Alwayslate kirjutas:
Võrrelda nüüd 20 aastat vana sedaani maksimum 10 aastat vana luks maasturiga. Noo mai tea veits nagu näpu ja m...i võrdlus.
Ja Gti .. 55 ongi eitedele 63 on meestele

Mis nüüd juhtus? Sa ju enamasti siiski suht normaalsete postidega silma paistnud, aga nüüd küll täiesti lambist paugutamine?
1) Bora tuli 1998, nii et max 14 mitte 20

2) ML puhul oli juttu mõned aastad vanast mudelist
3) Kas erinevas vanuses autode kiirendusandmeid ei tohigi üldse võrrelda?
Kui sa vähegi lugesid millest viimaste lehtede arutelu alguse sai, siis jutt oli sellest, et ühe ML mehe ego ei lubanud seda, et keegi temast möödub. Peale seda pidi ta tunnistama nii lendstardi kui paigaltstardi "kaotust" ja peale selle läks nii "närvi" ära, et sooritas juba möödasõite ülikitsastes kohtades, et jumala eest saaks ettepoole.
Selles osas olen täiesti nõus, et autod on väga erinevad oma suunitluselt. Loomulikult kui suur pere ja elad äkki linnast väljas ka, siis miks mitte. Samas see härra elas 90% tõenäosusega seal samas Linnamäe tee paanelikates. Ma ei hakka siia kirjutama, et Mersu rahade eest oleks võinud maja vaadata, sest iga inimese huvi elukoha suhtes on erinev (ei viitsi lund rookida, küttekulud - seda on ka teises teemas lõpmatuseni vaieldud jne). Samas mina olen oma Boraga hetkel pigem väga rahul, ainuke auto (peale paari hobiauto), millel saab 5 päeva pärast 2a minu käes täis, enamus vahetanud alla aasta. Mõnus sportliku sisuga salong, millel väga head külgtoed (sõitsin paar päeva tavalise pinkidega A6 C5-ga ja jube mõnus oli jälle Borasse istuda) ja kui suurt peret pole koguaeg kaasas tassida siis on vägagi mõnusa kütusekulu ja minekuga auto. Mitte et ei saaks ka 5-kesi käidud teises Eesti otsas kui vaja. Loomulikult ei ole see mingi superauto, aga jupid on mõistliku hinnaga jne.