Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 22.12.2012 13:03 

Dellu- ära sega nüüd seda ärapanemislaagrit. Jutt oli ikka sellest, et kõik ml-id on naiste autod:D

Aga mina ei saa näiteks sellest aru, kuidas on võimalik ilma iiveldamata poole sajandi vanuseid saabe vaadata. Aga jh- igaühele oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 13:04 
Kasutaja avatar

Tõsi, siin orgiafoorumis saab respekki ainult mingi 12+ aastat vana kolksvaageni masuudipressiga sõites. ML mesa on eitedele, isegi kui see 5.5 AMG isend on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 13:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Võrrelda nüüd 20 aastat vana sedaani maksimum 10 aastat vana luks maasturiga. Noo mai tea veits nagu näpu ja m...i võrdlus.
Ja Gti .. 55 ongi eitedele 63 on meestele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 14:14 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Võrrelda nüüd 20 aastat vana sedaani maksimum 10 aastat vana luks maasturiga. Noo mai tea veits nagu näpu ja m...i võrdlus.

Mis nüüd juhtus? Sa ju enamasti siiski suht normaalsete postidega silma paistnud, aga nüüd küll täiesti lambist paugutamine?
1) Bora tuli 1998, nii et max 14 mitte 20 :D
2) ML puhul oli juttu mõned aastad vanast mudelist
3) Kas erinevas vanuses autode kiirendusandmeid ei tohigi üldse võrrelda?

Kui sa vähegi lugesid millest viimaste lehtede arutelu alguse sai, siis jutt oli sellest, et ühe ML mehe ego ei lubanud seda, et keegi temast möödub. Peale seda pidi ta tunnistama nii lendstardi kui paigaltstardi "kaotust" ja peale selle läks nii "närvi" ära, et sooritas juba möödasõite ülikitsastes kohtades, et jumala eest saaks ettepoole.

Selles osas olen täiesti nõus, et autod on väga erinevad oma suunitluselt. Loomulikult kui suur pere ja elad äkki linnast väljas ka, siis miks mitte. Samas see härra elas 90% tõenäosusega seal samas Linnamäe tee paanelikates. Ma ei hakka siia kirjutama, et Mersu rahade eest oleks võinud maja vaadata, sest iga inimese huvi elukoha suhtes on erinev (ei viitsi lund rookida, küttekulud - seda on ka teises teemas lõpmatuseni vaieldud jne). Samas mina olen oma Boraga hetkel pigem väga rahul, ainuke auto (peale paari hobiauto), millel saab 5 päeva pärast 2a minu käes täis, enamus vahetanud alla aasta. Mõnus sportliku sisuga salong, millel väga head külgtoed (sõitsin paar päeva tavalise pinkidega A6 C5-ga ja jube mõnus oli jälle Borasse istuda) ja kui suurt peret pole koguaeg kaasas tassida siis on vägagi mõnusa kütusekulu ja minekuga auto. Mitte et ei saaks ka 5-kesi käidud teises Eesti otsas kui vaja. Loomulikult ei ole see mingi superauto, aga jupid on mõistliku hinnaga jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 14:20 

Ei tahtnud ka tüli majja tuua ja kedagi kadedaks ajada aga mis teha, elu on selline. dellu, ma saan füüsikaseadustest päris hästi aru ja mu mõttemaailm on paigas. Selgitasid ära, miks su bora kiirem. Esimese pauguga tulid lihtsalt silmeette mingisugused 1,6 liitrised bensupõletajad ja 66kw-sed diislid. Vabandan.

Aga teistele võitlejatele niipalju, et naistele ja meestele ei ole eraldi autosid, naised ja mehed ise valivad mis autodega nad sõidavad. Minul on autosid päris mitu ja tõesti ML-iga sõidab enamasti naine kuid siiski ei ütleks ma selle kohta ´´naisteauto´´.
https://www.dropbox.com/sh/gczifqj7yoftwor/AZg1W25sax - vaadake ja tehke maha kuis jaksate :)

Vabandan ka teema risustamise pärast.
Head päeva !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 14:30 

Ilus ml. Must ongi mersu värv.

Ega foorumlastel ei olekski hari nii punaseks läinud, kui mingi vanem või mõttetum auto oleks olnud:D

E: kusjuures see naisteauto jutt ei olegi tegelikult vale. w211 mersut välja töötades kasutasid insenerid kirjaklambreid näiteks- et imiteerida pikki küüsi. St- võibolla ongi naiste autod- sest teised autod ei ole nii põhjalikult tehtud ja ei sobigi naistele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2012 14:51 
Kasutaja avatar

paramparaa kirjutas:
Ilus ml. Must ongi mersu värv.

Ega foorumlastel ei olekski hari nii punaseks läinud, kui mingi vanem või mõttetum auto oleks olnud:D

E: kusjuures see naisteauto jutt ei olegi tegelikult vale. w211 mersut välja töötades kasutasid insenerid kirjaklambreid näiteks- et imiteerida pikki küüsi. St- võibolla ongi naiste autod- sest teised autod ei ole nii põhjalikult tehtud ja ei sobigi naistele.

Mercedes lihtsalt mõtleb kõigile.

ja uus ml on täitsa hea,olgugi,et mulle ei meeldi kere poolest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2012 00:17 
Moderator
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Mis nüüd juhtus? Sa ju enamasti siiski suht normaalsete postidega silma paistnud, aga nüüd küll täiesti lambist paugutamine?
1) Bora tuli 1998, nii et max 14 mitte 20 :D
2) ML puhul oli juttu mõned aastad vanast mudelist
3) Kas erinevas vanuses autode kiirendusandmeid ei tohigi üldse võrrelda?

Kui sa vähegi lugesid millest viimaste lehtede arutelu alguse sai, siis jutt oli sellest, et ühe ML mehe ego ei lubanud seda, et keegi temast möödub. Peale seda pidi ta tunnistama nii lendstardi kui paigaltstardi "kaotust" ja peale selle läks nii "närvi" ära, et sooritas juba möödasõite ülikitsastes kohtades, et jumala eest saaks ettepoole.

Selles osas olen täiesti nõus, et autod on väga erinevad oma suunitluselt. Loomulikult kui suur pere ja elad äkki linnast väljas ka, siis miks mitte. Samas see härra elas 90% tõenäosusega seal samas Linnamäe tee paanelikates. Ma ei hakka siia kirjutama, et Mersu rahade eest oleks võinud maja vaadata, sest iga inimese huvi elukoha suhtes on erinev (ei viitsi lund rookida, küttekulud - seda on ka teises teemas lõpmatuseni vaieldud jne). Samas mina olen oma Boraga hetkel pigem väga rahul, ainuke auto (peale paari hobiauto), millel saab 5 päeva pärast 2a minu käes täis, enamus vahetanud alla aasta. Mõnus sportliku sisuga salong, millel väga head külgtoed (sõitsin paar päeva tavalise pinkidega A6 C5-ga ja jube mõnus oli jälle Borasse istuda) ja kui suurt peret pole koguaeg kaasas tassida siis on vägagi mõnusa kütusekulu ja minekuga auto. Mitte et ei saaks ka 5-kesi käidud teises Eesti otsas kui vaja. Loomulikult ei ole see mingi superauto, aga jupid on mõistliku hinnaga jne.

Ma ei mõelnud su borat muuseas :D
Keegi võrdles siin e39-ga uut ML-i.
Lugesin su seda esialgset posti ka juba ammu ja ei kiida seda käitumist kuidagi heaks.
Lihtsalt tahtsin öelda,et pole mõtet võrrelda kahte täiesti erinevat asja. Sõnastus ei olnud võibolla jah kõige parem :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2013 19:07 
Kasutaja avatar

Video on tehtud küll Omskis, aga ühel mersul on Eesti numbrimärk (222 MGA).
http://www.ochevidets.ru/rolik/46703/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2013 19:43 
Kasutaja avatar

Ma üldiselt rahunen siis maha kui ropendan roolitaga kui debiilikud kõik on. Linnas sõidan 60km/h, maanteel 110km/h. Elan pärnumaal ja sellise kiiruse juures on kõik munakotid. Kui tulen Tallinna olen ise munakott ja vahel olen sunnitud vahele trügima, kuna ei tunne väga hästi linna. 70km/h linnas võid ka teistele jalgu jääda. Higimull otsaees ja ei kiru kedagi kuna tunnen, et ei tule hästi toime. Vahest näidatakse keskmist sõrme ja lastakse signaali. Kui keegi midagi paugutama tuleb siis alati on võimalus autoga rammida. (auto kui tarbeese)

Olen muidu viisakas ja lasen ise alati vahele, eriti kui mingis ummikus istud või näed, et keegi ei saa parempöördega hakkama.
piic :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 12:31 

Ma muidu selline suht kergelt ärrituv igasuguste jaurajate suhtes, kuigi katsun oma ärritust talitseda. Tallinnas püüan liiklusvooluga kaasa minna, aga kuna ka linna nii hästi ei tunne, siis "Sorry kõik tallinlased, kellele ma kunagi viimase hetke reastumisega ette olen keeranud!".
Üldiselt sõidan ka linnas 60, maanteel 100-105 ja uimerdajatest lasen tuimalt mööda. Pühapäeval pidin maale minema, siis ajasid Tartust Kallaste poole närvi mõned 60ga kakerdajad, kellest külmalt mööda driftisin, lörtsivaal keskel oli jura, aga sõidurada iseenesest oli 100% sõidetav, 60 ajas ikka närvi. Samal päeval linnas üritas mingi blondi Silla rimi ees tagasipööret sillale tehes minu ette jõuda. No kurat, jõudiski, aga eest ära ei jõudnud. Viimasel ajal lumisemate ilmadega üleüldse inimesed ei arvesta peateele keerates et nad ei jõua kiirust nii kähku üles, et peateel liiklejale mitte jalgu jääda. Maanteel mõned viisakad tõmbavad siis lihtsalt teepeenra poole, linnas aga ruumi olemasolul ei hakka pidurdama ja liuglen rahuga mööda, mis seal ikka. Viimasel ajal pole viitsinud enam signaaliga ka jaurama hakata.
Me @ üritan enda kallal liikluskasvatust teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 14:59 
Kasutaja avatar

Mustika juures Tammsaarel teel on üks ülekäigurada millel tuleks need jalakäijate nupud maha peksta. Iga nädal ma seisan seal mõne korra sellepärast, et mingi penskar muljub nuppu ja siis kupatab punasega üle tee. Selleks hetkeks kui jalakäijatel tuli roheline pole enam kedagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 15:53 
Kasutaja avatar

Mul küll täpselt ei tule ette millist foori sa mõtled, aga mustikast mööda tammsaaret sõpaka poole on paar tk selliseid kus jalakäijana, nii harva kui ma seda kasutan, ajab see nupp lihtsalt räigelt närvi ja saan aru miks inimesed punasega üle lähevad. Vajutan nuppu siis pean a la 5min ootama kuni läheb punaseks, no nahujaa see üldse seal on, selge see et 90% inimestest panevad enne punasega üle. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 16:46 

highrankin kirjutas:
Mustika juures Tammsaarel teel on üks ülekäigurada millel tuleks need jalakäijate nupud maha peksta. Iga nädal ma seisan seal mõne korra sellepärast, et mingi penskar muljub nuppu ja siis kupatab punasega üle tee. Selleks hetkeks kui jalakäijatel tuli roheline pole enam kedagi.

See on nohu, sa mine parem sõida Smuuli teed 10-20x päevas. :D Lõunaks on juba selline tunne, kui veel mõni seda nuppu puutub, läheb näppude raiumiseks. Seal on 2 sellist foori järjest, mõnekümne meetrise vahega. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 18:20 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Jääte 30 sekundit kuhugi hiljaks selle jalakäijate foori pärast?

Tüütu on seista lihtsalt ilma asjata. Kui nagunii plaan punasega üle minna võiks selle nupu rahule jätta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis