Tegelikult on see asi läinud liialt kaugele, sest minu kandis on kogu aeg juttu sellest kuidas terve majaümbrus on kasse täis, sest keegi neid söödab. Tipp oli see kus ühes alevis oli lumi ära lükatud suurde hunnikusse, siis üks vanatädi kaevas lume sisse koopad, kuhu ta neid kiisusi siis magama üritas meelitada. Ehk minu eelnev kassitapujutt oli vähe šokeerimisena mõeldud

(igatahes korterit taheti mul 3 korda üürida

) aga paraku on minu jaoks hullem vaadata neid nälginud kassipoegasid kes ümber maja nirgamas käivad, samas süüa neile ei saa anda, siis nad ei lähegi minema. Samas ma ei saa ka naabritele selgeks seda teha.
Ja et see asi on julm aga on vaja ära teha. Üks asi on loomapiinamine mis on igast otsast väga vale, teine asi on nö halastussurm, mis on paraku vajalik. Ja ma räägin veel et audivana ei peaks kasse rotimürgiga killima, ta peaks vaid naabrile jätma mulje et see mürk seal on. Ja isegi kui see reaalselt seal on, siis ei ole ju tema asi et naabrikass seda sööb. Kui naaber on loomaarmastaja, küll siis teeb kõik et tema kass sinna kallale ei satuks.
Mina ka ei saa süüdistada kedagi kui minu koer kellegi teise õues mingit sodi sööb, ja siis varred annab.