Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 08:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:02 
Kasutaja avatar

totu kirjutas:
Ehk siis, kui laps on loll ja vanemad debiilkud on, siis lööme lapse maha v? Asi on natuke kaugemal tegelikult kui enamuse mõtlemine suudab võtta! Võtad looma siis gastreeri ja hoolitse tema heaoleku ja teiste mitte segamise eest! Mitte ära hakka hakka rotti mürgiga või koeraga neid hävitama!

Hoolitsetud, steriliseeritud ja kastreeritud loom ei käi suvalisse kohta sirtsutamas, vaid ajab oma asjad ära ettenähtud kohas. Kui inimene ei oska/taha/suuda oma kodulooma kasvatada ja tema eest hoolt kanda, ei olegi talle seda looma vaja.
Ja siin ei arutletud vaid rotimürgist, vaid ka võimalusest kass kuhugile teise linna komandeeringusse saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:04 

kalle kirjutas:
totu mina ja audivana anname hea meelega oma naabrite numbri ja kui suudad neile selgeks selle teha, siis võid uhkusega tunnistada et oled mõne kiisu elu siin ilmas päästnud. Oled nõus?

Aga oled ka nõus sellega, et kui su laps on loll ja kraabib oma rattaga nt. mu autot iga nädal, ja siis karistan su last?
Mina sellega nõus nt. ei ole, ennem tulen sinu jutule ja teen mis vaja et sulle selgeks saaks, et seda enam ei juhtuks!! Enne kui sinu lapse kallale lähen! Kellegi sihilik surmamine võrdub minu silmis Tahtliku tapmisega! Loom on inimese tahtliku eesmärgiga kodustatud ja tema elu kallale minekuga teed sa ennast lambaks enamuse silmis!
Ei ole mingi looma kaitsja aga närvi ajab see, kui inimene ei suuda oma looma eest hoolt kanda ja siis minnakse selle süütu looma kallale!! Ps. endal on 4 looma kodus ja keegi pole kunagu kurtnud, et midagi nende vastu oleks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:06 

TMF kirjutas:
totu kirjutas:
Ehk siis, kui laps on loll ja vanemad debiilkud on, siis lööme lapse maha v? Asi on natuke kaugemal tegelikult kui enamuse mõtlemine suudab võtta! Võtad looma siis gastreeri ja hoolitse tema heaoleku ja teiste mitte segamise eest! Mitte ära hakka hakka rotti mürgiga või koeraga neid hävitama!

Hoolitsetud, steriliseeritud ja kastreeritud loom ei käi suvalisse kohta sirtsutamas, vaid ajab oma asjad ära ettenähtud kohas. Kui inimene ei oska/taha/suuda oma kodulooma kasvatada ja tema eest hoolt kanda, ei olegi talle seda looma vaja.
Ja siin ei arutletud vaid rotimürgist, vaid ka võimalusest kass kuhugile teise linna komandeeringusse saata.

Ja see on lahendus või? Naabrimutt võtab uue kohe ju!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:07 
Kasutaja avatar

Tõime Edivniga uue auto ära,edvinile :)
Äkki varsti tuleb teema ka,Mazda 323 aka punane välk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:12 
Kasutaja avatar

totu kirjutas:
kalle kirjutas:
totu mina ja audivana anname hea meelega oma naabrite numbri ja kui suudad neile selgeks selle teha, siis võid uhkusega tunnistada et oled mõne kiisu elu siin ilmas päästnud. Oled nõus?

Aga oled ka nõus sellega, et kui su laps on loll ja kraabib oma rattaga nt. mu autot iga nädal, ja siis karistan su last?
Mina sellega nõus nt. ei ole, ennem tulen sinu jutule ja teen mis vaja et sulle selgeks saaks, et seda enam ei juhtuks!! Enne kui sinu lapse kallale lähen! Kellegi sihilik surmamine võrdub minu silmis Tahtliku tapmisega! Loom on inimese tahtliku eesmärgiga kodustatud ja tema elu kallale minekuga teed sa ennast lambaks enamuse silmis!
Ei ole mingi looma kaitsja aga närvi ajab see, kui inimene ei suuda oma looma eest hoolt kanda ja siis minnakse selle süütu looma kallale!! Ps. endal on 4 looma kodus ja keegi pole kunagu kurtnud, et midagi nende vastu oleks!

Mina isiklikult annaks oma lapsele rihma kui võõraid autosid käib lõhkumas loomulikult
Aga kui ma ütlen et sa valetad, ja see pole minu asu, mis sa siis teed?

Viimati muutis kalle, 14.11.2012 02:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:14 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
totu kirjutas:
kalle kirjutas:
ma ei saa aru... krt pane topsik mingi kassi kuivtoiduga uksetaha, ja pane rotimürki ka sisse, ja siis räägi seda oma naabrile, et sul käib mingi võõras elukas tossu sees sital, et sa püüad teda, et las ta ise vaatab oma kiisu järgi et see üksi koridoris ei töllaks. Sa tohid oma ukse taga hoida ju mida tahes, ja naaber on hoiatatud

Ja siis kui sina kellegile närvidele hakkad käima siis tuleb samamoodi teha!! Loom ei ole süüdi, OMANIK on!!

dmbss, ma räägingi ju et ütleb OMANIKULE et see oma kiisut kinni hoiaks, muidu pole tema asi kui kiis teise ilma läheb.
Ja kasse üleüldse liiga palju ja mingit tolku neist väga ei ole. Olen ka ise loomaarmastaja, aga jäägem realistideks. Rotimürgiga tapad rotte, nahhui see üks kiisu rotimürgiga teise ilma saata ei ole. Meil ka siuke probleem olnud, kus maal naabritel hunnik kasse, mõni miisu siis meie heinaküünis ka paljunenud. Naabrid aru saada ei taha, et see on nende asi, naeratavad ainult lollilt, ja ütlevad et nende asi pole, meie kassid. Siis ongi koer on juba nii tark et niisama neid taga ei aja, kui meile ronivad, siis murrab ikka maha. Õhupüss on mõned neist kätte saanud. Üks läks ka vist hangu läbi. Üldjoontes lõpetavad kuskil lõkkes. St otsa saavad kiirelt ja korralikult ja mingit loomapiinamist ei esine. Muud varianti ei ole ka. Elaksime muidu kassiuputuses, naabrid aru ei saa. Politseile või valda ei saa öelda. naabrite sõna meie vastu. Eks te kiisusõbrad nüüd ulguge, et sadist jms.

selge näide, et idikad ei ole veel eestis otsa saanud. Ma loodan, et sa saad selliste asjade eest õiglaselt karistatud. Mina annan sellese igatahes oma panuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:17 

ison.ts kirjutas:
kalle kirjutas:
totu kirjutas:
kalle kirjutas:
ma ei saa aru... krt pane topsik mingi kassi kuivtoiduga uksetaha, ja pane rotimürki ka sisse, ja siis räägi seda oma naabrile, et sul käib mingi võõras elukas tossu sees sital, et sa püüad teda, et las ta ise vaatab oma kiisu järgi et see üksi koridoris ei töllaks. Sa tohid oma ukse taga hoida ju mida tahes, ja naaber on hoiatatud

Ja siis kui sina kellegile närvidele hakkad käima siis tuleb samamoodi teha!! Loom ei ole süüdi, OMANIK on!!

dmbss, ma räägingi ju et ütleb OMANIKULE et see oma kiisut kinni hoiaks, muidu pole tema asi kui kiis teise ilma läheb.
Ja kasse üleüldse liiga palju ja mingit tolku neist väga ei ole. Olen ka ise loomaarmastaja, aga jäägem realistideks. Rotimürgiga tapad rotte, nahhui see üks kiisu rotimürgiga teise ilma saata ei ole. Meil ka siuke probleem olnud, kus maal naabritel hunnik kasse, mõni miisu siis meie heinaküünis ka paljunenud. Naabrid aru saada ei taha, et see on nende asi, naeratavad ainult lollilt, ja ütlevad et nende asi pole, meie kassid. Siis ongi koer on juba nii tark et niisama neid taga ei aja, kui meile ronivad, siis murrab ikka maha. Õhupüss on mõned neist kätte saanud. Üks läks ka vist hangu läbi. Üldjoontes lõpetavad kuskil lõkkes. St otsa saavad kiirelt ja korralikult ja mingit loomapiinamist ei esine. Muud varianti ei ole ka. Elaksime muidu kassiuputuses, naabrid aru ei saa. Politseile või valda ei saa öelda. naabrite sõna meie vastu. Eks te kiisusõbrad nüüd ulguge, et sadist jms.

selge näide, et idikad ei ole veel eestis otsa saanud. Ma loodan, et sa saad selliste asjade eest õiglaselt karistatud. Mina annan sellese igatahes oma panuse.

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:19 

Saage nüüd üle,ärge peale enam kahmake ja minge magama !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:20 

kalle kirjutas:
totu kirjutas:
kalle kirjutas:

Mina isiklikult annaks oma lapsele rihma kui võõraid autosid käib lõhkumas loomulikult
Aga kui ma ütlen et sa valetad, ja see pole minu asu, mis sa siis teed?
Loom on teine asi
Kass tapab rotte, inimene kasse, see on loodus. Kui minust veel mingi suurem loom oleks teeks mulle otsa peale. minu õnn et ma kõige kõvemast liigist olen. nii et niikaua kui sa mul naabrikassidega midagi ette ei võta, saavad otsa

Ma olen mitu lehekülge nüüd seda teemat siin lugenud, kuid ausalt öeldes selline väljaütlemine on ikka omette killast. Tuleb meelde artikkel, kus uuriti mõrvareid ja paralleele toodi varases eas loomatapmisega. Vägagi suur protsent loomatapjatest ostuts tulevases elus potensiaalseks mõrvariks.
Looma peale oma kätt ei tõsta ning mind ajaks enneolematult närvi see kui keegi raisk minu kassi kuskile kõrval maakonda viiks. Rääkimata siin muudest väljakisatud juhtumitest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:23 

Tuleb meelde see garfield multikas,kui vend saatis yhe tuhkru kuskile välismaale koguaeg :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:25 

Kahjuks tuleb tunnistada, et elu ei ole enam väärtus kui selline! Lihtsam on hävitada kui midagi luua!!! Nagu eesti politsei, tagajärgi on lihtsam likvideerida kui ennetada!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:26 
Kasutaja avatar

aadria kirjutas:
Tuleb meelde see garfield multikas,kui vend saatis yhe tuhkru kuskile välismaale koguaeg :D :D :D

Abu-Dhabisse :D

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 00:56 

TMF kirjutas:
Hoolitsetud, steriliseeritud ja kastreeritud loom ei käi suvalisse kohta sirtsutamas, vaid ajab oma asjad ära ettenähtud kohas. Kui inimene ei oska/taha/suuda oma kodulooma kasvatada ja tema eest hoolt kanda, ei olegi talle seda looma vaja. .

Ma lihtsalt tahaks sügava kummarduse teha. Mul on pool päeva möödunud ahastuses seoses teemaga loomapidamine ja nüüd õhtuks tundsin, et olen kurb ja väsinud. Tore on enne magama minekut leida üks äärmiselt sümpaatne lause, mis tõestab, et kõik ei ole veel kadunud

Loomapidamine ei ole kohustus vaid privileeg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 01:06 

Siduritross näitas, kui nõrk ta on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 02:10 
Kasutaja avatar

Tegelikult on see asi läinud liialt kaugele, sest minu kandis on kogu aeg juttu sellest kuidas terve majaümbrus on kasse täis, sest keegi neid söödab. Tipp oli see kus ühes alevis oli lumi ära lükatud suurde hunnikusse, siis üks vanatädi kaevas lume sisse koopad, kuhu ta neid kiisusi siis magama üritas meelitada. Ehk minu eelnev kassitapujutt oli vähe šokeerimisena mõeldud :D (igatahes korterit taheti mul 3 korda üürida :D ) aga paraku on minu jaoks hullem vaadata neid nälginud kassipoegasid kes ümber maja nirgamas käivad, samas süüa neile ei saa anda, siis nad ei lähegi minema. Samas ma ei saa ka naabritele selgeks seda teha.
Ja et see asi on julm aga on vaja ära teha. Üks asi on loomapiinamine mis on igast otsast väga vale, teine asi on nö halastussurm, mis on paraku vajalik. Ja ma räägin veel et audivana ei peaks kasse rotimürgiga killima, ta peaks vaid naabrile jätma mulje et see mürk seal on. Ja isegi kui see reaalselt seal on, siis ei ole ju tema asi et naabrikass seda sööb. Kui naaber on loomaarmastaja, küll siis teeb kõik et tema kass sinna kallale ei satuks.
Mina ka ei saa süüdistada kedagi kui minu koer kellegi teise õues mingit sodi sööb, ja siis varred annab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis