Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.12.2025 22:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 02.02.2011 22:19 

Minul on ka hea päev :) , võitsin lotoga 5,25€ :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 22:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Käisin just kuskil Peipsiääres ühte Omegat vaatamas, mis pidi päris heas korras olema. Rooste ainult pindmine jne.. Mootor korralik ning kõik pidi nii ilus olema, et ise ka ei usu..
Kohale jõudes tabas üllatus.. Kõik neli ust olid kõik nii mädad, et lükka ükskõik kust sõrm läbi. Samuti roostetasid kõik tiivad ja üleüldse terve auto. Jahutusvedeliku asemel oli läbipaistmatu roostevedelik. Mootor tiksus nagu rikkis seinakell..
Ok, vana ja odav auto, aga miks on telefonitsi vaja siis luuletada, kui kohapeal kõik need vead näha. Igastahes õhtu raisatud jälle tühja sõitmise peale..Positiivsest küljest sai vähemalt teepeal jälle vanasid häid Opeli nalju tehtud.. :)
K: "Kust on kõige parem Opelile juppe saada?"
V: "Sõida teise Opeli taga, sealt pudeneb alati midagi."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 22:57 
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
[

Mul oli halb päev, hakkasin jooma

maka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 23:41 

krss kirjutas:
Kuna sõidan palju (tänasegi ööpäevaga tuleb üle 700km), peaks vist tõesti mingi videokaamera autosse panema, sest palju sõites näeb liikluses ikka nii mõndagi, mida ka teistel huvitav vaadata oleks. Oskab keegi öelda, mis marki on USA politsei autode videokaamerad või midagi muud sarnase softiga, et lindistab pidevalt püsimälusse ja kui vajutad nuppu, siis hakkab püsimälust mälukaardile kirjutama kõike, mis toimus 2min enne nupuvajutust ja kõik mis järgneb? Kas meie politseil on sarnased kaamerad või lindistavad need pidevalt? Soovitusi?

Mulle promoti kunagi sellist asja: http://www.autokaamera.eu/
Veebist loen välja, et nupulevajutusega saab panna mälukaardile kirjutama 30sek enne ja 30sek pärast nupulevajutust filmitud sündmusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 00:45 

Täna oli ilus ja idiootide rohke päev... hommikul 7 paiku tööle minnes uimerdasid mingid 2 erilist uroodi Järvevanal kõrvuti 50-ga. Umbes 10 ajal sõitsin uuesti mööda Järvevanat suunaga Ülemiste poole...liikusin parempoolses reas ca. 60-ga ja Silberi juurest keeras mingi Tulika takso tuimalt ette...tema liikumiskiirus oli ehk mingi 40. Ei kasutanud ta oma kiirendusrada ega suunda... lihtsalt tuli otse. Ja siis kohe pidurdas. Kahjuks hakkas mu reaktsioon tööle ja hakkasin ise ka pidurdama. Peaaegu seismise pealt lükkas ta vasaku suuna sisse ja üritas vasakusse ritta minna ja oleks äärepealt 3 auto avarii põhjustanud. Pidurite vilina (jah tõesti tagant tulnud autod suutsid nii kõvasti pidurdada, et võttis vilina välja) ja signaalitamise peale tõmbas ta natuke esimesse ritta tagasi ja jätkas sõitu. Peale raudteed üritas ta oma vasakule reastumist korrata. Tegevuse järjekord oli selline: vajus sujuvalt kolmandiku auto jagu üle keskjoone ja siis vilgutas 2 kord suunda... aga oh üllatust, tema kõrval oli samal hetkel üks sõidukas, kes oleks peaaegu piiretesse pannud selle "rammimise" tagajärjel. Mingil hetkel õnnestus sellel taksol siiski sinna vasakusse ritta saada ning siis jäi ta mingi linnaliini bussiga kõrvuti 60-ga sõitma. Eespool olnud autod kaugenesid ja tagapool tekkis korralik rivi.

Läks paar tunnikest mööda ja sõitsin mööda Tammsaaret uuesti Ülemiste poole. Sain ilusti üle Tondi ristmiku ära ning parajasti hoo sisse ja järsku 5 autot eespool olnud pakikas pani plokki. Nimelt üritas ta vist eeskujulik olla ja tahtis, G4S maja juures, bussi peatusest välja lasta. Kuid tema tegevus oli täiesti arusaamatu, sest see buss oli just keeranud sinna peatusesse ja inimesed voorisid alles bussist välja. Samuti vilkus bussil parempoolne sund, mitte vasakpoolne...
No ja nii me siis seisime seal kenasti ja ootasime kuni buss oma uksed kinni pani ja siis alles vasaku suuna sisse lükkas ja siis alles hoogu koguma hakkas ja siis lõpuks G4S teeotsa juures esimesse ritta keeras.
Jõudes taaskord Silberi juurde, üritasid 2 sõidukat uuesti eelpool kirjeldatud takso trikki teha. Seekord oli minu kiirus ca. 70. Üks neist (tagumine) tuli paraja hooga, kuid ta ei olnud piisavalt kiire ja pidi ikkagi oma kiirendusraja peale tagasi tõmbama järsult pidurdades. Eespool olnud auto hakkas aga samal hetkel ilma suunata mulle küljepealt sisse vajuma.... nende kiirendusrada muutus juba väga kitsaks ja suure ehmatuse ning pidurdamisega tõmbas stange nurgaga kerge riivaka jäise valli pihta.
Ausaltöeldes muutus mu tuju tollel hetkel väga rõõmsaks. Tunnistan ausalt, et ma n*ssin hea meelga selliseid kes kujutavad ette, et neile on kõik lubatud või et nemad ongi maailma nabad. Erilise tähelepanu all on taksojuhid :D

Ahjaa... debiilikud, kes ülevalt alla poole kukkuvaid lume helbeid kardavad (näiteks tänane lörts), võiks krdi kodus püsida ja liiklusesse mitte ronida. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 00:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Muu peale ei ole midagi öelda aga mina kardan näiteks alt ülesse kukkuvaid lumehelbeid. Kuhu mina minema peaksin? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 01:00 
Moderator
Kasutaja avatar

Mulle kah ei meeldi trügijad, kuid arvestama peab ka seda, et TEGELIKULT pole Tammsaare tee pikendusel nö. Silberi juures (pead vist silmas ikka seda SEB liisingu maja, eks ole?) lubatud sõita 70 km/h.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 01:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Krssi juhtumi suhtes uudistaks seda ,et kui see v40 oleks suunda näidanud kas see oleks miskit päästnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 01:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Mulle kah ei meeldi trügijad, kuid arvestama peab ka seda, et TEGELIKULT pole Tammsaare tee pikendusel nö. Silberi juures (pead vist silmas ikka seda SEB liisingu maja, eks ole?) lubatud sõita 70 km/h.

Ja tegelikult see ongi seal selle eesmärgiga, et ei peaks vahele süstima vaid saaks inimlikult vahele reastuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 01:46 
Kasutaja avatar

Mulle ei meeldi need kes signaalitavad nende peale kes bensiini tänava parklast välja sõidavad. Inimesed, teil on anna teed märk. Selline asi juhtub vähemalt nädalas korra.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 01:58 

Krt kus käivad närvidele Pärnus McVärdjad , kes sõidavad jalakäijate tee kaudu oma burksi järgi - üks ahv bemmiga (tibla oli , kui sai märkus tehtud) tahtis krt lapsevankrist üle sõita ja õigust jäi ülegi veel. teadmiseks siis, et burksi saab vasemalt ja paremalt poolt, mitte keskelt kus on jalakäijate tee ja autoga sõidad lõpuks piki sebrat. jobud ruudus rsk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 09:17 
Kasutaja avatar

hulloun kirjutas:
Krt kus käivad närvidele Pärnus McVärdjad , kes sõidavad jalakäijate tee kaudu oma burksi järgi - üks ahv bemmiga (tibla oli , kui sai märkus tehtud) tahtis krt lapsevankrist üle sõita ja õigust jäi ülegi veel. teadmiseks siis, et burksi saab vasemalt ja paremalt poolt, mitte keskelt kus on jalakäijate tee ja autoga sõidad lõpuks piki sebrat. jobud ruudus rsk

tervita neid nr46 jalga kui võimalik :D

Täna juhtus see et ärkasin kell 7.15 eesti aja järgi ja hakkasime asfaltit panema:D suunal eesti-rootsi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 10:46 

Eilne laevasõit oli täielik peavalu, kõigepealt 10 sele laevale ise ei jõudnud, siis sai kahese peale mindud.
Lõpuks lasti peale, asi venis nagu vanamuti tatt, natuke hiljem öeldi siis, et laev hilineb umbes pool tundu..tore küll.
Jõudsime kohale , aga kurat laeva kuidagi kai külge ei saadud, jää vahel ja kõik, lõpuks lasti autod kuskile krdima põllu peale välja, kus t*ra ma isegi oma autoga normaalselt sõita ei saanud, kuna jää sisse sulanud augud olid kohati ratta suurused.(Kaastunne mõnele madalama autoga kutile, kes sama teed pidi sõitma) :kill
Kuradi tallink!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 12:44 

Ostsime uue diivani. Suomisoffa allahindlused on päris ahvatlevad. 3400 eurise nahknurgadiivani saime kätte 1600€.
Liigud ootavad tegemist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 15:55 

Garaazis vedeleb hunnik sente (krooniajast siis) mis ma olen enda autodest välja korjanud. Summa tundub päris korralik, lugeda ei viitsi. Mõltesin, et annetan toidupangale need mündid. Nüüd aga lugesin artiklit, kus abivajajad PAHANDAVAD toidu halva kvaliteedi pärast ( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=39274233 ). Mingu pe*se siis, kui ei sobi. Mündid jäävad garaazi alles mälestuseks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis