Täna oli ilus ja idiootide rohke päev... hommikul 7 paiku tööle minnes uimerdasid mingid 2 erilist uroodi Järvevanal kõrvuti 50-ga. Umbes 10 ajal sõitsin uuesti mööda Järvevanat suunaga Ülemiste poole...liikusin parempoolses reas ca. 60-ga ja Silberi juurest keeras mingi Tulika takso tuimalt ette...tema liikumiskiirus oli ehk mingi 40. Ei kasutanud ta oma kiirendusrada ega suunda... lihtsalt tuli otse. Ja siis kohe pidurdas. Kahjuks hakkas mu reaktsioon tööle ja hakkasin ise ka pidurdama. Peaaegu seismise pealt lükkas ta vasaku suuna sisse ja üritas vasakusse ritta minna ja oleks äärepealt 3 auto avarii põhjustanud. Pidurite vilina (jah tõesti tagant tulnud autod suutsid nii kõvasti pidurdada, et võttis vilina välja) ja signaalitamise peale tõmbas ta natuke esimesse ritta tagasi ja jätkas sõitu. Peale raudteed üritas ta oma vasakule reastumist korrata. Tegevuse järjekord oli selline: vajus sujuvalt kolmandiku auto jagu üle keskjoone ja siis vilgutas 2 kord suunda... aga oh üllatust, tema kõrval oli samal hetkel üks sõidukas, kes oleks peaaegu piiretesse pannud selle "rammimise" tagajärjel. Mingil hetkel õnnestus sellel taksol siiski sinna vasakusse ritta saada ning siis jäi ta mingi linnaliini bussiga kõrvuti 60-ga sõitma. Eespool olnud autod kaugenesid ja tagapool tekkis korralik rivi.
Läks paar tunnikest mööda ja sõitsin mööda Tammsaaret uuesti Ülemiste poole. Sain ilusti üle Tondi ristmiku ära ning parajasti hoo sisse ja järsku 5 autot eespool olnud pakikas pani plokki. Nimelt üritas ta vist eeskujulik olla ja tahtis, G4S maja juures, bussi peatusest välja lasta. Kuid tema tegevus oli täiesti arusaamatu, sest see buss oli just keeranud sinna peatusesse ja inimesed voorisid alles bussist välja. Samuti vilkus bussil parempoolne sund, mitte vasakpoolne...
No ja nii me siis seisime seal kenasti ja ootasime kuni buss oma uksed kinni pani ja siis alles vasaku suuna sisse lükkas ja siis alles hoogu koguma hakkas ja siis lõpuks G4S teeotsa juures esimesse ritta keeras.
Jõudes taaskord Silberi juurde, üritasid 2 sõidukat uuesti eelpool kirjeldatud takso trikki teha. Seekord oli minu kiirus ca. 70. Üks neist (tagumine) tuli paraja hooga, kuid ta ei olnud piisavalt kiire ja pidi ikkagi oma kiirendusraja peale tagasi tõmbama järsult pidurdades. Eespool olnud auto hakkas aga samal hetkel ilma suunata mulle küljepealt sisse vajuma.... nende kiirendusrada muutus juba väga kitsaks ja suure ehmatuse ning pidurdamisega tõmbas stange nurgaga kerge riivaka jäise valli pihta.
Ausaltöeldes muutus mu tuju tollel hetkel väga rõõmsaks. Tunnistan ausalt, et ma n*ssin hea meelga selliseid kes kujutavad ette, et neile on kõik lubatud või et nemad ongi maailma nabad. Erilise tähelepanu all on taksojuhid

Ahjaa... debiilikud, kes ülevalt alla poole kukkuvaid lume helbeid kardavad (näiteks tänane lörts), võiks krdi kodus püsida ja liiklusesse mitte ronida.