Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.12.2025 22:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 04.02.2011 00:45 
Kasutaja avatar

Mulle küll meeldib. Täna just avastasin, et kütus otsakorral ja rahakotis ka vähevõitu. Avasin sendisahtli ja ohooo ligi 15l jagu raha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 01:48 

enda rahakott siiani sisaldanud ainult leitud 10 sendist, majandan kaardiga. peavalu vähem minujaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 10:20 

mul õnneks see sendimajandus päris käpas..küll mitte eurodega pole rahataskut nii palju kolistanud, aga nok -idega.
Üleüldse, minu meelest päris hea see euro ..rahal on nüüd vähemast mingi väärtus, ennem viskasid rahakoti vahelt sendid minema, mõeldes, et mis ma selle pudiga ikka poe letitaga marki maha hakkan tegema, nüüd kurat käiakse baaris ja ainult sentide eest makstakse.
ehk siis, naljakas vaadata, et letitaga kõik oma sendikukruid tühjendavad ja mõni veel sõbra käes abi palub, "kuule kas see on 1 euro kokku..?" :lol:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 10:32 

krss kirjutas:
Tervitused nokkmütsiga ....

Kui selle osa oleksid mainimata jätnud, siis oleksin arvanud, et sattusid lihtsalt idioodi otsa, aga kui inimene sõidab autoga müts peas, eriti nokamüts, siis ei olegi sealt midagi head tahta.

Pange tähele, kui keegi liikluses mingi väga debiilse liigutuse teeb, siis seal on üldiselt kaks varianti: A: Roolis on nokamütsiga inimene, B: Roolis on naine. Esimene variant kehtib rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 10:44 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Umx kirjutas:
Mulle kah ei meeldi trügijad, kuid arvestama peab ka seda, et TEGELIKULT pole Tammsaare tee pikendusel nö. Silberi juures (pead vist silmas ikka seda SEB liisingu maja, eks ole?) lubatud sõita 70 km/h.

jah, pean silmas seda kohta kust Järvelt tulles Järvevanale keerab, enne raudteed. Ma tean, et seal on 50 aga siiski olen mina nn. peateel ja igasugu tölbakad võivad minu poolest ennast kasvõi 9-sse keerata ennast sinna kuskile postide otsa. Neil on kohustus mulle teed anda ilma, et ma peaks oma sõidu kiirust või trajektoori muutma.
90% sealt välja sööstvatest autodest jäävad konkreetselt liiklust takistama oma uimamisega. Ainuke tempokas liigutus ongi neil sealt välja keeramine ilma kiirendusrada kasutamata, ülejäänud sõit mööda Järvevanat kujuneb neil tavaliselt 50-65 km/h "kihutamiseks".
Suht sama seis on maanteedel... ilge hooga tullakse kõrvalteelt ja keeratakse ette... ja siis järsku läheb suur kiire mööda ja kannatab kenasti töllerdama jääda.

Aga kui teinekord osutud ise selleks, kes tahab Järvevanale saada, siis on tore kui su kaksikpe*nis sõidab seal samamoodi kiusuga esimeses reas selleasemel, et reastuda teise ritta ja teha nii endale, kui teistele teene? Ajuvaba mõttemaailm minumeelest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 10:51 

oskaja kirjutas:
Umx kirjutas:
Mulle kah ei meeldi trügijad, kuid arvestama peab ka seda, et TEGELIKULT pole Tammsaare tee pikendusel nö. Silberi juures (pead vist silmas ikka seda SEB liisingu maja, eks ole?) lubatud sõita 70 km/h.

jah, pean silmas seda kohta kust Järvelt tulles Järvevanale keerab, enne raudteed. Ma tean, et seal on 50 aga siiski olen mina nn. peateel ja igasugu tölbakad võivad minu poolest ennast kasvõi 9-sse keerata ennast sinna kuskile postide otsa. Neil on kohustus mulle teed anda ilma, et ma peaks oma sõidu kiirust või trajektoori muutma.
90% sealt välja sööstvatest autodest jäävad konkreetselt liiklust takistama oma uimamisega. Ainuke tempokas liigutus ongi neil sealt välja keeramine ilma kiirendusrada kasutamata, ülejäänud sõit mööda Järvevanat kujuneb neil tavaliselt 50-65 km/h "kihutamiseks".
Suht sama seis on maanteedel... ilge hooga tullakse kõrvalteelt ja keeratakse ette... ja siis järsku läheb suur kiire mööda ja kannatab kenasti töllerdama jääda.

Ja paljudel on samamoodi pohhui ja reastuvad sulle ette, mis sest , et sa seal 70 -ga sõita tahad, ei koti, raudteeni võib iga loll seal 50 -ga sul ees töllerdada. Peale seda vaheta rida ja sõida mööda, kui ei sobi midagi .
Sinu suhtumine liiklusesse ´tundub igaljuhul väga debiilne..Reeglina seliste egoistide pärast see liiklus tallinnas nii pe*sses ongi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 12:18 
Moderator
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Kui sa ikka tunned, et sõita ei mõista, siis istu kodus, sõida bussiga või näpi ennast!

Siin see hernes peitubki: enesekriitika puudumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 12:42 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
krss kirjutas:
Tervitused nokkmütsiga ....

Kui selle osa oleksid mainimata jätnud, siis oleksin arvanud, et sattusid lihtsalt idioodi otsa, aga kui inimene sõidab autoga müts peas, eriti nokamüts, siis ei olegi sealt midagi head tahta.

Pange tähele, kui keegi liikluses mingi väga debiilse liigutuse teeb, siis seal on üldiselt kaks varianti: A: Roolis on nokamütsiga inimene, B: Roolis on naine. Esimene variant kehtib rohkem.

Nokamütsi ma pole tähele pannud, ise olen pärast debiilseid manöövreid vaadanud, kas tegu on naisega või juht räägib telefoniga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 13:32 

Nokats küll kedagi halvemini/paremini sõitma ei pane. Pigem jõhkraid manöövreid teevad linnas igasugused tädid oma liisingupannidega samal ajal telefoniga rääkides, viimase 2 kuu jooksul kõik kes mulle kuskil ette keranud on just taolised tegelased .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 13:52 
Kasutaja avatar

Lendasin teisipäeval suure hooga sõrgkangiga saalungit lammutama, tulemus on siin:

Pilt

Pilt täna tehtud, õnneks paistetus järgi andnud, kuid värvide ilu saab vist jupp aega nautida :evil:

Huvitav, miks keegi tuttavatest ei usu, et see nii juhtus, arvavad, et sain lihtlabaselt lõuga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 13:57 

loll on see, kes vabandust ei leia..raudselt saidki kuskil pimedal uulitsal lõuga.. :D
klotseri jälg ka järel ju.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 14:02 
Kasutaja avatar

mul sõber üritas sõrgkangiga auto all midagi lahti saada ja tõmbas sõraga pähe. 2 uhket auku peas ja meeletult verd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 14:08 
Kasutaja avatar

Peast tuleb ikka ohtralt verd, jupp aega nägin vaeva enne kui pidama sain.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 14:29 
Kasutaja avatar

No mul sõber üritas oma nissanil kunagi taga otsa nii meeletult üles ajada, pannes sinna alla palju kõrgema profiiliga vedrud.
Ise olin pika toruga väänasin silda alla ja mingi hetk see vedru sealt tallle vastu hambaid lendas.
MIdagi ei juhtunud hullu, aga vihaga ta tagumise ukseklaasi sisse lõi.
Järgmine päev möödus juba lammerist uut klaasi otsides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 14:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Mu sõbra seiklused lumelabidaga tema oma sõnade läbi :)

Tsiteeri:
Mis juhtub kui lumelabidaga loopides vihmavee rennist jääd alla üritad ajada: ta põrkab sealt elegantselt tagasi, kogub gravitatsiooni abiga hoogu ning tabab sind varre otsaga silma alla. Hea külg asjal: alla kukkunud jääd saad kasutada jahutamiseks; halb: siniseks lööb silma ikkagi. Minu esimene sinine silm :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis