Umx kirjutas:
Mulle kah ei meeldi trügijad, kuid arvestama peab ka seda, et TEGELIKULT pole Tammsaare tee pikendusel nö. Silberi juures (pead vist silmas ikka seda SEB liisingu maja, eks ole?) lubatud sõita 70 km/h.
jah, pean silmas seda kohta kust Järvelt tulles Järvevanale keerab, enne raudteed. Ma tean, et seal on 50 aga siiski olen mina nn. peateel ja igasugu tölbakad võivad minu poolest ennast kasvõi 9-sse keerata ennast sinna kuskile postide otsa. Neil on kohustus mulle teed anda ilma, et ma peaks oma sõidu kiirust või trajektoori muutma.
90% sealt välja sööstvatest autodest jäävad konkreetselt liiklust takistama oma uimamisega. Ainuke tempokas liigutus ongi neil sealt välja keeramine ilma kiirendusrada kasutamata, ülejäänud sõit mööda Järvevanat kujuneb neil tavaliselt 50-65 km/h "kihutamiseks".
Suht sama seis on maanteedel... ilge hooga tullakse kõrvalteelt ja keeratakse ette... ja siis järsku läheb suur kiire mööda ja kannatab kenasti töllerdama jääda.
Aga kui teinekord osutud ise selleks, kes tahab Järvevanale saada, siis on tore kui su kaksikpe*nis sõidab seal samamoodi kiusuga esimeses reas selleasemel, et reastuda teise ritta ja teha nii endale, kui teistele teene? Ajuvaba mõttemaailm minumeelest.