Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.10.2025 05:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 19.11.2011 19:37 

Miks, sellises setingus on quattromeestel palju lihtsam seda kelguna mööda hangesid järel tõmmata ju..To it! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 19:45 
Eliit

Ma katsun talvel hangest võimalikult kaugele hoida seekord.. See pole Sierra :D Niigi kahju, et peab sellel talvel seda ilusat kere kasutama aga mis teha. Katsun ilusti sõita ja kord nädalas sooja veega pesta, ehk ei hakkagi kuskilt roostetama ja säilib kevadeni ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 20:56 

Iff kirjutas:
Ostsin rullile kevadeks 16x9 Brock B2'd.

Näeb kuri välja. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 21:03 
Kasutaja avatar

Tegin ka kevadeks väikese malli valmis. Valgeid pidurikettaid mitte vaadata :D

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 22:18 
Kasutaja avatar

panin täna E38 1300 euriga müüki.
ja v8 mootori 300 euriga.
no keegi võiks nüüd küll ära osta. enam odavamaks ei suuda neid hindasid mõelda.

ahjaa.
eile ja täna käidi chevy vaatamas.
üks pidi veel homme mingit fordi vaatama minema kuhugi jõhvi.
eks näha ole.

3k eur ei ole ju palju arvestades palju tehtud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 22:53 
Kasutaja avatar

ja muide.
käisin täna tlns.
mingid nolgid oma skoda roomster (vist oli)
igatahes musta värvi.
no ajas naerma lihtsalt.
kõigepealt enne tlnat keeravad kõrvalritta . okei. nii siis sellesk ajaks kui hoo ülesse saavad siis ma juba suht kõrval neil. hakkavad siis kiirendama . ma ka .
okei. tean et varsti peavad nad minu ritta figureerima ümber kuna tee kaob sealt ära.
. ei viitsinud enam lasin gaasi lahti. . okei.
vaatan kaovad ees. mis seal ikka. jõuan ristmikule vaatan ees mul pm. paar autot vahet. okei.
järgm ristmik kõrvuti. 2 ahvi vahivad mind. ja oi kui hea tunne oli neid selja taha jätta siis.
Loo moraal.
Kihuta palju jaksad aga foori taga oleme ikka kõrvuti.

Viimati muutis Kivissaar, 19.11.2011 23:07, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:00 
Kasutaja avatar

mind siukesed konnad ajavad naerma lihtsalt.:D
ma saan aru et vahel kiire ja värki. aga krt.
Liikluskultuur peab ka ikka olema.
Teistele ette ei keerata.
nädala aja jooksul juba 3s kord kui keegi ette keerab.
krt ma ei pea mingi debiiliku sõiduoskamatuse pärast pidurdama hakkama.
Elementaarne lugupidamine teise liikleja vastu võiks ikka olemas olla.

Kunagi sõber tartus Bikei-ga
läks kaubamaja valgusfoori taha. kõrval kaks rollerivenda.
üks hakkas seal gaasitama ja nagu õrritama. sõbral viskas üle. tõmbas jalaga tollele.
rollerivend tõusis püsti ja jäi vahtima lolli näoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:09 

Kivisaar, sa kirjutad oma postitusi nagu luulet :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:18 
Kasutaja avatar

Õnnestus siis ka täna need kütustnuruvad mustlased ära näha.

Esmalt lendasid nad minust Peterburi mnt peal mööda nagu postist. Minu kiirus kella järgi 100, nende kiiruseks võis hinnata umb 200. Hiljem Piibe peal lennuväljal olid kutid teeääres, ohukad peal ja käsi püsti hääletamas.
Autoks leedu transiitidega väga kena E65

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:26 
Eliit

Teinud kõne 110sse kah, eriti kui nägid enamvähem numbrit ja autot. VIimati kui ma helistasin siis oskasin politseile vaid öelda, et W201 C klassi mersu oli, tumedam, toonklaasiga kuna ma üritasin kutte mitte alla ajada siis numbrit ei näinud. Politsei ootab väga hea meelega nende mustlaste kohta alati inffi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 00:32 
Kasutaja avatar

Ma sitsisin ka täna foori taga. Mingid vennad volvo 850´ga olid kõrval ja litsusid muudkui gaasi. A´la, et tahab kihutada otse. Ma esialgu ei teind nagu suurt väljagi, saime kohalt minema ning mees sai justkui mööda. Lõin gaasipedaali põhja ning möödas neist olingi. ( Krt, u.50 km/h gaas põhja panna ei saa arugi kui 110 sees on. :D ) Järgmise foori taga aga jätsid pojad juba pikema vahe ning igasugune üritus jäi ära :D

PS! A4 2,8 ei ole tõesti püss, aga mehepojad arvasid, et ju võiks koti pähe tõmmata ühele vennale mis neil ei õnnestund . :rokib

edit: Ma suht jookis kaaaaaaaa hetkeeeeeeel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 00:33 
Kasutaja avatar

1967 postitus mul siin. Võtame!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 00:34 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
kirjutan ipadiga, seeparast vabandan tapitahtede puudumist.

fiestaga juhtus apardus ja tagumine ots ning juhikylg said makrofleksi tolmuga kokku. avastasin nadal hiljem. sai siis cleanservicesse viidud, et poleeritaks, vahatataks, tehtaks nahahooldu, kerge sisepuhastus ja tellisin ka klaasivaha. hinnaks leppisime 170 eur.

hommikul kell 9 viisin auto sinna ja sain ohtul katte. pimedas tundus taitsa hea, aga kui hommiku rohkem uurima hakkasin, siis selgus, et suur osa makrot on alles, kapotil oli veel vana mustust, katusel mannivaiku ning polnud ka klaasivaha. motlesin, et akki olen paranoiline ja eeldan liiga palju - laksin ja kysisin olikulilt yle, et mis tema autopesuveteranina asjast arvab. arvas, et too on taiesti pask ning koos leidsime, et makrofleksi tapid ja mustus tuleb ysna kergelt kyynega maha - aga miks poleerimisega ei tulnud?

viisin auto tagasi ja kui katte sain, nagi asi hoopis teine valja. makro tappe on alles ikka ning vaiku katuselt eemaldatud ei olnud, aga vahemalt oli naha, et nyyd oli korralikult yle kaidud. auto jai ooseks linna ja hommikul oli naha, et auto on ilus sarav ning erinevalt esimesest korrast oli ka vetthylgav. olin rahul, kuigi ise ootasin, et makro saab ikka taitsa ara, kuivord mul on tavavarv autol peal. suurem mure ja vastuvoetamatus on see, et esiklaasi tihend on karvaseks poleeritud.

eile ohtul, st 24 h parast auto poleerimist ja vaha soitsin 200 km maanteed uduvihmas. kui esialgu isegi mingi vetthylgav efekt oli, siis pohimotteliselt esimese kojameestekasutusega oli see vaha klaasilt maas. krt, isegi statoili kuivatusvaha pysib monevorra kauem? ja vordlusmoment on kasvoi hiace, millele suvalise prisma klaasivaha augustis peale panin ja nyyd sellest alates ilma kojameesteta soitnud olen. hiace klaasilt kaob vesi ka kohal seistes, fiesta varskelt klaasivahatatud klaas ... teen homme video kui vihmane on.

ja puhtast autost ei ole tana midagi jargi, kuigi pole isegi sitane ilm!

yhesonaga, imet ma ei oodanudki ja tulemus oli selline, et mone naisterahva voi mitteteadliku petab ara, aga yldjoontes on teenus nii sitt, et parem makske natuke rohkem ja minge kasvoi jazzi.

Esiteks kui poleeritakse, siis see tähendab auto eelnevat puhtaks pesemist igasugusest mustusest. Ma arvan, et piserdati lihtsalt märg vaha peale ja kõik. Ühesõnaga tehti nii odavalt kui võimalik. Kui sa peale poleerimist saad auto plekkidega tagasi, siis minu arvamus on, et teenust ei osutatud ja raha tuleks tagasi maksta. Need tööd mis sa tellisid on nii mahukad, et sellega oleks pidanud üks mees hommikust õhtuni tegelema. Loomulikult on see võimalik, kuid jah... siis oleks pidanud auto ikka puhas ka olema.
Poleerimisega ja vahatamisega on väga lihtne. Mustus peaks palja veega väga lihtsalt maha tulema ja näiteks kui kapotile vett visata, siis peaks see väga kiiresti sealt ära jooksma.

Kuidas see kõik võimalik on, kui see peaks tõsi olema, siis kas süüdi on töömees või on süüdi keegi kes seda kõike kontrollib...!?
Ilusate nimede ja kodulehtede taga ei peitu alati kõige paremad teenindused aga hea on vähemalt, et püüavad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 03:03 
Kasutaja avatar

Lahjad peod laupäeval :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 03:38 
Eliit

Poleerimine ise alati ei võta kõike maha. Kujuta ette,et poleerid lakki,kus mingi jama peal. Osa kettast on laki peal,osa selle jama peal. Üks osa lõikab lakki,teine osa lõikab alles "jama". Kui lõpuks "jama" maha tulnud,siis järelikult ümberringi lakk õhem,aga selle alt kus ennem "jama" oli,ikka sama paksusega.

Kui autol on peal vaiku,värvi,makrot( antud hetkel) jms,siis see tuleb juba enne poleerimist eemaldada. Kas siis vastava keemiaga puude jms puhul,või siis näiteks saviga värvitolmu jms puhul. Kui poleeriga lendad kohe peale,siis need täpid,tükid whatever võivad ja hakkavad suht kindlalt joonistama talla all. Korraliku poleerimise puhul saad tagasi nii sileda kattega värvi ,lakipinna et aina seda silitakski :D

Korralik klaasivaha,mida jutu järgi smartservice pakub,peaks Sul ka kuu pärast minimaalselt samamoodi veel vett hülgama. Pigem peaks see hülgavus olema 2-3 kuud. Ise pole küll kvaliteet klaasivaha kasutanud, aga see on meelde jäänud mitmete toodete kasutajatelt.

Peale poleerimist peaks lakipind olema perfektne. Vaata näiteks öösel tänavavalgus lambi all,või kuskil tanklas,kas näed ilusat lambi peegeldust või on seal ka väiksed ringikesed ja sillerdused näha. Kui juba sellist tööd tehti,siis olen kindel,et suhteliselt tugevalt sillerdab see asi Sul. Valge värviga on hea huiata,ei hakka nii hästi silma lihtsalt,kui tumedamate puhul.

Eks see igapäeva küürimine oleneb inimesest. Minu oma saab enamasti kaks korda nädalas pesu,halvemal korra. Ma ei saa just vastupidisest aru,et kuidas inimesed suudavad sõita masinatega igapäevaselt,kui nii seest ja väljast ei kannata puudutagi, kartes et määrid riided ära.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis