usku kirjutas:
kirjutan ipadiga, seeparast vabandan tapitahtede puudumist.
fiestaga juhtus apardus ja tagumine ots ning juhikylg said makrofleksi tolmuga kokku. avastasin nadal hiljem. sai siis cleanservicesse viidud, et poleeritaks, vahatataks, tehtaks nahahooldu, kerge sisepuhastus ja tellisin ka klaasivaha. hinnaks leppisime 170 eur.
hommikul kell 9 viisin auto sinna ja sain ohtul katte. pimedas tundus taitsa hea, aga kui hommiku rohkem uurima hakkasin, siis selgus, et suur osa makrot on alles, kapotil oli veel vana mustust, katusel mannivaiku ning polnud ka klaasivaha. motlesin, et akki olen paranoiline ja eeldan liiga palju - laksin ja kysisin olikulilt yle, et mis tema autopesuveteranina asjast arvab. arvas, et too on taiesti pask ning koos leidsime, et makrofleksi tapid ja mustus tuleb ysna kergelt kyynega maha - aga miks poleerimisega ei tulnud?
viisin auto tagasi ja kui katte sain, nagi asi hoopis teine valja. makro tappe on alles ikka ning vaiku katuselt eemaldatud ei olnud, aga vahemalt oli naha, et nyyd oli korralikult yle kaidud. auto jai ooseks linna ja hommikul oli naha, et auto on ilus sarav ning erinevalt esimesest korrast oli ka vetthylgav. olin rahul, kuigi ise ootasin, et makro saab ikka taitsa ara, kuivord mul on tavavarv autol peal. suurem mure ja vastuvoetamatus on see, et esiklaasi tihend on karvaseks poleeritud.
eile ohtul, st 24 h parast auto poleerimist ja vaha soitsin 200 km maanteed uduvihmas. kui esialgu isegi mingi vetthylgav efekt oli, siis pohimotteliselt esimese kojameestekasutusega oli see vaha klaasilt maas. krt, isegi statoili kuivatusvaha pysib monevorra kauem? ja vordlusmoment on kasvoi hiace, millele suvalise prisma klaasivaha augustis peale panin ja nyyd sellest alates ilma kojameesteta soitnud olen. hiace klaasilt kaob vesi ka kohal seistes, fiesta varskelt klaasivahatatud klaas ... teen homme video kui vihmane on.
ja puhtast autost ei ole tana midagi jargi, kuigi pole isegi sitane ilm!
yhesonaga, imet ma ei oodanudki ja tulemus oli selline, et mone naisterahva voi mitteteadliku petab ara, aga yldjoontes on teenus nii sitt, et parem makske natuke rohkem ja minge kasvoi jazzi.
Esiteks kui poleeritakse, siis see tähendab auto eelnevat puhtaks pesemist igasugusest mustusest. Ma arvan, et piserdati lihtsalt märg vaha peale ja kõik. Ühesõnaga tehti nii odavalt kui võimalik. Kui sa peale poleerimist saad auto plekkidega tagasi, siis minu arvamus on, et teenust ei osutatud ja raha tuleks tagasi maksta. Need tööd mis sa tellisid on nii mahukad, et sellega oleks pidanud üks mees hommikust õhtuni tegelema. Loomulikult on see võimalik, kuid jah... siis oleks pidanud auto ikka puhas ka olema.
Poleerimisega ja vahatamisega on väga lihtne. Mustus peaks palja veega väga lihtsalt maha tulema ja näiteks kui kapotile vett visata, siis peaks see väga kiiresti sealt ära jooksma.
Kuidas see kõik võimalik on, kui see peaks tõsi olema, siis kas süüdi on töömees või on süüdi keegi kes seda kõike kontrollib...!?
Ilusate nimede ja kodulehtede taga ei peitu alati kõige paremad teenindused aga hea on vähemalt, et püüavad!