Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 12:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kuulutused, hinnad ja müümine. Puust ja punaseks!
PostitusPostitatud: 09.01.2013 15:04 
Kasutaja avatar

rtv kirjutas:
Teeks ka siis reklaami ühele siinsele kasutajale..

Sai helistatud enne jõule sellisele kasutajale nagu "Kevin68", nimelt oli temal müüki siia pandud Peugeot 205, käigukasti rikkega ja hinda taheti sipa rohkem kui vanaraua hind . Pakkusin siis miski 200-250e temale ja oli sellega igati nõus. Kuna noormehel oli vaja hommikul Hiiumaalt - Saaremaale minna siis pidi ta otsima kellegi kes auto annab, paberid täidab ja raha võtaks vastu. Kõik oli ilus senini, kuniks noormees enam telefonile ei suvatsenud vastata, olin vahepeal sebinud treila, inimese kes sõidaks, kuna selleks kellaks kaineks ilmselgelt ei oleks saand. Tuli siis 90km kauguselt sugulane enda autoga, kes pidi hommikul rooli minema.. Aga ei vastanud ka järgmine hommik, ega päeval. Tra kus ajas selline asi ikka sita keema, öelnud siis kohe, et müüa ei taha !!!
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 8&t=105175

Kindlasti leppisid eelmine õhtu kaine peaga kõik asjad kokku ning alles siis kukkusid jooma. Mind häiriks pigem täispeaga kohale ilmuv autoostja. Pigem väldiks samamoodi sellistega asjaamisi, kes ei kannata nii kaua kained olla, et jõuaks vähemalt tehingu ära sõlmida + võõrast täisjoonud tegelast ei laseks isegi oma majapidamises väravast sisse. Mis sa selle joodiku kaltsuga ikka seletad. Ainult häda sellistega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 15:05 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
rtv kirjutas:
Teeks ka siis reklaami ühele siinsele kasutajale..

Sai helistatud enne jõule sellisele kasutajale nagu "Kevin68", nimelt oli temal müüki siia pandud Peugeot 205, käigukasti rikkega ja hinda taheti sipa rohkem kui vanaraua hind . Pakkusin siis miski 200-250e temale ja oli sellega igati nõus. Kuna noormehel oli vaja hommikul Hiiumaalt - Saaremaale minna siis pidi ta otsima kellegi kes auto annab, paberid täidab ja raha võtaks vastu. Kõik oli ilus senini, kuniks noormees enam telefonile ei suvatsenud vastata, olin vahepeal sebinud treila, inimese kes sõidaks, kuna selleks kellaks kaineks ilmselgelt ei oleks saand. Tuli siis 90km kauguselt sugulane enda autoga, kes pidi hommikul rooli minema.. Aga ei vastanud ka järgmine hommik, ega päeval. Tra kus ajas selline asi ikka sita keema, öelnud siis kohe, et müüa ei taha !!!
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 8&t=105175

Kindlasti leppisid eelmine õhtu kaine peaga kõik asjad kokku ning alles siis kukkusid jooma. Mind häiriks pigem täispeaga kohale ilmuv autoostja. Pigem väldiks samamoodi sellistega asjaamisi, kes ei kannata nii kaua kained olla, et jõuaks vähemalt tehingu ära sõlmida + võõrast täisjoonud tegelast ei laseks isegi oma majapidamises väravast sisse. Mis sa selle joodiku kaltsuga ikka seletad. Ainult häda sellistega.

Oleneb mis risu vaja müüa on :). Küll ju neid teemasid siin olnud, kus "KJ" ja company on täispeaga midagi ostnud ja hommikul avastavad, et mis see on.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 15:09 
Kasutaja avatar

Ison, ära seleta nüüd. Autot ei olnud vaja minul, vaid mu vennal. Ja tema oli kaine, mis vahet sel on kui kaine / purjus mina olen? Põhimõte on selles, et sai nagu kokku lepitud asjas ! Paarisaja eurine romu, mis eestis pole levinud. Taheti autot doonoriks osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 15:16 
Kasutaja avatar

rtv kirjutas:
Ison, ära seleta nüüd. Autot ei olnud vaja minul, vaid mu vennal. Ja tema oli kaine, mis vahet sel on kui kaine / purjus mina olen? Põhimõte on selles, et sai nagu kokku lepitud asjas ! Paarisaja eurine romu, mis eestis pole levinud. Taheti autot doonoriks osta.

nojah. veelgi hullem. Mida sa ise teed, kui keegi sulle täispeaga helistab, et tuleb mandrilt kainekaga oma vennale 200 eurost romu ostma. Ja siis peaksid veel leidma kellegi, kes sinu asemel paberid vormistaks. To much trouble. Kes see viitsib sellistega telefonis maid jagada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2013 05:35 
Kasutaja avatar

:kill

mismõttes nagu? sa tahad oma "s*tast" lahti saada ja siis ei müü purjus inimesele? üldjuhul purjus ostleja on just parim. tal on suht savi mis ta saab.

ison.ts sa oled veider....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2013 14:48 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

mismõttes nagu? sa tahad oma "s*tast" lahti saada ja siis ei müü purjus inimesele? üldjuhul purjus ostleja on just parim. tal on suht savi mis ta saab.

:) like !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2013 19:15 
Kasutaja avatar

rtv kirjutas:
Mani kirjutas:

:) like !

nii ja naa. Minu arvates ei ole 200 eurot seda väärt, et oma ja veel vähem mõne oma sõbra aega joodikute peale kulutada. Pärast otsi mööda eestit taga tegelasi, kes isegi ei mäleta, et nad omale joomatuuri vahepeal mingi rimaka on ostnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 19:05 

Võtan ka siis sõna sekka. Tõesti müüsin seda autot ja kuna oli laupäeva õhtu ja taheti juba suure suuga pühapäeva hommikul järgi tulla, siis mainisin suht selgelt et ma sõidan ise hommikul kohe Saaremaale ning kui ma PEAKS leidma kellegi kes sellega tegeleda viitsib, oleksin nõus olnud. Mainiks veel, et auto oli tol hetkel 3 kilomeetrit metsa sees minu vanavanaema kodus ning sealt polnud sahk üle käinud, auto seisis vanas laudas ning hoov oli samuti korraliku lumega kaetud - ehk see oleks üks paras ajudek*pp olnud seda kätte saada sealt esiteks ja ma siiski eelistaks sellise tehingu puhul auto kõrval ise ka olla. Kõva tingimine käis ka, väideti mulle et käigukasti sellele kuskilt ei saa Eestist või on seda väga raske leida - arvasin seda ise ka, aga Citroen Saxo käigukast istub 1:1, vääna autolammutusest on kaks tükki saadaval, 100 euri investeerida ja sõida ülevaatusele. Küsiti ka rooste kohta, ütlesin et ainuke läbi rooste on pagassi põhjas, umbes 4x4cm auk, ülejäänud on tiptop ning õrnad roostetäpid.

Ma ei teagi kuhu ma oma jutuga sihin, aga igastahes ei tundu eriti usaldatav isik, kes helistab peale 22:00 õhtul, täis peaga, üritab auto praktiliselt vanaraua hinnaga kätte saada, kuigi mainisin et ma ei müü seda vanaraua hinna eest. Praegu on Taeblaautos autoromu 160 eur/tonn. Auto kaalub 800kg, ehk see teeb 130 euri vanarauas + veel masinal on tutikas aku, korralik Kenwoodi makk ning praktiliselt uued naastrehvid mis saab eraldi maha müüa, ehk siis selle 200 euri teeniksin nii või teisiti tagasi, emexisse viies oleks vähem paberimajandust ja muretsemist. Aga kuna seda autot vist väärtustakse suhteliselt vähe, ometi peaaegu Eesti teedelt kadunud, siis otsustasin ta endale jätta ja võtsin ise kätte.

Aga jah, vabandan sellepärast, et ma ei oska selgesõnaliselt alati eitavalt ära õelda, vaid hakkan keerutama ja vihjama et see hind ei sobi mulle.

Mõistvat suhtumist,
Kevin :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 19:27 

Purjus ostja on ilmselgelt rondiärika lemmikostja. Omal oli vastupidine juhus, kui müüsin kunagi 90ndate keskpaiga Kia Sephiat, hinnaks oli 550, auto oli sõidukorras, värske ülevaatuse ja viisaka välimusega. Ise sõitsin sellega tol ajal igapäevaselt ja veidi peale kuulutuse sisestamist läks tagavedru pooleks. Järgmisel päeval helistas huviline kaugemalt linnast, olin ise päris suures joobes ja ütlesin kohe, et autol tagavedru puruks ja kui ikka huvi, siis 350 ja tule järele. Tuli, tegi proovisõidu, ostis ära, hiljem veel helistas ja kiitis et on rahul. Hommikul natuke kahetsesin, aga mis seal ikka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 19:34 

Ja romust on asi kaugel, autol on mõlemad esirattalaagrid uued, rooliotsad uued, esimesed pidurikettad ja klotsid uued, terve amordiring vahetatud uute vastu, uued esimesed suunatuled, uus tagumine stange, uus aku ja palju muud. Algul tundus su jutt paljutõotav ja lootsin mõistliku hinnapakkumist, aga lõpuks tuli see käigukast jutuks ning siis hakkasid jahuma et soomest saad 200 euriga vabalt endale Peugeot 205 kätte, aga palun - mina ei keela! Sellel konkreetsel autol on Eesti dokumendid ning kindlustus kehtib veel pikalt, ülevaatust segas undav rattalaager mis sai uue vastu vahetatud ning kuna praegu teine käik puudu siis selle taga see ülevaatus ka seisab. See auto on olnud meie käes 10 aastat ning ma tean mida müün, selle aastakäigu kohta on selle masina kere ikka väga korralik ja selle 10 aasta jooksul pole see masin mitte kordagi teele jätnud. Minu reaalne hinnasoov oli selle auto puhul 350-400 ja Sinu esialgne pakkumine oli 300 eurot millega ma oleks nõus olnud selle arvelt, et Sa oleksid sellele ise järgi tulnud. Aga järgnevate minutitega hakkas kõva kauplemine ning lõpuks tahtsid 200ga kätte saada, saan aru et jõulude aeg oli aga ma ei tegele heategevusega :) Mootor on selle 1.1 liitrise kohta väga ergas ja üliökonoomne, veermik on ideaalses seisukorras ning ainuke asi oligi see käigukast, ta sõidab ning 1,3,4,5 + tagurpidi käik tõõtavad väga ilusasti. Auto24's on praegu müüa kaks samasugust, üks 600 euriga ja teine 800 euriga, ainuke erinevus et need on 1.4 mootoriga kuigi ühel on minu omaga võimsused samad, varustuse list on samuti üpris sama, istmesoojendused ja tagaklaasisoojendus jms on ka minu autol olemas, minu käest saaksid 350-400 euriga ning jääks vaid vahetada käigukast või olemasolev ära remontida mis lisanduks siis max 100 eurot hinnale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 19:51 
Kasutaja avatar

tegelt tuleks lihtsalt kast maha ja ära remontida,olekski kogulugu ju :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 20:08 
Kasutaja avatar

Kuidas segab 2 käigu puudumine ülevaatuse tegemist? Ma ei tahaks küll uskuda, et nad seal käike läbi lappavad, pole nagu sellist asja küll märganud. Rullide vahele ja edasi sõidetakse raudselt esimese käiguga ja pigem siduriga mängides.
Need teised võivad ju 600 ja 800 müügis olla, aga kus tead palju need on nõus alla laskma. Äkki 600 mees annaks ka 300-350 ära kui kaubelda. Või variant 2, kaua nad üldse müügis on olnud.
Samas:
rtv kirjutas:
Peugeot 205, käigukasti rikkega ja hinda taheti sipa rohkem kui vanaraua hind . Pakkusin siis miski 200-250e...

Noh ma nüüd ei tea kes valetab või on kellegil imelik arusaam tsipast. Kui lammarist saad 160, siis 350-400 on tsipa? See on pea 2,5x hinnavahe ju. Ise tõin ka kunagi saaremalt ühe auto doonoriks, kus müüja tahtis samuti natuke rohkem kui lammar. Kui talle vist pakuti seal 200, siis mina sain äkki 250-ga.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 22:28 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
rtv kirjutas:
......................

Sa peaks üldse oma moka kinni hoidma nende "äride" kohapealt.

Mulle teatasid et "asjad" on müüdud, aga järgminepäev panid foorumisse valikult müüki.
Humorist :kill

Mine joo ennast veelrohkem segamini ja tunne oma joodikuelust mõnu.

Humorist, bronn tähendab sama mis müüdud, seniks kuni ei ole broneeringu alt see vabastatud ! Huviline tuli läbi ühe tuttava, kes ootas konkreetseid pilte velgedest ! Kui oli saanud pildid oli inimene kindel ostja ja tuli ka nendele pealinnast järgi ! Helistati samal ajal kui isik oli sõitmas Läänemaale ja lubati hind üle pakkuda, loomulikult ma keeldusin.

Kevin, sul endal suud peas ei ole, et oleksid selle hinna sobivuse kohta kohe maininud midagi ? 130e pakub " taebla autolammutus" , aga selleks peaksid ka selle mandrile vedama OMADE kulude ja juttudega. Ja sellest "Vanaema " hoovist ja kuurist ei maininud sa mitte ühtegi sõna !!!
Imelik mõtlemine on ikka inimestel, aga eks see ole iga inimese oma teha, mis ta tahab või mida ta ei taha.
NB: Oma suu võiks ikkagi lahti teha ja asjast rääkida, mitte hilisemalt mingit jama kokku keerutada, ala põhjatute vabanduste näol !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 22:33 
Kasutaja avatar

Kuulutus on nüüdseks eemaldatud, aga oli konkreetselt kirjas, et "et päris vanaraua hinnaga ei anna ära" .

Praeguseks hetkeks on suht savi, aga tema hetk ajas ikka harja punaseks küll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 23:15 
Kasutaja avatar

see rtv ja kevini teema on üpris ehe näide, miks ei ole eriti hea joogiste tegelastega asju ajada. Pärast klaari sellisega foorumis maid ja puid. Joodiku õrn hing ei kannata äraütlemist ja ilmajäämist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis