Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Abi kaamera ja salvestussysteemi leidmiseks.
PostitusPostitatud: 26.06.2013 16:11 
Kasutaja avatar

Pole ka probleemi. Meie paigaldatud kaameratest mõne üksiku puhul on andmekaitse köhima tulnud. Siis on neile lühike vastus, et see on kaamera imitatsioon. majja sisse neid kontrollima ei luba ja sellega asi lahendatud ongi. Lihtne!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 16:33 
Kasutaja avatar

KenOlen kirjutas:
dellu kirjutas:
Maja kaamera korral pead panema välja ka sildid videovalve, muidu on Andmekaitseinspektsioon ikka väga kiirelt kukil. Kuigi see on suure tõenäosusega küll erahoov, ma ei tea kuidas seal see asi kehtib, aga sattuda võib ju sinna teoorias "külaline" ka.

Oled sa kindel selles väites? Minu maja küljes on aastaid kaamerad olnud ja pole ühtegi silti. Samuti pole ma näiteks Prisma parklas videovalve silte näinud.

Olen küll. Arvavad et Eestis on mingi "CIA kriminalistide" tehnika igalpool. Väitsid ühe väga üldist suurt pilti näitava kaamera peale, et siit on näod tuvastatavad kui pilti suurendada :). Teemat paistab et nad ei jaga, aga ettekirjutusi on kõvad tegema. Iga loll teab et madala resoga väikest pilti ei suurenda kuidagi ja näidispildilt ei tundnud nad kedagi ära, kuigi istusid samade inimestega ühe laua taga. Kästi aga terve ala märkidega katta. Ma ei teagi mis lõpuks sai, märke minuteada pole siiani :). Lihtsalt hoiatuseks, et peavalu võib tulla. Eks sõltub kui kiiresti keegi ametkonda vinguma läheb.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 21:21 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
KenOlen kirjutas:
dellu kirjutas:
Maja kaamera korral pead panema välja ka sildid videovalve, muidu on Andmekaitseinspektsioon ikka väga kiirelt kukil. Kuigi see on suure tõenäosusega küll erahoov, ma ei tea kuidas seal see asi kehtib, aga sattuda võib ju sinna teoorias "külaline" ka.

Oled sa kindel selles väites? Minu maja küljes on aastaid kaamerad olnud ja pole ühtegi silti. Samuti pole ma näiteks Prisma parklas videovalve silte näinud.

Olen küll. Arvavad et Eestis on mingi "CIA kriminalistide" tehnika igalpool. Väitsid ühe väga üldist suurt pilti näitava kaamera peale, et siit on näod tuvastatavad kui pilti suurendada :). Teemat paistab et nad ei jaga, aga ettekirjutusi on kõvad tegema. Iga loll teab et madala resoga väikest pilti ei suurenda kuidagi ja näidispildilt ei tundnud nad kedagi ära, kuigi istusid samade inimestega ühe laua taga. Kästi aga terve ala märkidega katta. Ma ei teagi mis lõpuks sai, märke minuteada pole siiani :). Lihtsalt hoiatuseks, et peavalu võib tulla. Eks sõltub kui kiiresti keegi ametkonda vinguma läheb.

Siltide paigaldamine pole mingi probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 12:03 
Kasutaja avatar

Aga omast kogemusest...siis vahel piisab maketist ja suurest sildist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2013 22:12 
Kasutaja avatar

Tõstan vana teema üles. Mis tarkvara oskate veel soovitada peale selle Milestonei millega saab salvestada ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2013 23:19 

Oleneb mida jälgida tahad. Selle milestone tarkvara kõige lihtsam versioon on küll tasuta , aga asised IP kaamerad hakkavad ikkagi 400€.
IP kaameraid tava kü parkla jälgimiseks kasutada on ikkagi overkill arvan. Neid võiks ikkagi kasutada seal kus väärtused ja riskid suuremad. A no kui pappi ja huvi on siis miks mitte.
Peale selle IP kaamerad on sisuliselt arvutid ja katki võivad nad kergesti minna.
Tava KÜ parkla või majaesise valvamiseks soovitaks ikkagi analoogkaameraid, mis ühenduvad analoog salvesti külge. Neid salvesteid saab juba 300€ kus tavakasutajale on kõik vajaminev olemas ja küll ja veel. Pildi kvaliteet on ka igati paigas.
Kaameraid peab oskama muidugi valida vastavalt valgustingimustele, nurgale,kas sisse/välja. Eks seda mis kellegile sobib saab juba poest järgi uurida. Analoog kaamera millega pimedas õues võiks juba midagi aru võiks saada maksavad al. 150€.
On ka variant , et kaamera salvestab liikusmise peale oma enda sees olevasse mälukaardile, neid on ka igast variante, IR ledidega, prosektoriga(ma mõtlen ikka mingi 300W) mis liikumise peale tööle läheb jne jne. Või kui õues on norm valgus paned niisama akna peale mõne gopro vms salvestama. Osasi neid võimalik ka liikumise peale võimalik seadistada.

Kui keegi kapuuts peas sul õues midagi korraldab, sel juhul muidugi pole ka kõige kallimast salvestist-kaamerast tolku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis