KenOlen kirjutas:
dellu kirjutas:
Maja kaamera korral pead panema välja ka sildid videovalve, muidu on Andmekaitseinspektsioon ikka väga kiirelt kukil. Kuigi see on suure tõenäosusega küll erahoov, ma ei tea kuidas seal see asi kehtib, aga sattuda võib ju sinna teoorias "külaline" ka.
Oled sa kindel selles väites? Minu maja küljes on aastaid kaamerad olnud ja pole ühtegi silti. Samuti pole ma näiteks Prisma parklas videovalve silte näinud.
Olen küll. Arvavad et Eestis on mingi "CIA kriminalistide" tehnika igalpool. Väitsid ühe väga üldist suurt pilti näitava kaamera peale, et siit on näod tuvastatavad kui pilti suurendada

. Teemat paistab et nad ei jaga, aga ettekirjutusi on kõvad tegema. Iga loll teab et madala resoga väikest pilti ei suurenda kuidagi ja näidispildilt ei tundnud nad kedagi ära, kuigi istusid samade inimestega ühe laua taga. Kästi aga terve ala märkidega katta. Ma ei teagi mis lõpuks sai, märke minuteada pole siiani

. Lihtsalt hoiatuseks, et peavalu võib tulla. Eks sõltub kui kiiresti keegi ametkonda vinguma läheb.