Pean ennast ka välja elama.
Elu on ikka keeruline. Laenasin oma masina värvimise ajaks auto. Sõidan rahulikult üle Järvevana (Mustamäe tee pikenduse) viadukti ning hakkan rida vahetama Mustamäele keerava sõiduraja poole (mitte peale), järsku otsustab see
Yaris, et tema ikka Mustamäele ei lähe ja põrutab üle laia katkendlikjoone minu reavaheamise ajal sinna ritta kuhu ma minemas olin, surub mind paremasse ritta tagasi peaaegu liinibussi otsa ja sõidab veel peegli tagurpidi ning põgeneb. Helistan mina siis miilitsasse, et olge nüüd kiired, et sain numbrimärgi kirja andke päkkadele valu saate ehk kätte veel. Vastuseks lühidalt, et "meil liiklushuligaane nii palju, et saage üle ja sõitke rahulikult edasi, te olete väga närvis me ei tee midagi ja patrulli ei saada ning avaldus teha ei ole mõtet, see on nii tavaline Tallinnas". Siis saabus ringiga süüdlane ise tagasi ja tugeva venekeelse aktsendiga blond tibin kukub uksest sisse sõimama, et mina olen süüdi

mul viskas juhtme ikka korralikult kokku ja pidin tegema lausa ennastsalgavaid pingutusi, et mitte oma igasuguseid piire ületada. Aga nüüd on parem, saab välja elada

Teine juhtum oli oma kodukandis parkimisega: pargin mina natuke teise kohta kui tavaliselt, sest parkla suht täis tollel hetkel. Pimedam nurgake. Ennäe imet, hommikul Roveri märk ukse pealt kadunud. Ajan mis ma ajan jälgi ja patzaane mööda küla taga targemaks ei saa. Meel mõru ja rahakott jälle 100,- kergem.
Kolmas juhus oli eile, kus parkisin auto omaarust väga kindlale kohale, kus kivid ja postid ümber ja minu aken ka kohe sealsamas, hommikul aga oh üllatust keegi stangesse sisse sõitnud. Muidugi see võis juhtuda ka Keila raudteejaamas, kuhu masin liiga kauaks seisma jäi eile, kuid seal on kaamera ja tegelen parasjagu selle lindistusega. Seega kui keegi loeb seda teemat ja foorumit, kes nägi midagi vaevatasu garanteeritud. Tegijale luba, et kasutan kogu oma võimustruktuurides olevad kontaktid ära ja saan su kätte ning murran sul 2 sõrme ja suure varba.
Tänan tähelepanu eest!
Kergem hakkas kohe