Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 20:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 24.04.2009 03:11 

savisaarele meeldib vooluga viimasel ajal tlnas mängida. nt mustamäel. ja faking tallinna teed ajavad nii närvi, et kui mõnest peatee ristmikust üle sõita risti, on seal hullem tee, kui mõnel kartulipõllul sügisel. ja kas tõesti venelased ei tea seda, et georgi linte kandsid need kutid, kes venelasi vihkasid ja ära killisid? mis kuradi võidupüha venelased peavad, kui nende poolel sai kõige rohkem inimesi maailmasõjas surma? ja venelasi diskrimineeritakse? mis mõttes. viimasel ajal on venelased nii ülbeks muutunud, et kui küsib keegi suvaline tänaval midagi vene keeles ja eesti keeles vastan, on tal selline nägu peas, et killib mu kohe ära ja saadab mind sooja kohta, et ma taga vene keeles ei räägi. natuke hakkas parem. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 05:49 

DeLaBig kirjutas:
Natukese aja pärast sain aru mis tüüp teeb, nimelt kui vastu tulid autod, lasi tema kiiruse 70km/h peale ja nigu kui tekkis vastutulevatest autodest tühimik, keeras ta kaasi põhja, kiirendades 110km/h`ni

Loogiline ju, mees tahtis kiiremini sõita aga nähes vastutulevaid autos lõi parakasse ära kartes menti ning lasi hoomaha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 09:42 
Moderator
Kasutaja avatar

Peaks vist psühiaatri juurde minema, aga mind ajas eile eriti närvi see kui olin arsti juurde hilinemas ja siis sõitsin linnas grammikese kiiremini (65-70ga: liikusin vooluga kaasas - ei sõelunud ohtlikult ega teinud midagi utoopilist), kui ühtäkki nägid kõik enda taga tumesinist Superbi ja siis oli kõigil automaatselt kiirus 40-45 km/h, ja nii nad tiksusidki..(Uue sillapeal, kus muidu on kõigil kiirus ~70) Pressisin ennast siis kuskilt vahelt läbi ja jätkasin oma kiirusega kulgemist.. Ja mis kõige huvitavam, Superb sõitis mu taga sama kiirusega päris pikalt (suht ühine teekond sattus olema). Miks peab igakord politseid nähes paanikasse sattuma ja siis mega aeglaselt sõitma hakkma? :help

Teine asi on see, et eile võisid inimesed õnnelikud olla. Nimelt mul signaal hetkel ei tööta ja ei saagi oma närve rahustada.. Muidu kasutan seda aind äärmuslikes situatsioonides, aga Tartu liiklus koos pensionääride ja keskeakriisis vaevlevate naisjuhtidega ongi äärmus. Ikka ajab vihale küll, kui parempöörde sooritamiseks oodatakse vasakulkäel asuva valgusfoori lubava tule süttimist ning kui parempöörde rajas tiksutakse suund vasakule sees..

Jagatud mure on pool muret :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 09:47 

No ma ei tea, kas ta muidu ka virisete iga asja peale? Võtke rahulikumalt, no mis siis et keegi ette keeras või "roosa" tulega üle läks. Kuskil võti kadunud ja jne... kes ütles et elu peab lihtne olema? :)

Chill, täna on ilus kevadine ilm, minge jalutage ja puhake närve. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 10:14 

C4V6 kirjutas:
Seal kellegile eeskõnelajele, kui sulle kivi klaasi lendab tava teel siis on see minu teada siiski maanteameti või hui teab kelle zajoob. see pole fakt kas sõitis 50 või 150, sina seda ära ei tõesta

jah olen mina ka seal sõitnud tunduvalt kiiremini kui lubatud, aga kui tee ikka kive täis siis lased ju hoo normi tagasi kui auto või jalakäija vastu tuleb.
ja mõte polnudki selles et keegi selle kinni maksaks vms. eriti kui see klaas oli juba varemalt mõradega :lol
lihtsalt vägev oli vaadata kuidas kaks sitakotti hakkasid vinguma et nende käsn üle saja välja ei lähe :lol

ja täna juhtus see et ten siia teeemasse offtopicut :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 10:25 
Moderator

Pean ennast ka välja elama.

Elu on ikka keeruline. Laenasin oma masina värvimise ajaks auto. Sõidan rahulikult üle Järvevana (Mustamäe tee pikenduse) viadukti ning hakkan rida vahetama Mustamäele keerava sõiduraja poole (mitte peale), järsku otsustab see Yaris, et tema ikka Mustamäele ei lähe ja põrutab üle laia katkendlikjoone minu reavaheamise ajal sinna ritta kuhu ma minemas olin, surub mind paremasse ritta tagasi peaaegu liinibussi otsa ja sõidab veel peegli tagurpidi ning põgeneb. Helistan mina siis miilitsasse, et olge nüüd kiired, et sain numbrimärgi kirja andke päkkadele valu saate ehk kätte veel. Vastuseks lühidalt, et "meil liiklushuligaane nii palju, et saage üle ja sõitke rahulikult edasi, te olete väga närvis me ei tee midagi ja patrulli ei saada ning avaldus teha ei ole mõtet, see on nii tavaline Tallinnas". Siis saabus ringiga süüdlane ise tagasi ja tugeva venekeelse aktsendiga blond tibin kukub uksest sisse sõimama, et mina olen süüdi :D mul viskas juhtme ikka korralikult kokku ja pidin tegema lausa ennastsalgavaid pingutusi, et mitte oma igasuguseid piire ületada. Aga nüüd on parem, saab välja elada :D

Teine juhtum oli oma kodukandis parkimisega: pargin mina natuke teise kohta kui tavaliselt, sest parkla suht täis tollel hetkel. Pimedam nurgake. Ennäe imet, hommikul Roveri märk ukse pealt kadunud. Ajan mis ma ajan jälgi ja patzaane mööda küla taga targemaks ei saa. Meel mõru ja rahakott jälle 100,- kergem.

Kolmas juhus oli eile, kus parkisin auto omaarust väga kindlale kohale, kus kivid ja postid ümber ja minu aken ka kohe sealsamas, hommikul aga oh üllatust keegi stangesse sisse sõitnud. Muidugi see võis juhtuda ka Keila raudteejaamas, kuhu masin liiga kauaks seisma jäi eile, kuid seal on kaamera ja tegelen parasjagu selle lindistusega. Seega kui keegi loeb seda teemat ja foorumit, kes nägi midagi vaevatasu garanteeritud. Tegijale luba, et kasutan kogu oma võimustruktuurides olevad kontaktid ära ja saan su kätte ning murran sul 2 sõrme ja suure varba.

Tänan tähelepanu eest!

Kergem hakkas kohe :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 11:27 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
taurtz kirjutas:
Kurb ikka, tra mai tea mida ma tahan ja see ajab suht tigedaks, mulle meeldib oma auto, tean, et olen hoidnud ja hoolitsenud, samas on ta vahest minu jaoks igav ja taha uut ja huvitavat, siis jälle mõtlen, et äkki satun pasa otsa ja tahaks ikka enda autot on ikka hea ja armas mulle....krt tigedaks ajab ikka...

sõber saab e36'ga rohkem naisi :smokin ? Aga tee auto täiesti korda kui sul pole, pane toonklaas kui ei ole, lase istmed ära nahatada kui meeldib, pane hea helitehnika sisse, tee autot... ma sõidan praegu suht roostes 626'ga, mingi 89 aasta, ajab kadedaks küll kui sõbral kiirem, vaiksem, ilma roosteta masin on :D Samas ma tean, et mul on enda kõrvale parem tümm seal sees näiteks või siis, et see hind millega mina selle mazda sain omab ära jne jne 8) + mulle hakhaks see vana niiväga meeldima, et ilmselt suvel muretsen ühe sellise veel,võimalikult korras kerega :wink:

Selles asi ongi, et nahkistmed on sees, tümm on sees kõik on nagu hea...jah tagumised tiivakaared mõne koha pealt halli värviga parandatud hõbedasel autol ja kapotil kivitäkked, 10. mai saab need ka korda 3500.- krooni eest, tagumisel luugil on toonklaas külje akendele lasen kah peale seda värvi ja rooste tapmis töid ära panna..aga ikkagi, no ma ei tea...süda on raske :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 11:42 

süda on raske sest alateadvuslik eestlaslik kadedus on hinges. alati võiks olla parem, ilusam, kiirem, blingim, häälekam... just nagu seda on naabri "vellol". ise vahest tunnen samamoodi, aga siis hakkad mõtlema et näe naabri "peetril" on üldse mingi romu, ei ole nii vinget supakat ja makk on jama ja mootor on lahjem...
õudne kui materjalistlikud me oleme, õhtuti mõtlen ma miks kurat mul ei ole seda ja seda ja miks töö on sitt ja palk on väike, hommikul ärkan ja tänan õnne, et mul on hommikul minna kuhugi mingi tagasihoidliku summagi eest.

ja no perse tegelt ajab nii keema see, et lollidel tühikargajatel läheb paljudes elu aspektides tunduvalt paremini, mis siis, et nad elu vaid raketikütusena põletavad ja pea, et millegistki matsu ei jaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 11:47 
Site Admin
Kasutaja avatar

Mind ajab ülepäeviti kettasse, et tööd on nii krdi palju, ja vaba aega ei olegi. Rääkimata siis oma mitme pooliku autoprojekti kallal nokitsemisest... Vähe vihale ei aja. :wink:

Ja siis veel tagatipuks see ka, et tüdruk läks kolmeks päevaks riigikaitselaagrisse. Isegi telefonis ei saa rääkida. Hullumeelsus. :kill

Kolmandaks - tulin just Sõõrikukohvikust, tõin 10 sõõrikut, ajasin need endale kohviga näost sisse ja nüüd on erikrdi sitt olla, süda paha :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 11:48 
Kasutaja avatar

painkillah kirjutas:
süda on raske sest alateadvuslik eestlaslik kadedus on hinges. alati võiks olla parem, ilusam, kiirem, blingim, häälekam... just nagu seda on naabri "vellol". ise vahest tunnen samamoodi, aga siis hakkad mõtlema et näe naabri "peetril" on üldse mingi romu, ei ole nii vinget supakat ja makk on jama ja mootor on lahjem...
õudne kui materjalistlikud me oleme, õhtuti mõtlen ma miks kurat mul ei ole seda ja seda ja miks töö on sitt ja palk on väike, hommikul ärkan ja tänan õnne, et mul on hommikul minna kuhugi mingi tagasihoidliku summagi eest.

ja no perse tegelt ajab nii keema see, et lollidel tühikargajatel läheb paljudes elu aspektides tunduvalt paremini, mis siis, et nad elu vaid raketikütusena põletavad ja pea, et millegistki matsu ei jaga.

+1 nii see on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 12:38 
Kasutaja avatar

Eile õhtul tulin Läänemaalt Tallinna poole. Nats enne Ellamaa puukooli ja mingid kahe galonkaga tanklat oli teepeal ühel veokil haagise topeltrehvid purunenud ja terve pärisuuna vöönd oli mingeid pilpaid täis. Osad olid päris suured kamakad ja esimest kamakat nägin nii hilja, et enam mööda põigata ei õnnestunudki :( Käis põhjaalt kolinal läbi ja tagant väljudes kiskus juhipoolse pamperi nurga kaasa... Jäin tanklas seisma ja vaatepilt oli esialgu nutune. Kahjuks polnud fotokat käepärast. Sealsamas tanklas passis ka see veok oma velgedel haagisega... Tüüp tunnistas, et tema pilpad ja värki ja mingi Vitara juhiga käis juppe teepealt ära korjamas. Samas jäi sinna teeäärde veel mingi neli masinat ohukatega vilkuma ja peale auto kontrolli sõitsid need edasi...

:angry :angry

Minu istumise all oli siis 2008 lõpu Mazda 6 Elegance, mis oli Inchcapest asendusautoks antud :angry :angry

North kirjutas:
Tänusõnad ka Balco kummimeestele kes masina vahele võtsid ja rehvi ära parandasid :beer

Aigar oli tüüp v?? Mingi vanem mees muheda jutuga?? See mu tuttav :D

Viimati muutis KIVIKUJU, 24.04.2009 12:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 12:46 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
InterFace kirjutas:
ma arvan , et focus vaja bemmi vastu vahetada . siis läheb asi paremaks .

Kammooon ole nüüd :D Naiste pärast autot vahetada, sa ikka tegid ju nalja praegu ? Ma kardan, et sa lähened äkki vale nurga alt, ümber ollika s500ga 36 ringi teha ei too küll neid õigeid naisi sinu juurde, minu arvamus vähemalt :wink:

Täpselt nii, ole kasvõi jala, tuleb ise aktiivne olla...küll tuleb see õige...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 12:48 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
taurtz kirjutas:
Jumala haige, kirjutan mingi teksti valmis saadan teemasse ära, ja siis hakkan
ise lugema ja muudkui vajutan muuda ja parandan enda kirjavigu rsk :D

See on positiivne ju. 99% teistest kasutajatest seda ei tee.

Peaks ka signatuuri panema kirja: Pooldan Õigekirja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 12:52 

Tulin mööda Kadaka teed linna poole ja ootasin, et saaks vasakpööret teha ning Kadaka Selverit külastada. Kõik oli ok ja roheline juba süttis ning startisin. Järsku viimasel hetkel vaatan kuidas mingi vanem C klassi mersu lihtsalt tuimalt 60-70ga vast tuleb. Tore oli et pidama sain enne seda, kui mul terve nina oleks kaasa viinud. Kuradi idioodid raisk, see et kevad käes, ei tähenda et peab kohe pea laial sõitma ja viimast võtma. T*ra kui vihale ajas, preaaegu oleks järele sõitnud, aga kurat sai järgmise foori alt juba vasakule.
Järgmine kord enam ei pidurda vaid sõidan ette, loodetavasti raisk murrad on ribid või muu sellist, mul vöö peal ja kasko klopsib auto üles.

Ja eile sai nalja ka nähtud: 2 tüüpi tankisid Tondi Selveri Nestes Sierrat. Kui tangitud, lükkasid auto käima, hüppasid sisse ja sõit läks edasi. Oli päris tore vaatepilt :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 14:39 
Moderator

lohe kirjutas:
täna on tuttava sünnipäev, aga mul pole raha viina ostmisekski, rääkimata kingist..

Siis tuleb kodused ja tasuta vahendid appi võtta. Käärid, liim, paber, kartulid ja vasktorud :D Aga kunagi tehti ise ka palju kenasid asju, ilma poodi minemata. Vb on sellest midagi kasu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis