no mina arvan jälle seda, et enne kui auto ostate, vaadake kas on võõrandamine peal või ei, teiseks on auto müügimehest selgelt näha, kas tegu pätiga või mitte, (sama kehtib ju ostjate kulul).
Ise müün ja ostan ka neid autosid üpris tihti, küll mitte päris nii hullusti kui black-civic, aga olen päris paljud masinad ostnud üldse ilma igasuguste paberiteta (st. ostumüügi lepingutta), ning hiljem kui auto edasi olen müünud, olen ostumüügi lepingu teinud sellelt, kellelt mina ostsin otse järgmisele omanikule jne.
võõrandamis keeldude otsa pole sattunud, ning samas autodega mille olen ostnud ei ole ise mingeid jamasid tegema hakanud (valesti parkinud või muidu täispeaga mentidel eest kihutanud), et siis peaks vana omanik kuskil seletusi andma hakkama.
Aga ikka, kellel väike hirm nahavahel, tehke siis üks ostumüügi leping endale ka ikka tagavaraks, et juhul kui..oleks millega süüd enda pealt siiski minema ajada.

Nii ei tohiks ei maksuametiga tülisid tulla ega kellegi muuga, enda nimele olen samuti kirjutanud kõigist autodest ehk ainult mõned. Ning kui inimene tegeleb auto müügiga nagu BC, siis miks ta peakski kõik autod enda nimele kirjutama? siis täieti mõistlik see ostumüügi lepingutega müümine ju. Ega ta nende autodega kilomeetreid maha ei küta või pättidele ei töötegemiseks ei anna.