Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Miks kasutad SINA streetrace.org foorumit ?
PostitusPostitatud: 24.11.2011 21:14 
Kasutaja avatar

1. Kus kohast nad sattusid siia (Sõber ütles, netist leidis)
Ma isegi ei mäleta, kunagi kui esimene auto 2-3 aastat tagasi tuli siis kondasin mööda erinevaid foorumeid. Kuskilt margifoorumist leidsin lingi. Vist sattusin siia tänu sellele et kuskilt jäi kõrva et siin on müügikuulutusi päris palju.
2. Millal avastas
2-3 aastat tagasi
3. Mis eesmärgil kasutab
No üldiselt istub mulle kui saab kuskil foorumis ajaviiteks sirvida. SR-is olen sellepärast et kattub natukenegi mu huvidega(tehnika, autod) ja kuna ma üsna võhik autodega siis saab vahest küsida kus on müüakse seda/toda, miks mul autol mootor paugub jne. Samas on ka teisi teemasi: head pildid, videod, mis täna juhtus, meelelahtus ühesõnaga. Siin sarnasete huvidega inimesed samas vanuses, vahest ikka on millest rääkida. Kuskile margifoorumisse ei roni sellepärast, et seal on kõik suht margi-spetsiifiline ja niisama meelelahtust on vähe. Jõudumööda püüan ka oma teadmistega aidata aga minu kui autokauge inimese puhul piirdub see enamasti huumori ja muudesse (pildi/video)meediateemadesse materjali postitamisega, vahest ka mõnesse lugejate autod teemase "äge", "edu" suunalise kommentaari. On ette tulnud küll et vahest mõni kasutaja ajab ikka nii idiootset teksti, et tekib tunne nagu mõni trolliga sõitev tiinekas ära eksinud siia, loodetavasti mul sellist mainet ei ole veel :D

Iseenesest olen poolt, et foorumi meeskond teeks puhatustööd siin nii kasutajate kui ka OT ja mõttetute postide puhul, aga mitte nii et kui näiteks pilditeemasse tekib huvitav arutelu siis mingi tainas tõmbab kõik postid kogu täiega maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 21:18 
Kasutaja avatar

Mina puutusin miskitpidi kokku herr Wax-iga kellel oli Capri tagaaknal suur tume SR.org kleeps...tulin nuhkima ja siiani siin..kuskil milleeniumi aegu oli see..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 21:24 
Kasutaja avatar

Kuskil Ladaklubi foorumis räägiti, otsustasin üle vaadata.
2. Millal avastas
Samal ajal, millal ma registreerinud olen ennast siia, vb paar nädalat varem.
3. Mis eesmärgil kasutab
No ajaviide, netis pole muud tehagi ausaltöeldes, kui siin passida :D Ja no loomulikult huumor, ja huvi autode vastu.... Kusjuures, ma olen tänu sellele foorumile omale sõpru-tuttavaid päris palju juurde saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 22:22 
Kasutaja avatar

sattusin kunagi siia vist midagi ostma või müüma.
vist oli aeg siis 8-10 aastat tagasi
Ajaviiteks on siin hea lugemist ja vahest leiab ka midagi asist infot.

Miskipärast on mul see foorum neti avaleheks ... ei teagi, et miks ma selle kunagi nii panin :D

Päris mitu kirjutasid, et käivad siin lambaid lugemas, aga endil ka üle 300 postituse ... järelikult ise ka üks nendest lammastest :P
Nagu me kõik ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 23:10 
Kasutaja avatar

1. Kasutaja omaniku käest kuulsin. Mõtlesin vahest teha oma kasutaja,kuid tavaliselt müügi ja ostu puhul sai seda kasutaja kasutatud.
2. Ise käisin siin 2008lõpp/2009algus äkki
3. Loen samuti huvitavad endale teemad, kui vaja siis kah proovib oma arvamust avaldada,abi otsimiseks(kui oskab siis abista saab teisi kah),müügi/ostu teemad jne.

Ehk siis bemati omanik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2011 00:17 
Kasutaja avatar

1. Mul pole kusjuures õrna aimugi kust ma siia sattusin. Sellel ajal vist ei käinud mõni tuttav ka siin, või polnud juttu eriti sellest. Ei mäleta küll et mõni sõber suunas, võin küll eksida. Aga ma arvan et netis kolades avastasin.
2. See võis kuskil 2007 aasta olla. Alguses lugesin niisama, ei viitsinud kasutajat teha, mõtlesin et nagunii pole midagi asjalikku sekka öelda. Siis ma millegi pärast tegin kasutaja. Alguses sirvisin ikka niisama siis vaatasin ega teised ka siis midagi asjaliku ei räägi, võib ka mingit mulli ajada.
3. Hea lugeda ja vaadata kuidas sõda käib kasutajate vahel ning ise vahepeal õlitulle valada. Ehk siis õhtut sisustada. Eks midagi asjaliku leidub ka, projektide all näiteks või müügi/ostu teemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2011 19:02 

2. Millal avastas
3. Mis eesmärgil kasutab

1. Huvi autoaudio vastu tõi siia foorumisse. Headel aegadel sai siit audioprobleemidele palju vastuseid. Mäletan hästi kuidas kasutaja harry audi SQ projekti monitori ees ilastatud sai. Arhiivis on teema alles ,aga kahjuks pole seal pilte enam. [OT] Kui kellelgi on need pildid kuskil alles oleksin huvitatud[/OT]
2. 2003
3. Eks ole saanud siin autosid ja helitehnikat ostetud ja müüdud. Praegu rohkem ajaviide.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2011 01:44 

Sattusin samuti sõprade soovitusel siia.
Aasta oli 2009 ja päris algus veel.

Eesmärgiks oli uurida ühe konkreetse auto kohta, mille kuulutus üleval oli netis. Hiljem sai hakatud juba enda masinate kohta lobisema.
Erilist muljet ei jätnud ja olin üle 1.5 aasta kadunud siit, nagu kasutaja Cali mu Defenderi teemast aru sai esimesena vast.
Peale juhiloa saamist hakkasin jälle avalikumalt asju ajama, info saamiseks ja jagamiseks, kus vähegi kogemusi.

Hetkel on siin isegi päris huvitav käia, sest kõige "geniaalsemad" kasutajad on välja söödud ja möla seest leiab paremad terad siiski üles.

Soovin kõigile siin head paranemist ja meeldivat koostööd :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2011 13:11 

2. Millal avastas
3. Mis eesmärgil kasutab

1. Buduaari foorumis soovitati.
2. Siis kui ma olin veel alaealine..ja autodest alles unistasin.
3. Huumori ja osta-müü-vaheta, midagi muud siia järele jäänud ei ole ja sügavalt kahtlen, et midagi uuesti ellu siin ka ärkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2011 13:14 
Kasutaja avatar

2. Millal avastas
3. Mis eesmärgil kasutab

1. Suvaliselt netist leidsin kunagi.
2. Avastasin kunagi ammu, aga rohkem käima hakkasin üks 3a tagasi?
3. Meelelahutamiseks. Muidugi ka ostu müügi teema vaatamine ja vahest muudki. Eriti aktiivne pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 11:43 

1. Kus kohast nad sattusid siia - Tahtsin autot osta, ning kolasin mööda autofoorumeid
2. Millal avastas- 2007 vist
3. Mis eesmärgil kasutab- vaba teema,huumor. Muud erku siin ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 11:58 
Kasutaja avatar

1. Kus kohast sattusid siia - kolades ringi nettist ja otsides autode kohta rohkem infi,siis juhuslikult sattusin peale
2. Millal avastas- oli siis vist aasta 2005,kui esimest korda avastasin sr.orgia
3. Mis eesmärgil kasutab- osta-müü-vaheta, meelelahutus,autod,kõik vajalik siin olemas,
ja siis nagu RoomstaRaida mainis SR-org: Connecting people!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2011 16:17 

1. Täiesti juhuslikult sattusin.
2. Mingi 2006a ehk.
3. Et näha, milliseid idioote meie vabariigis veerevate sõidukite roolist leida võiks. Ja olgem ausad, siiani pole pidanud pettuma- loomaaed on ikka kirju küll. On muidugi ka erandeid. Aga, kui tahad korralikult naerda ja röökida "Facepalm!" siis tuleb foorum korra päevas ikka üle vaadata. Selliseid mõttevälgatusi ei leia kuskilt mujalt, kui siit foorumist. Iseasi, kas see hea on...aga nii on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2011 20:42 
Kasutaja avatar

Ise oled suht idioot kui kirjutad foorumis,et kõik su audid on enamvähem euraasia parimad ja kriitikat ei kannata üldse :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2011 20:46 

Enamus mainivad, et käivad siin meelt lahutamas ja/või idioote, lambaid jms lugemas
Järeldus: Enamus siit ongi idioodid kes teiste meelt lahutavad :D
et keegi vigisema ei hakkaks, siis ma olen ka

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis