1. Kus kohast nad sattusid siia (Sõber ütles, netist leidis)
Ma isegi ei mäleta, kunagi kui esimene auto 2-3 aastat tagasi tuli siis kondasin mööda erinevaid foorumeid. Kuskilt margifoorumist leidsin lingi. Vist sattusin siia tänu sellele et kuskilt jäi kõrva et siin on müügikuulutusi päris palju.
2. Millal avastas
2-3 aastat tagasi
3. Mis eesmärgil kasutab
No üldiselt istub mulle kui saab kuskil foorumis ajaviiteks sirvida. SR-is olen sellepärast et kattub natukenegi mu huvidega(tehnika, autod) ja kuna ma üsna võhik autodega siis saab vahest küsida kus on müüakse seda/toda, miks mul autol mootor paugub jne. Samas on ka teisi teemasi: head pildid, videod, mis täna juhtus, meelelahtus ühesõnaga. Siin sarnasete huvidega inimesed samas vanuses, vahest ikka on millest rääkida. Kuskile margifoorumisse ei roni sellepärast, et seal on kõik suht margi-spetsiifiline ja niisama meelelahtust on vähe. Jõudumööda püüan ka oma teadmistega aidata aga minu kui autokauge inimese puhul piirdub see enamasti huumori ja muudesse (pildi/video)meediateemadesse materjali postitamisega, vahest ka mõnesse lugejate autod teemase "äge", "edu" suunalise kommentaari. On ette tulnud küll et vahest mõni kasutaja ajab ikka nii idiootset teksti, et tekib tunne nagu mõni trolliga sõitev tiinekas ära eksinud siia, loodetavasti mul sellist mainet ei ole veel
Iseenesest olen poolt, et foorumi meeskond teeks puhatustööd siin nii kasutajate kui ka OT ja mõttetute postide puhul, aga mitte nii et kui näiteks pilditeemasse tekib huvitav arutelu siis mingi tainas tõmbab kõik postid kogu täiega maha.