MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
noh Saksa poolt tulles ka, aga NB kiirtee esimesel 130km pole tanklat ja vahepeal on kõik mahasõidud ka kinni, nii et tark oleks see varu võtta või kohe alguses tanklasse sõita, see juhend peaks ka alltoodud lingil olema.
Siiski seal 1 võimalus on Saksa piirist mitte kaugel, kohal nimeks Torzym, kus saad väiksesse asulasse sõita ja on päris mitu tanklat isegi majade vahel.
Tõnu
Jah maha sõites küll, aga kui loodad teeäärest leida siis pole. Nüüd oli märk ka minuarust pandud, et järgmine tankla 130km. Kui ma esimest korda tulin, siis veel polnud. Algul lootsin ka et küll mõni ikka on ja kui asi juba kriitiliseks läks siis ei olnud enam linnadesse sõite ka, alles ehitusjärgus kõik. Lõpuks nägin ühte mis kiirtee alt läbi mineva vana tee ääres oli ja kõmpisin sinna, ei tahtnud riskida. Teoorias oli lähim tankla kuskil 25km, mis oleks välja ka vedanud, aga takkajärgi tarkus. Navis uut osa sees polnud ja Googlemaps vist ei tea tänaseni sellest midagi, vähemalt paar nädalat tagasi veel ei teadnud.
Esimesele sillale keerates ja siis omakorda FF oderi suunas (linna) sõites on ka suur Lukoil, kus igasugu kaartidega maksta saab (mingi 1-2km teest eemal). Kuigi ma nüüd kindel pole, kas peale ümberehitust sealt ikka sai enam maha. Sealt poolt tulles muidugi Varssavi peale sai, me tulime läbi FF oderi, kuna kebabiisu oli veel enne Poola sisenemist, aga minu tavaline putka oli juba 21 ajal kinni. Või siis alternatiiv 2 on kohe esimesest otsast (samas sild üle) uuesti suund Berliini peale võtta ja enne piiri (teises suunas) Orlenis käia. Enne piiri vast uuesti Tagasipöörde ikka saab teha.