Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 07:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 01.04.2013 13:24 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Aris kirjutas:
Hoiatan ühe ohtliku sõiduvõtetega autojuhi eest. Auto 812 TFY VW GOLF VARIANT TDI tumesinine, taga paremal stickerbomb. Roolis oli nooremapoolsem meesterahvas.

Sõidab maantee peal 95-100 km/h spido järgi (kõik ok ju?), kuid kui ma tast sirge peal üritasin mööda sõita, siis üllataval kombel kiirendas see vahtraleht 130 km/h-ni ning seisin maatee peal temaga kõrvuti, ise vastassuunas. Loobusin möödasõidust. Mingi hetk proovisin uuesti ja vahtraleht kordab oma tegevust.

Ilmselt on see noormees inspiratsiooni saanud siinsetest kasutajate ideoloogiatest ala "mingi riis minu saksa rauast küll mööda ei sõida" ning tekitabki ohtlikke olukordi. Kui keegi peaks seda Märja (Tartumaa) kandis ringisõitvat tegelast tundma, siis patsutage minu poolt talle õla peale.

Sõitis 95-100km/H , milleks mööduda? Või oli 110km/H ala? Kardsid vw golfi lagunemis ja pudenemis kiirust vms?

Kelle asi see on mis kiirusega möödaminekut tegev auto on. Ma sõidan ise samuti maanteel üldjuhul 110-120km/h ja kui selline idioot n_ssima hakkab siis tuleb leida ka sellisele vandile rohtu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 13:26 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Aris kirjutas:
Hoiatan ühe ohtliku sõiduvõtetega autojuhi eest. Auto 812 TFY VW GOLF VARIANT TDI tumesinine, taga paremal stickerbomb. Roolis oli nooremapoolsem meesterahvas.

Sõidab maantee peal 95-100 km/h spido järgi (kõik ok ju?), kuid kui ma tast sirge peal üritasin mööda sõita, siis üllataval kombel kiirendas see vahtraleht 130 km/h-ni ning seisin maatee peal temaga kõrvuti, ise vastassuunas. Loobusin möödasõidust. Mingi hetk proovisin uuesti ja vahtraleht kordab oma tegevust.

Ilmselt on see noormees inspiratsiooni saanud siinsetest kasutajate ideoloogiatest ala "mingi riis minu saksa rauast küll mööda ei sõida" ning tekitabki ohtlikke olukordi. Kui keegi peaks seda Märja (Tartumaa) kandis ringisõitvat tegelast tundma, siis patsutage minu poolt talle õla peale.

Sõitis 95-100km/H , milleks mööduda? Või oli 110km/H ala? Kardsid vw golfi lagunemis ja pudenemis kiirust vms?

95-100 spido järgi, mis tähendab et reaalne kiirus võis vabalt alla 90 olla, kui spidoviga sisse arvata. Samas mis seal vahet on, mingi maailmaparandaja ei pea ju jebima hakkama. Kui just asi kuskil varem algust ei saanud, millest hetkel siin ei räägita. Näiteks kurtja ise enne kuskilt kõrvalteelt ette keerates jalgu jäi ja Golf enne juba mööda sai või mis iganes.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 14:36 
Eliit
Kasutaja avatar

Aris kirjutas:

Oleks aeg võimsam auto muretseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 14:45 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Aris kirjutas:

Kelle asi see on mis kiirusega möödaminekut tegev auto on. Ma sõidan ise samuti maanteel üldjuhul 110-120km/h ja kui selline idioot n_ssima hakkab siis tuleb leida ka sellisele vandile rohtu.
Tahad 120km/H maanteel sõita aga mööda sõita ei jõua? Mida sa punnid kui pill ei liigu. Ma samuti ei salli sellised härrasid , kes venivad seal 75-85km/h siis , kui mööda soovid sõita , kukub painutama või veel rohkem sõidad mööda. Sõidab sinust mööda ja jokutab edasi.
dellu kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Aris kirjutas:

95-100 spido järgi, mis tähendab et reaalne kiirus võis vabalt alla 90 olla, kui spidoviga sisse arvata. Samas mis seal vahet on, mingi maailmaparandaja ei pea ju jebima hakkama. Kui just asi kuskil varem algust ei saanud, millest hetkel siin ei räägita. Näiteks kurtja ise enne kuskilt kõrvalteelt ette keerates jalgu jäi ja Golf enne juba mööda sai või mis iganes.
Maailmaparandaja jah ei pea jebima hakkama aga nagu rain mainis. Oleks ehk aeg auto osta , millega suudad ka mööduda. Teiseks mitte reisserilikku nurga alt. Jah kui oli saja või sajakümne ala aga 90 ala on , kuhu sa üldse pressid. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 14:50 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No mida perse :D Iga mees sõidab nii kiiresti kui tahab

Ilmselt vastavalt rahakotile jah. Ega iga mees teab kah mis siis teeb. Kui ta sind ei lase "opeliga" mööda ja sull pill ei võimalda , siis lihtsalt sitt päev. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 14:51 
Kasutaja avatar

Miks on vaja kohe võimsamat autot otsima hakata, kui mingi ajukelmepõletikuga tüüp on selline lohh, et hakkab möödasõitva auto manöövrit ohtlikuks seadma ehk maakeeli n_ssib teise mehe sõitmist tahtlikult? Iga endast lugupidav autojuht laseb sellise möödumise korral möödasõitja ohutult endast mööda ning vajadusel ka jalga gaasi pedaalilt tagasi tõmbama. ( Seda juhul kui ees on kurv või vastu tuleb auto - üldjuhul möödasõitu tehakse siis kui mingit ohtu pole, küll aga vahest võib nii juhtuda. )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 14:57 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Miks on vaja kohe võimsamat autot otsima hakata, kui mingi ajukelmepõletikuga tüüp on selline lohh, et hakkab möödasõitva auto manöövrit ohtlikuks seadma ehk maakeeli n_ssib teise mehe sõitmist tahtlikult? Iga endast lugupidav autojuht laseb sellise möödumise korral möödasõitja ohutult endast mööda ning vajadusel ka jalga gaasi pedaalilt tagasi tõmbama. ( Seda juhul kui ees on kurv või vastu tuleb auto - üldjuhul möödasõitu tehakse siis kui mingit ohtu pole, küll aga vahest võib nii juhtuda. )

Jutt on muidugi õige. Täheldades seda , et see mitte möödalaskija pole ka liikluses üksi. Tulles selle "kupatamis" juttu juurde tagasi, siis "Iga endast lugupidav autojuht" ilmselgelt pole vajadust piirkiirust ületada. Nii et patustate mõlemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 15:02 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No mida perse :D Iga mees sõidab nii kiiresti kui tahab

ma olen samal seisukohal :D mida te närvitsete ja tõmblete , lugedes seda juttu tundub et ma sõidan nagu pensionär :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 15:04 
Kasutaja avatar

Patustavad mõlemad jah. Kuid see patustaja kes möödasõitva auto manöövrit teadlikult segama hakkab on minu silmis suurem patustaja kui juht kes lihtsalt kiirust ületab ja teistest mööda sõidab. Samas kui kiirust ületava auto juht neid mööda sõite ka n.ö vaheletrügides teeb siis siin pole enam sellel teemal suurt miskit edasi rääkida.

Ma ise olen samuti suht aktiivne möödasõitja. Kuid möödasõiduks planeerin siiski õige aja ja koha ning mitte mööda sõidetava ette uimerdama jääma. ( Teisisõnu - liigun stabiilselt kiiremini edasi kui auto millest mööda sõitsin ja mõne aja pärast ma kadund olengi. )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 16:37 
Kasutaja avatar

Katmine peaks olema võrdne +50...+100 kiiruse ületamisega. Kuna möödasõidetava kiiruse lisamisega pikeneb möödasõidu ala, + väga tõenäoliselt suurendab möödasõitja vajalikku kiirust. Mistõttu on ta palju ohtlikum mitte milleski süüdi oleva vastu tulija jaoks.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 17:12 
Kasutaja avatar

Meenub juhus kus suhteliselt rahulikult kulgemisel Rakverest-Tartusse pani üks Q7 mööda(nii 130.ga). Mõtlesin,et sitta kah, vajutab siis järgi(kütust paagis jagus ja ilm oli ilus/tuju ka hea). Sõitsime siis koos Tartupoole, uhke Q7 ees ja vana Vectra sabas-olime niivõrd ässad küll,et möödasõidul 150 km/h tunnis suunda näidata ja mitte rooliga rapsida. Tegelikult oli meeldiv näha, et vana niivõrd viisakas on. Paljud ei suuda normaalkiirusega möödasõite tehes suunatule kangi kasutada. Nii me siis kulgesime sujuvalt ja kiirelt-olukorda kontrollides Tartupoole. Kuni tema tegi möödasõitu ühest universaalerega passatist, mina temast kohe sujuvalt mööda ei saanud-autod tulid vastu. Näitasin ilusti suunda,et mööduda ja siis hakkas vend vajutama-sõitsin kõrvale, tema ikka vajutas kuni 160 välja. Ei saanud mööda, võtsin talle siis perse-passat lasi hoo 90. peale...kogusin uuesti hoogu, näitasin ilusti suunda et mööduda, ikka tüüp mööda ei lasknud-keris jälle kuni 140ni hoo..Siis võtsin talle uuesti perse ja vilgutasin tulesid-et ikka täis m:nn oled. Q7 oli ilmselt juba ammu Tartusse jõudnud kuniks meie koos linna saabusime-passat ees ja mina sabas. Ega siis ma ei hellitanud ka, püüdsin igatipidi talle kõrvale ajada-et väheke juttu rääkida :D. Siis polnud kiirusepiirangust asjaga-sõitis nii 70-80 linnas. Niipalju nägin,et tal oli naisterahvas ka kõrval-ju siis oli vaja ikka oma meheau kaitsta. Huvitav on näha kuidas juhid reageerivad kui keegi hakkab möödasõitu tegema-enamus on normaalsed ja saavad aru, võtavad ehk isegi veidi kõrvale ja näitavad suunaga,et palun mine kui kiire on. Aga leidub ka selliseid juhte, kes võtavad möödasõitu nagu alandust vms, ühesõnaga sõidan ennast või surnuks, aga jumala eest ei saa ilmselgelt kiiremini liikuvat sõidukit mööda lasta. Loomulikult ei propageeri ma sellist käitumist nagu ma ise tegin, aga olgem ausad-kes meist ei oleks aeg-ajalt jalga nö sirgeks lasknud. Kui tunned,et masin korras, pea kaine ja enesetunne hea, siis ma ei näe selles probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 21:42 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
pikk jutt

Selles suhtes on suur mootor hea.Neid tõmblejaid nähtud küll.
eelmine suvi oli hea,sarnane juhtum,vajutas sama moodi kui olin kõrval,aga siis läks volvol hopsti 5- käigule 3.le ja kadunud ma olingi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 21:46 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
Meenub juhus kus suhteliselt rahulikult kulgemisel Rakverest-Tartusse pani üks Q7 mööda(nii 130.ga). Mõtlesin,et sitta kah, vajutab siis järgi(kütust paagis jagus ja ilm oli ilus/tuju ka hea). Sõitsime siis koos Tartupoole, uhke Q7 ees ja vana Vectra sabas-olime niivõrd ässad küll,et möödasõidul 150 km/h tunnis suunda näidata ja mitte rooliga rapsida. Tegelikult oli meeldiv näha, et vana niivõrd viisakas on. Paljud ei suuda normaalkiirusega möödasõite tehes suunatule kangi kasutada. Nii me siis kulgesime sujuvalt ja kiirelt-olukorda kontrollides Tartupoole. Kuni tema tegi möödasõitu ühest universaalerega passatist, mina temast kohe sujuvalt mööda ei saanud-autod tulid vastu. Näitasin ilusti suunda,et mööduda ja siis hakkas vend vajutama-sõitsin kõrvale, tema ikka vajutas kuni 160 välja. Ei saanud mööda, võtsin talle siis perse-passat lasi hoo 90. peale...kogusin uuesti hoogu, näitasin ilusti suunda et mööduda, ikka tüüp mööda ei lasknud-keris jälle kuni 140ni hoo..Siis võtsin talle uuesti perse ja vilgutasin tulesid-et ikka täis m:nn oled. Q7 oli ilmselt juba ammu Tartusse jõudnud kuniks meie koos linna saabusime-passat ees ja mina sabas. Ega siis ma ei hellitanud ka, püüdsin igatipidi talle kõrvale ajada-et väheke juttu rääkida :D. Siis polnud kiirusepiirangust asjaga-sõitis nii 70-80 linnas. Niipalju nägin,et tal oli naisterahvas ka kõrval-ju siis oli vaja ikka oma meheau kaitsta. Huvitav on näha kuidas juhid reageerivad kui keegi hakkab möödasõitu tegema-enamus on normaalsed ja saavad aru, võtavad ehk isegi veidi kõrvale ja näitavad suunaga,et palun mine kui kiire on. Aga leidub ka selliseid juhte, kes võtavad möödasõitu nagu alandust vms, ühesõnaga sõidan ennast või surnuks, aga jumala eest ei saa ilmselgelt kiiremini liikuvat sõidukit mööda lasta. Loomulikult ei propageeri ma sellist käitumist nagu ma ise tegin, aga olgem ausad-kes meist ei oleks aeg-ajalt jalga nö sirgeks lasknud. Kui tunned,et masin korras, pea kaine ja enesetunne hea, siis ma ei näe selles probleemi.

No yldiselt on passati omanikud ulme kibestunud mehed, kuna neil maailma igavaim auto, lisaks naiselt keppi ei saa jne.No nyyd oli võimalus, et õhtu saab. Ära mõista hukka passatimeest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 22:28 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
@almera kirjutas:
pikk jutt

Selles suhtes on suur mootor hea.Neid tõmblejaid nähtud küll.
eelmine suvi oli hea,sarnane juhtum,vajutas sama moodi kui olin kõrval,aga siis läks volvol hopsti 5- käigule 3.le ja kadunud ma olingi :D

Eelmine suvi kirjutasin sarnasest casest, kui Tartusse läksin ja enne Koset 70 alas mingi Mazda 6 ette jäi (esimene põlvkond), mis isegi alla 70 venis. Läksin ka mööda ja kui ma tal juba kõrval olin nägi härra peeglist, et mul käru ka taga. Kukkus siis ka vajutama, aga tema õnnetuseks ei jätkunud seda 118kw diiselpoweri vastu Bora kerel, peale seda pani kohe uuesti mingi 100+ mööda ja siis pidurdas jälle oma lollaka aeglase tempo peale ja jäi juba nii 500m hiljem jälle jalgu. Siis tuli Kose ja kiiruspiirangud juba, kus samamoodi loomulikult venis. Peale Koset õnneks sai uuesti mööda sõita ja sinna ta jäi ka. Aga milleks see jama ei saa siiani aru.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2013 08:44 

Selliste ajuhälvikute vastu ei aita enam see ka kui lõpuks mööda saades ees pidurid plokki vajutada, nüüd ju igal teisel autos kaamera.

Üldjuhul kui on olnud liikluses mingeid väga ärritava käitumisega juhte, kes teistele ohtlikud on olnud, olen helistanud Eesti Politseisse ja teatanud ohtliku sõidumaneeriga juhist, seda muidugi ei tea kas neid ka kinni peetud on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis