Meenub juhus kus suhteliselt rahulikult kulgemisel Rakverest-Tartusse pani üks Q7 mööda(nii 130.ga). Mõtlesin,et sitta kah, vajutab siis järgi(kütust paagis jagus ja ilm oli ilus/tuju ka hea). Sõitsime siis koos Tartupoole, uhke Q7 ees ja vana Vectra sabas-olime niivõrd ässad küll,et möödasõidul 150 km/h tunnis suunda näidata ja mitte rooliga rapsida. Tegelikult oli meeldiv näha, et vana niivõrd viisakas on. Paljud ei suuda normaalkiirusega möödasõite tehes suunatule kangi kasutada. Nii me siis kulgesime sujuvalt ja kiirelt-olukorda kontrollides Tartupoole. Kuni tema tegi möödasõitu ühest universaalerega passatist, mina temast kohe sujuvalt mööda ei saanud-autod tulid vastu. Näitasin ilusti suunda,et mööduda ja siis hakkas vend vajutama-sõitsin kõrvale, tema ikka vajutas kuni 160 välja. Ei saanud mööda, võtsin talle siis perse-passat lasi hoo 90. peale...kogusin uuesti hoogu, näitasin ilusti suunda et mööduda, ikka tüüp mööda ei lasknud-keris jälle kuni 140ni hoo..Siis võtsin talle uuesti perse ja vilgutasin tulesid-et ikka täis m:nn oled. Q7 oli ilmselt juba ammu Tartusse jõudnud kuniks meie koos linna saabusime-passat ees ja mina sabas. Ega siis ma ei hellitanud ka, püüdsin igatipidi talle kõrvale ajada-et väheke juttu rääkida

. Siis polnud kiirusepiirangust asjaga-sõitis nii 70-80 linnas. Niipalju nägin,et tal oli naisterahvas ka kõrval-ju siis oli vaja ikka oma meheau kaitsta. Huvitav on näha kuidas juhid reageerivad kui keegi hakkab möödasõitu tegema-enamus on normaalsed ja saavad aru, võtavad ehk isegi veidi kõrvale ja näitavad suunaga,et palun mine kui kiire on. Aga leidub ka selliseid juhte, kes võtavad möödasõitu nagu alandust vms, ühesõnaga sõidan ennast või surnuks, aga jumala eest ei saa ilmselgelt kiiremini liikuvat sõidukit mööda lasta. Loomulikult ei propageeri ma sellist käitumist nagu ma ise tegin, aga olgem ausad-kes meist ei oleks aeg-ajalt jalga nö sirgeks lasknud. Kui tunned,et masin korras, pea kaine ja enesetunne hea, siis ma ei näe selles probleemi.