Reede 18.01
Eellugu:
Kell oli 3 öösel, helistati ja läksin tüdrukule autoga järgi. Olin alles ärganud, pea uimane-võtsin kaasa ainult auto võtmed ja hops autosse. Auto käima ja tuld. Poole teepeal pidasin auto kinni,et tangi vaatepilu sisse kraapida(jäin teeäärde seisma ja panin pargid peale). Alustasin sõitmist, ees oli ristmik. Mina olin kõrvalteel, peateelt tuli politsei kellele andsin teed. Meenus, et pargid põlevad-keerasin siis lähituled põlema ja sõitsin edasi. Peeglist nägin kuidas politseil pidurituled põlema läksin ja U-pöörde tegi. Sõitsin siis edasi, olles kindel, et küll kinni peetakse. Jõudsin parklasse, kus tüdruk ootas. Politsei (ilma vilkuriteta perses) jäime siis koos seisma. Tüdruk tegi ukse lahti ja ütles, tead politsei seisab su taga. Ütlesin, tean jah istu sisse. Järsku kuulen koputust juhipoolsel küljeaknal(välja ma ju ei näinud kuna küljeaken oli härmas). Avan ukse, ühe käega eemaldan juba turvavöö, et välja minna vms

, siinkohal hakkab meie dialoog:
P:Tere, olen konstaabel......palun teie juhiluba.
M:Tere, ikka saab....(koban enda jope rinnataskus, kui meenub, et load koos rahakoti ja muude dokumentidega on kodus). Ütlen, et krt jäid koju-just ärkasin ja tulin tüdrukule järgi, ei olnud meeles kaasa haarata.
P:Mingisugune isikuttõendav dokument peab juhil ikka alati kaasas olema, aga teeme siis puhumistesti:puhuge tugevalt 7 sekundit.
M:pfffffffffff-puhusin.
P:Olete auto kasutaja või omanik?
M:Omanik ikka.
P: Öelge oma nimi.
Ütlesin nime ja politsei läks kontrollima. Sel hetkel tüdruk küsis, "et kas sul põlesid need imelikud tuled jälle w"? Mõtles siis park+udukaid ma rääkisin talle loo ära. Silmanurgast nägin politsei kogu. Tegin ukse lahti ja politsei ütles: jätkake sõitu, ise keerutas oma nuia. Vedas, et normaalse politsei otsa sattusin.