Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 05.01.2013 20:29 
Kasutaja avatar

"Ma saan aru küll, üks Sirje peabki selline olema [...] aga kui ikka igapäevaautona kasutad, siis pane mingi summuti alla". (naabruskonnas olla üleüldiselt kaebusi olnud)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2013 20:51 
Kasutaja avatar

Pärnus ka mingi tüüp linnavahel tahab oma e36 kuudiga äge olla ja sõidab põlevate suundade ja inglitega. Suunakad säravad nagu põhjanaelad seal ees. Ma saan aru, et jube äge värk, aga sellisest suunatulest ei saa üldse aru kui tahaks teada kuhu suunda see äge kuut liigub. Aga nüüd enam ei ole seda liikvel näinud, usutavasti on Swat brigaad kumminuiade puruks tampinud selle valgustus süsteemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 04:13 
Kasutaja avatar

Peeti täna mind kinni siis Võrus.
P: "Tervist, konstaabel xxx, palun teie sõidu ja sõiduki dokumendid."
M: "Palun!"
P: "Puhume ka"
...
P: "Summutile sertifikaat ka olemas on?"
M: "Milleks?"
P: "Paistab nagu illegaalse iluesemena seal stange all olevat"
M: "Originaalpütt, ei midagi illegaalset..."
P: "Ei mäleta küll, et mõni auto sellise summutiga oleks tehasest välja tulnud..."
M: "Kui ei usu, siis minge vaadake põhja alla, ei ole seal mingit illegaaset summutipütti."
P: "Aga vot lähen ja vaatangi"
Läks ja urvitas natuke aega keset tänavat stange alla ja vaatas tõtt Mitsu logoga pütil ja originaalikoodiga...
Tuli siis akna juurde tagasi nördinud näoga, andis dokumendid tagasi ja pühkis püksipõlved puhtaks
P: "Poleks teist seda oodanud..."
M: "Probleem?"
P: "Sellega on nüüd korras, aga sõidustiil võiks ikkagi väikelinnalikuks jääda. Võrus pole inimesed harjunud mitmerealiste tänavatega, püüdke sellest aru saada."
M: "Nii, mis ma siis nüüd valesti tegin? Küll harjuma hakkavad."
P: "Sõitsite eile õhtul meil liiga kõrval ja tekitasite liiklusohtliku olukorra."
M: "Mina sõitsin omas sõidureas ja kui Teie olite selle patrullautoga, kes mulle külge tahtsite keerata, siis võtke teadmiseks, et õnnetuse vältimiseks ma põikasin vastassuunavööndisse."
P: "Pole võimalik, te ületasite kiirust, et meist ette jõuda. Selle eest võib ka muideks karistada, noormees."
M: "Mille eest? Selle eest, et möödun 50 alas 40-ga sõitvast sõidukist kasutades teist sõidurida?"
P: "Teie kiirus pidi olema rohkem kui 50, sest me ei märganud teie jõudmist meie auto kõrvale."
M: "Sõitsin teil sabas, GPSi ja spidomeetri järgi kiirusega 40km/h ja kuna pidin vasakul niiehknii pöörama, siis jätkasin oma sõitu vasakus reas maksimaalse lubatud kiirusega."
P: "Ah et GPSi kasutate sõidu ajal. Sel juhul on tegemist kõrvalie tegevusega mootorsõiduki juhtimise ajal, mis nõuab käte kasutamist. Teate, et see on ka karistatav?"
M: "Olen absoluutselt kursis, kuid pean teid kurvastama ja tõdema, et GPSi lülitasin sisse juba enne sõidu algust."
P: "Hmm, olgu, me kontrollime teie sõiduki liikluskindlustuse ka üle ja vaatame, kuidas teil eelnevate rikkumistega on."
M: "Mul on kiire, kui aus olla, ehk saaks ilma aega viitmata palun."
P: "Kas soovite kinnipidamise kohast tõendit või varjate midagi meie eest praegu?"
M: "Ei soovi ma mingit tõendit, olen lubanud kokkusaamisele minna ja praegu olen juba hiljaks jäämas."
P: "Olgu, ma kirjutan Teie andmed üles ja me sõidame Teil taga, kui midagi avastame, siis peame uuesti kinni."
M: "Teeme nii, head päeva!"
P: "Loodame tõesti,e t me enam ei pea kohtuma sellises situatsioonis."
M: "Ärge siis pidage mind põhjuseta kinni"
P: "Põhjuse leiab alati!"

Ja sõitsidki mul kolm kilomeetrit järel... Tõsised norijad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 05:22 

apsu kirjutas:
Peeti täna mind kinni siis Võrus.
P: "Tervist, konstaabel xxx, palun teie sõidu ja sõiduki dokumendid."
M: "Palun!"
P: "Puhume ka"
...
P: "Summutile sertifikaat ka olemas on?"
M: "Milleks?"
P: "Paistab nagu illegaalse iluesemena seal stange all olevat"
M: "Originaalpütt, ei midagi illegaalset..."
P: "Ei mäleta küll, et mõni auto sellise summutiga oleks tehasest välja tulnud..."
M: "Kui ei usu, siis minge vaadake põhja alla, ei ole seal mingit illegaaset summutipütti."
P: "Aga vot lähen ja vaatangi"
Läks ja urvitas natuke aega keset tänavat stange alla ja vaatas tõtt Mitsu logoga pütil ja originaalikoodiga...
Tuli siis akna juurde tagasi nördinud näoga, andis dokumendid tagasi ja pühkis püksipõlved puhtaks
P: "Poleks teist seda oodanud..."
M: "Probleem?"
P: "Sellega on nüüd korras, aga sõidustiil võiks ikkagi väikelinnalikuks jääda. Võrus pole inimesed harjunud mitmerealiste tänavatega, püüdke sellest aru saada."
M: "Nii, mis ma siis nüüd valesti tegin? Küll harjuma hakkavad."
P: "Sõitsite eile õhtul meil liiga kõrval ja tekitasite liiklusohtliku olukorra."
M: "Mina sõitsin omas sõidureas ja kui Teie olite selle patrullautoga, kes mulle külge tahtsite keerata, siis võtke teadmiseks, et õnnetuse vältimiseks ma põikasin vastassuunavööndisse."
P: "Pole võimalik, te ületasite kiirust, et meist ette jõuda. Selle eest võib ka muideks karistada, noormees."
M: "Mille eest? Selle eest, et möödun 50 alas 40-ga sõitvast sõidukist kasutades teist sõidurida?"
P: "Teie kiirus pidi olema rohkem kui 50, sest me ei märganud teie jõudmist meie auto kõrvale."
M: "Sõitsin teil sabas, GPSi ja spidomeetri järgi kiirusega 40km/h ja kuna pidin vasakul niiehknii pöörama, siis jätkasin oma sõitu vasakus reas maksimaalse lubatud kiirusega."
P: "Ah et GPSi kasutate sõidu ajal. Sel juhul on tegemist kõrvalie tegevusega mootorsõiduki juhtimise ajal, mis nõuab käte kasutamist. Teate, et see on ka karistatav?"
M: "Olen absoluutselt kursis, kuid pean teid kurvastama ja tõdema, et GPSi lülitasin sisse juba enne sõidu algust."
P: "Hmm, olgu, me kontrollime teie sõiduki liikluskindlustuse ka üle ja vaatame, kuidas teil eelnevate rikkumistega on."
M: "Mul on kiire, kui aus olla, ehk saaks ilma aega viitmata palun."
P: "Kas soovite kinnipidamise kohast tõendit või varjate midagi meie eest praegu?"
M: "Ei soovi ma mingit tõendit, olen lubanud kokkusaamisele minna ja praegu olen juba hiljaks jäämas."
P: "Olgu, ma kirjutan Teie andmed üles ja me sõidame Teil taga, kui midagi avastame, siis peame uuesti kinni."
M: "Teeme nii, head päeva!"
P: "Loodame tõesti,e t me enam ei pea kohtuma sellises situatsioonis."
M: "Ärge siis pidage mind põhjuseta kinni"
P: "Põhjuse leiab alati!"

Ja sõitsidki mul kolm kilomeetrit järel... Tõsised norijad...

Hämmastav mälu sul mees !.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 08:52 
Kasutaja avatar

Täiesti uskumatu ikka kus on tahtmist norida mõnel kukel :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 10:48 

Kus see õnnetuse vältimine ja vastassuunda põikamine toimus? Räpina mnt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 16:42 
Kasutaja avatar

Räpina maanteel Säästumarketi juures..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 16:44 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Täiesti uskumatu ikka kus on tahtmist norida mõnel kukel :kill

Oleks neid kukkesid vähem , oleks äkki mendid ka mõistlikumad. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 20:02 
Kasutaja avatar

Kunagi sai mindud krossi vaatama ja alevist välja sõidul ilmus igavese peenega uuem bmw taha ja ega me papist poisid polnud mõtlesime volvole tuure lisada ja kui olime natuke aega juba sõitnud olid põlesid bmw-l järsku vilkurid kerge kontroll õnneks ja pääsesime puhtalt õnneks :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 11:22 

Mõni minut peale südaööd töristasin Paide vahel 25-30'ga, kuna olin auto just käima pannud ja linn oli tühi, nägin peeglist, et mingisugused tuled ilmusid kaugemale taha ja vajutasin korraks juurde, et 45-50 kellale saada, seljataga hakkas disko mängima.
P: Tere, konstaabel ......, palun juhiload.
M: Tere, andsin juhiload
P2: Puhumistesti teeme?
M: No ikka teeme
P2: Puhuge tugevalt 7 sekundit.
Puhusin..
P2: Puhumistestiga on kõik korras
P: Vahib juba tükk aega minu juhilube ühe ja teise nurga alt, eest ja tagantpoolt, imelik hakkab juba, tahtsin küsida, et kas on mingi probleem või, kui konstaabel küsib: Kust sa kõik need tähed saanud oled?(vahemärkusena, sain Septembris 22 ja lubadel on ABCDE kategooriad).
M: Sooritasin ARK'is vajalikud eksamid.
P: Okei, head reisi.
M: Kena õhtut, uks kinni ja omaette, mine õige v***u, kust ma need tähed sain? Keevitasin tead lubadele...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 11:27 
Kasutaja avatar

Võibolla vahetasid seapõrsaste ja poole lambakarja vastu. Ääremail pidi asi nii käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 12:31 
Kasutaja avatar

Reede 18.01

Eellugu:

Kell oli 3 öösel, helistati ja läksin tüdrukule autoga järgi. Olin alles ärganud, pea uimane-võtsin kaasa ainult auto võtmed ja hops autosse. Auto käima ja tuld. Poole teepeal pidasin auto kinni,et tangi vaatepilu sisse kraapida(jäin teeäärde seisma ja panin pargid peale). Alustasin sõitmist, ees oli ristmik. Mina olin kõrvalteel, peateelt tuli politsei kellele andsin teed. Meenus, et pargid põlevad-keerasin siis lähituled põlema ja sõitsin edasi. Peeglist nägin kuidas politseil pidurituled põlema läksin ja U-pöörde tegi. Sõitsin siis edasi, olles kindel, et küll kinni peetakse. Jõudsin parklasse, kus tüdruk ootas. Politsei (ilma vilkuriteta perses) jäime siis koos seisma. Tüdruk tegi ukse lahti ja ütles, tead politsei seisab su taga. Ütlesin, tean jah istu sisse. Järsku kuulen koputust juhipoolsel küljeaknal(välja ma ju ei näinud kuna küljeaken oli härmas). Avan ukse, ühe käega eemaldan juba turvavöö, et välja minna vms :D, siinkohal hakkab meie dialoog:

P:Tere, olen konstaabel......palun teie juhiluba.
M:Tere, ikka saab....(koban enda jope rinnataskus, kui meenub, et load koos rahakoti ja muude dokumentidega on kodus). Ütlen, et krt jäid koju-just ärkasin ja tulin tüdrukule järgi, ei olnud meeles kaasa haarata.
P:Mingisugune isikuttõendav dokument peab juhil ikka alati kaasas olema, aga teeme siis puhumistesti:puhuge tugevalt 7 sekundit.
M:pfffffffffff-puhusin.
P:Olete auto kasutaja või omanik?
M:Omanik ikka.
P: Öelge oma nimi.
Ütlesin nime ja politsei läks kontrollima. Sel hetkel tüdruk küsis, "et kas sul põlesid need imelikud tuled jälle w"? Mõtles siis park+udukaid ma rääkisin talle loo ära. Silmanurgast nägin politsei kogu. Tegin ukse lahti ja politsei ütles: jätkake sõitu, ise keerutas oma nuia. Vedas, et normaalse politsei otsa sattusin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 16:36 

Jarlis kirjutas:
Kui kunagi sõitsin väikse maa autoga, millel oli katusel pool meetrit lund ja esiklaasist põhimõtteliselt välja ei näinud, mendid pidasid kinni ja esimene küsimus oli, et kuidas nähtavus on? Raibed oleks trahvi ka teinud, kui ma poleks neile mingit umbluud kokku ajanud ja oleks olnud kehtivaid trahve. Menttid on kukked.

Palju selle eest võib saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 16:45 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
Kui kunagi sõitsin väikse maa autoga, millel oli katusel pool meetrit lund ja esiklaasist põhimõtteliselt välja ei näinud, mendid pidasid kinni ja esimene küsimus oli, et kuidas nähtavus on? Raibed oleks trahvi ka teinud, kui ma poleks neile mingit umbluud kokku ajanud ja oleks olnud kehtivaid trahve. Menttid on kukked.

Õigekiri on sul päris hea. :rokib Keep up the good work!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 16:52 
Kasutaja avatar

Kui sa eelkõige viimast lauset silmas pead, siis kas tõesti hakkab see pilt juba unustustehõlma vajuma või. :D

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis