Eile korra külksi lastes kesklinnas, tõmmati maha ja akna juurde saabunud sinikuub oli ikka eriti härga täis: Mingit enesetutvustust ei toimunud, oks oli laiali ja tõmbles nagu oleks mingi haigus kallal. Küsis (sinatades muide) kohe kas tahan lubadest ilma jääda ja käskis kurjalt kohe kõik dokumendid ette laduda, ise veel ninaga nuuskides ja kommenteerides, et kärsakas on siiani üleval (kuna asfalt oli märg siis ainus kärsakas mida ta tunda sai, oli salongiventikast tulev kärsakas mida aegajalt viskab

).
Igatahes luges siis ette, et liiklusohtliku olukorra tekitamine külglibisemisega ja kihutamine, et kas olen nõus? Vastasin, et mis mul üle jääb. Ütles, et oodaku ma siin.. nagu mul oleks kuhugi minna olnud
Bussist tagasi tuli, siis andis dokumendid ja ütles, et minuga võetakse ühendust ja siis saame näha mis minuga saab, aga, et tema isiklikult hoolitseb selle eest, et ma lubadest ilma jääksin, kuna ma ei oska liikluses käituda.
Midagi kobiseda ma temaga ei viitsinud, kuna all olnud rehvid olid üsna driftised ja tagaistme asemel laiutasid kah kaks suurt varuks peal olnud ratast

Käskis mul edaspidi mitte nii teha ja ei tahtvat mind rohkem linnapeal näha ka