Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.08.2025 05:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 31.10.2014 21:12 
Kasutaja avatar

misasja? minu kasutajanimi kontstaabli omaga ?:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2014 21:14 
C4V6
Kasutaja avatar

Luik kirjutas:
misasja? minu kasutajanimi kontstaabli omaga ?:D

Konstaabel Luik noh...

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2014 21:17 
Kasutaja avatar

Jap, tajusin ära, guugeldasin. Terve google väidab ka, et pidi korralik M*nn ment olema. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 00:12 
Kasutaja avatar

Isegi eelnevalt mainitud konstaabli käest sõimata saanud. See mees ei tutvusta kunagi vist end, räme ebaviisakas ja suht ülbe vend. Saime lennuväljal umbes kuu tagasi räigelt sumpsi, et miks me siin trenni teeme jne, et siin kehtivad samasugused liiklusseadused kui igalpool mujal. Jahus oma kohtulahenditest jne, ütles et võib pm siin radariga mõõta ja pärast trahve väänata. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 00:31 
Kasutaja avatar

uurin seda, kas mitte uue liiklusseaduse kohaselt ei ole need kanada koondise tunnusmärgid enam mitte kohustuslikud kanda? Et siis oma asi, kas paned peale või ei?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 02:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Tomorrowland kirjutas:
uurin seda, kas mitte uue liiklusseaduse kohaselt ei ole need kanada koondise tunnusmärgid enam mitte kohustuslikud kanda? Et siis oma asi, kas paned peale või ei?

On kohustuslikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2014 17:27 
Kasutaja avatar

Eile korra külksi lastes kesklinnas, tõmmati maha ja akna juurde saabunud sinikuub oli ikka eriti härga täis: Mingit enesetutvustust ei toimunud, oks oli laiali ja tõmbles nagu oleks mingi haigus kallal. Küsis (sinatades muide) kohe kas tahan lubadest ilma jääda ja käskis kurjalt kohe kõik dokumendid ette laduda, ise veel ninaga nuuskides ja kommenteerides, et kärsakas on siiani üleval (kuna asfalt oli märg siis ainus kärsakas mida ta tunda sai, oli salongiventikast tulev kärsakas mida aegajalt viskab :D ).

Igatahes luges siis ette, et liiklusohtliku olukorra tekitamine külglibisemisega ja kihutamine, et kas olen nõus? Vastasin, et mis mul üle jääb. Ütles, et oodaku ma siin.. nagu mul oleks kuhugi minna olnud :?
Bussist tagasi tuli, siis andis dokumendid ja ütles, et minuga võetakse ühendust ja siis saame näha mis minuga saab, aga, et tema isiklikult hoolitseb selle eest, et ma lubadest ilma jääksin, kuna ma ei oska liikluses käituda.

Midagi kobiseda ma temaga ei viitsinud, kuna all olnud rehvid olid üsna driftised ja tagaistme asemel laiutasid kah kaks suurt varuks peal olnud ratast :D Käskis mul edaspidi mitte nii teha ja ei tahtvat mind rohkem linnapeal näha ka :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2014 00:25 

Sõbraga sõidame uhke näoga, autoks bmw e39, eest-taga-küljepeal ja põhjaall toonklaas, tümps möllab, keegi on kerel olevasse porisse südame ja roosid joonistanud, peatume millegipärast koplis ühe poe parklas täpselt ühe valge nokatsiga selli kõrval. Hetk hiljem hakkas igast peeglist punast vilet peegelduma. (Läksime autot ostma )
Turvavööd olid ununenud, kaasas oli ainult kolmanda riigi juhiluba, mõlemad olime aadressi mitte leidmisest tohlakad valmis ja olukord tundus segane.
Sellel hetkel tuli meelde, et viimased neli aastat pole autoga ülevaatusele jõudnud ja kindlustuse olemasolu oli kahtlane.
Peale dokumentide põhjalikku kontrolli küsiti, et kaua siis sedasi ilma ülevaatuseta kärutame...
Vastus, et just alustasin sobis ja sooviti head teed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2014 01:34 

Pärnu mnt. viaduktil täna õhtul 72 radarisse.
Vineeri tn otsast mõõtis ehk tüüpiline koht, aga kuna rääkisin telefoniga, siis tähelepanematusest läks kiirus vähe suureks. Õnneks jõudsin telefoni käest panna, seda ta ei märganud. :D
Konstaablid olid viisakad, mõlemad tutvustasid end ja mingit ülbitsemist ei olnud. Kuna mul oli üpris kiire, siis tunnistasin kiirelt oma süüd ja leppisin kohapeal kiirmenetlusega. Lõpptulemusena siis 72€ trahvi. Puhas leht all.
Lootsin muidugi vähe kergemalt pääseda, aga kuna oli tõesti kiire ja olin hiljaks jäämas, siis ei viitsinud seal mingi 20€ pärast jaurata kah nendega.

Üldiselt Eesti Politseiga siiani ikkagi meeldivad kogemused olnud, ega praegustki väga ebameeldivaks saa lugeda. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2014 12:07 

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=70198841

Tase! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2014 13:58 

Mulle öeldi nii
"Nonii sul juba aasta peaaegu puhas leht olnud, et kogume natuke veel..trahvi ei tee, võid ära minna :D"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2014 14:32 

Viimati kokkupuude motopolitseiga Tartu külje all. Tagamaadest eriti ei räägi, põhjused-põhjusetused olid nagu nad olid, kiirust oli kolmekohalise numbri jagu, mitte ülipalju aga mitte ka kohe 100 peale. Peeti kinni, esimene küsimus oli "Noh, palju pemmi spidol oli" :D
Vaatas dokumendid üle, korra silmadega auto väljast üle, kiire pilk rehvidele vist ka ja- "Olgem siis edaspidi vähe tähelepanelikumad, niimoodi võid lubadest ilma jääda, kena õhtut!"

Loo moraal- kui teed, siis tunnista. Ei hakanud vastu ajama, tunnistasin ausalt et jäime objektilt lahkumisega hiljaks ja paarilisel on linna kiire, uus ja sirge tee, kedagi ei liikle ka, noh... sorry ühesõnaga. Ära mängi ise härga, ei mängita sinuga ka.
Üldse on omal korrakaitsjatega hästi viisakalt läinud igal pool, kuigi põhjust "ära keeramiseks" on mõnikord olnud rohkemgi kui mõni siin juba trahvi kirja saanud ;P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2014 16:48 

mamagy kirjutas:
Viimati kokkupuude motopolitseiga Tartu külje all. Tagamaadest eriti ei räägi, põhjused-põhjusetused olid nagu nad olid, kiirust oli kolmekohalise numbri jagu, mitte ülipalju aga mitte ka kohe 100 peale. Peeti kinni, esimene küsimus oli "Noh, palju pemmi spidol oli" :D
Vaatas dokumendid üle, korra silmadega auto väljast üle, kiire pilk rehvidele vist ka ja- "Olgem siis edaspidi vähe tähelepanelikumad, niimoodi võid lubadest ilma jääda, kena õhtut!"

Loo moraal- kui teed, siis tunnista. Ei hakanud vastu ajama, tunnistasin ausalt et jäime objektilt lahkumisega hiljaks ja paarilisel on linna kiire, uus ja sirge tee, kedagi ei liikle ka, noh... sorry ühesõnaga. Ära mängi ise härga, ei mängita sinuga ka.
Üldse on omal korrakaitsjatega hästi viisakalt läinud igal pool, kuigi põhjust "ära keeramiseks" on mõnikord olnud rohkemgi kui mõni siin juba trahvi kirja saanud ;P

Motopolitsei ongi mõistlikum. Pole nii kibestunud tegelased, kui need kes autos istuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2014 19:32 

Ma panin alkoholist tingitud amneesiahoos ühele tuttavale Levikas piki tatti, niiet too lauaalla korisema jäi. Ise vigurdasin ennast kuidagi baaripukki ja tellisin uue Rocki. Paar sõõmu meeleoluvett võtnud rebisid mingid turvanärakad mind pukist alla ja vedasid uulitsale. Seal hoidsid kinni kuni miilitsa saabumiseni. Need panid kohe käed raudu ja tõstsid mind mingi odava rahvaauto tagasistmele. Final destinaton pidi vist Rahumäe tee olema. Ma ei tea läbi mis ussiemmi ma kordnikele selgeks tegin, et kindlasti on Kristiine keskuse eest pangaautomaadist läbi minna, kuna ma pean neile kummagile raha kinkima. Tegu oli krooniajaga ~2007/8 umbes ja sain kummagile pääsukese sildiga viiesajase automaadist kätte. Rauad ka maas ja lubasin mentidele, et lähen ilusti taksoga koju aga helistasin kohe 110. Siis kui vilkurliikuri numbri ütlesin ja teatasin, et kaaskolleegid võtavad siin maialt altkäemaksu, hakkas autost väljas olev kits koledasti perutama ja karjus, mida vitaalikut ma teen!!! Igatahes paar sekundit hiljem hüppas patrullautosse ja onud põgenesid sündmuskohalt. Ma võtsin takso like a boss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2014 19:45 

Et siis kõige lihtlabasem sxtakeeraja?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis