Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:39 

AnvarV kirjutas:
Hakkan tegema elus esimest korda tulude deklareerimist.
Kuidas käituma peab ja mida teha?

Olen aru saanud, et Unetist saab vaatada mis summat tagasi saab?
(seb)

Mine läbi panga e-maksuametisse ja seal on eeltäidetud deklaratsioon. Teed mõned klikid ja põhimõtteliselt tuleb leht, kus kirjas tagasimaksmisele/juurdemaksmisele kuuluv tulumaks. Viimasel leheküljel kirjas tagasimaksmisele kuuluv tulumaks ja selle kinnitad.
Tegelikult lihtne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:40 
Moderator
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
Hakkan tegema elus esimest korda tulude deklareerimist.
Kuidas käituma peab ja mida teha?

Olen aru saanud, et Unetist saab vaatada mis summat tagasi saab?
(seb)

www.emta.ee - sealt vali paremalt ülaltpoolt (E-toll/E-maksuamet).
Ja siis juba loogika. Peaaegu kõik on ära tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:46 

neG kirjutas:
traur kirjutas:
neG kirjutas:

+1

Kahju näha, et ajaleheartiklid nii kallutatud on.. "Rullnokk peksis surnuks.."
Õnnetu juhus tõesti.

E: Siiski, šokivangistus kuu või 2 oli õige selle asja eest, aga normanil ma reaalset süüd ei näe.

Olen ise sarnase asja läbi elanud ja ma kujutan ette, et kui ma peaks nüüd iga kuu mingeid makseid tegema siis poleks mul rahagi et endale riideid selga osta..

Ja minu seisukoht on ka samas, et liikluses läbi autoakna(või telefoni teel jne) kõvatamise eest tuleb olla valmis vastutama.

Kas inimese suremine ei ole piisavalt reaalne, et kellegi süüd tuvastada?
Ja kui oled kõvatamise tagajärjel inimese tapnud, siis ei ole enam vaja vastutada?
Sul on ühes lõigus mitu teineteist välistavat arvamust, mina küll aru ei saa, mille eest sa võitled.

Sai küll väga segane tekst. Ma mõtlesin rohkem kui kirja sai pandud.
Eelnevas tekstis võis jääda mulje et keegi minu süül surnud, ei ole.

Aga kokkuvõtvalt tahan ma jõuda selleni, et poleks ju õige, et keskmise sõrmega provotseeritakse, provotseerija lööb esimesena ning vastulöögist kukub nii õnnetult, et hr norman peab minema mitmeks aastaks trellide taha ja maksma igakuiselt raha mida tal poleks võtta..

Ise ei tunne kumbagi osapoolt.
Väga kahetsusväärne muidugi, et üldse jalad-käed käiku läksid.

Minuarust see juhtum võrreldav ühe aastatetaguse juhtumiga, kui mingit Tallinnas mammit rööviti mitmekesi, tuli üks vanapapi lasketiirust, püstol kaasas. Esialgu läks toore jõuga appi rüselusele, aga mingist hetkest oli oht enda elule ja kasutas püstolit, varas sai kuuli kõhtu ja vanapapi mõisteti süüdi ning peab maksma haiglakulusid. Näidati mõned aastad tagasi pealtnägijas.

Kui keskmise sõrme näitamise pärast nii pöördesse minnakse nagu see sell - hakata jälitama, kinni parkida jne. - siis minumeelest selline inimene on lihtsalt vaimselt ebastabiilne ja ilmselgelt otsis ta võimalust, et saaks oma poksi oskusi näidata. Raudpolt, et ilma löömata poleks need noored kuked sealt nii või naa lahkunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:52 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Ei suuda nagu olla kuidagi tolerantne löömameeste suhtes, ....

+1

Vastutama peab sellise asja eest nii või naa, aga tuleb ikkagi vahet teha kes kuulub ühiskonnast isoleerimisele ja kes mitte.
2 kuud šokivangistust on minu arvates piisav, paneb ta järgmine kord mõtlema kui taoline situatsioon käes.

Juba kahetsen et sõna võtsin sellel teemal :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 15:57 
Kasutaja avatar

Ma ei ole küll väga täpselt viitsinud süveneda sellesse artiklisse, aga tean sõprade kaudu kui hullult tegelikult artikleid kallutatakse, näidates asja hoopis teises valguses kui tegelikult oli. Samuti kuidas treitakse sisuliselt kuulujuttudest valmis "fakte" täis artikkel. Eriti hästi oskab seda viimast asja õhtuleht. Seda olen isegi omast käest tundnud siis, kui rakveres eelmine aasta auto tiiki sõitis. Saatsin enda tehtud pildid neile õnnetusest ja mult hakati õnnetuse kohta infi pärima. Ütlesin neile kogemata vale tänavanime ja no muidugi nad ei viitsinud isegi kontrollida seda ja lükati kohe lehte. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 16:31 
Kasutaja avatar

Kui ikka juba ühe näpuvibutuse peale nii äksi täis minnakse, et jälitama ja kinni parkima hakatakse siis tuleks hakata rahustite peale mõtlema.
Enam ei julge autoga sõites varsti silma või kõrva kah sügada, mõni löömahimus kukeke loeb äkki sellest liigutusest midagi endale sobivat(mitte sobivat) välja.
Ja neid tatte pole mõtet kellegil õigustada,krt. kui tegu tehtud siis vastuta.
See ei õigusta kellegi löömist, et tema tegi,tema alustas,tema näitas keskmist sõrme.Neist seal ükski ei käinud minu teada enam kolmandas klassis.
Minu isiklik arvamus on selle kohta, ennast talitseda ei suutnud,tegu tagasi võtta ei saa, nüüd ole mees ja kanna oma karistus ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 19:35 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
R-go kirjutas:
See ei õigusta kellegi löömist, et tema tegi,tema alustas,tema näitas keskmist sõrme.
Teine näitab keskmist sõrme, seepeale näita vastu esimest sõrme (ülesse poole). Aga kui teine konkreetselt kallale tuleb, siis see pole kah päris normaalne inimene, kes sinise silma või katkise huulega mokk töllakil vastu jääb vahtima, mitte vastu ei löö. Hädakaitsepiiride ületamine on tagantjärgi tarkus, sest sel hetkel, kui teine rusikatega kallale tuleb, sa ei tea veel, kas ja kui palju ta sinust tugevam on või kui kaugele ta oma pimedas vihas minna võib. Ja kui sul on lapsed, siis seda enam peaksid suutma talitseda oma emotsioone ega norima tüli võõrastega.

Kujutage ette olukorda, et peale lööki jääb inimene püsti ja asub uuele rünnakule, komistab ja kukub sama õnnetult. Mil viisil kirjeldaks seda vaid eemalt-kaugelt pealt näinud möödujad, mil viisil ajakirjandus ja mil viisil suudaksid ise tõestada, et ta ei kukkunud sinu löögist, vaid komistas paar sekundit hiljem hoopis sind uuesti ründama asudes? Ise usuksid ausat selgitust?

Palun mitte võtta seda kommentaari isiklikult, kuna ma ei seisnud seal kõrval ega tea, mille põhjal on üldse tõestatud, mis seal täpselt üldse toimus ning surnuist räägitakse nagunii vaid head, kuna neil puudub kahjuks võimalus oma seisukohti põhjendada. Igal juhul kurb, et selliste halbade kokkusattumiste tulemusel nüüd lapsed ilma isata peavad kasvama :(

Minu arvates idiootne,lähen küll idiootide peale autos vahest närvi ja olen ka jumala savilt näppu näidand,no kui sa oled idioot ja teed möödasõitu kohas kus seda ei tohi ja mina olen vastutuleva rollis olnud,mis juhtub kui debiil lendab minu autole sisse ? Arvata on et ma lähen närvi kui pean sellise terroristi eest kõrvale põikama kraavi poole!
Aga sellise asja eest kallale minna on veel idiootsem kui see kõik muu kokku..Saage nüüd vihaseks,kui keegi tunneb end möödasõitu teinud terroristi näol ära ,jah see olin mina ja kui peaks ka edaspidi keegi sellist tsirkust tegema näitan samamoodi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 19:59 
Kasutaja avatar

kunagi tuttav näitas ka kõrvalistmel istudes yhele jämekaelale keskmist s6rme, päev hiljem sai see s6rm kruustange tunda... kui kysiti et miks siis nagu see sõrm nii reipalt esile kerkis siis vastuseks, ajas näod sassi enam ei vabandand välja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 20:39 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:

Minu arvates idiootne,lähen küll idiootide peale autos vahest närvi ja olen ka jumala savilt näppu näidand,no kui sa oled idioot ja teed möödasõitu kohas kus seda ei tohi ja mina olen vastutuleva rollis olnud,mis juhtub kui debiil lendab minu autole sisse ? Arvata on et ma lähen närvi kui pean sellise terroristi eest kõrvale põikama kraavi poole!
Aga sellise asja eest kallale minna on veel idiootsem kui see kõik muu kokku..Saage nüüd vihaseks,kui keegi tunneb end möödasõitu teinud terroristi näol ära ,jah see olin mina ja kui peaks ka edaspidi keegi sellist tsirkust tegema näitan samamoodi!

aga ma lähen jumala närvi roolijoodikute peale, kes kihutavad ilma juhiloata ja jumal teab mitmest autost kokku keevitatud parsaga. ja enda näppe hoia kaa rohkem vaos.
ja jube paljud isegi said aru, mida ma silmas pidasin. see väga õnnetu õnnetus ei ole sugugi ühe poolne, see oligi mu jutu point! ja muideks, ei esine ka probleeme suunatule kasutusel, kuna päris paljud tuttavad liiguvad suviti 2 rattalistega ja endalgi mõttes mootorratas. samuti oskan kaa enne manöövrit peeglit kasutada/vaadata.

aa rsk nüüd peaks ravilas käima ja poes õlle järel, kell kohe 20:05 ja algab pealtnägija!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 21:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üks pall on BINGO tsakpotist puudu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 21:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
12 tonni tuli mängult :D
GAME OVER

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 22:02 
Kasutaja avatar

Oopc,miks sul naist ei ole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 22:11 
Kasutaja avatar

kus tead?äkki on naine tal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 22:18 

Naine on kohustuslik muidu või.Ennem ei saa olema ka kui BINGOGA ei võida.Siis suudaks nätuke aega naist üleval pidada.Aga ändi , lihtsalt huvist ,et millest sa järeldad antud juhul naise mitte omamist.

Viimati muutis oopc, 15.02.2012 22:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 22:22 
Kasutaja avatar

võid ju isemajandava naise ka võtta. kord paari nädala jooksul tood lilli ja õhtuti nihkat-nahkat :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis