traur kirjutas:
neG kirjutas:
+1
Kahju näha, et ajaleheartiklid nii kallutatud on.. "Rullnokk peksis surnuks.."
Õnnetu juhus tõesti.
E: Siiski, šokivangistus kuu või 2 oli õige selle asja eest, aga normanil ma reaalset süüd ei näe.
Olen ise sarnase asja läbi elanud ja ma kujutan ette, et kui ma peaks nüüd iga kuu mingeid makseid tegema siis poleks mul rahagi et endale riideid selga osta..
Ja minu seisukoht on ka samas, et liikluses läbi autoakna(või telefoni teel jne) kõvatamise eest tuleb olla valmis vastutama.
Kas inimese suremine ei ole piisavalt
reaalne, et kellegi süüd tuvastada?
Ja kui oled kõvatamise tagajärjel inimese tapnud, siis ei ole enam vaja vastutada?
Sul on ühes lõigus mitu teineteist välistavat arvamust, mina küll aru ei saa, mille eest sa võitled.
Sai küll väga segane tekst. Ma mõtlesin rohkem kui kirja sai pandud.
Eelnevas tekstis võis jääda mulje et keegi minu süül surnud, ei ole.
Aga kokkuvõtvalt tahan ma jõuda selleni, et poleks ju õige, et keskmise sõrmega provotseeritakse, provotseerija lööb esimesena ning vastulöögist kukub nii õnnetult, et hr norman peab minema mitmeks aastaks trellide taha ja maksma igakuiselt raha mida tal poleks võtta..
Ise ei tunne kumbagi osapoolt.
Väga kahetsusväärne muidugi, et üldse jalad-käed käiku läksid.
Minuarust see juhtum võrreldav ühe aastatetaguse juhtumiga, kui mingit Tallinnas mammit rööviti mitmekesi, tuli üks vanapapi lasketiirust, püstol kaasas. Esialgu läks toore jõuga appi rüselusele, aga mingist hetkest oli oht enda elule ja kasutas püstolit, varas sai kuuli kõhtu ja vanapapi mõisteti süüdi ning peab maksma haiglakulusid. Näidati mõned aastad tagasi pealtnägijas.
Kui keskmise sõrme näitamise pärast nii pöördesse minnakse nagu see sell - hakata jälitama, kinni parkida jne. - siis minumeelest selline inimene on lihtsalt vaimselt ebastabiilne ja ilmselgelt otsis ta võimalust, et saaks oma poksi oskusi näidata. Raudpolt, et ilma löömata poleks need noored kuked sealt nii või naa lahkunud.