Selge see, ei vaidlegi vastu, et minusugused vingujad rikuvad kogu ürituse. Sellepärast tulebki neile, kes lähevad või on seal, elu kergemaks teha - mitte võtta minusuguseid. Igatahes, jäin mõtlema sellisele situatsioonile: Kui olen 26-27a, on juba pere ( 2last, korter jne ) ning pean minema sõjaväkke. Tore on, et pank annab maksepuhkust, aga üüriandja seda ei anna ju nagu ei tule ka toit tasuta koju 8/11kuud. Ning kui mu taotlust mitte minna ei rahuldata, pean maksma seda nö trahvi ( ei tea õiget nimetust ). Maksan trahvi, sest ma ei saa minna sõjaväkke oma pere kõrvalt ? Idiootsus.
See oli lihtsalt mõte, kes teab täpsemalt neid asju, parandage.
E: Praegu lahmin umbe veidike, kuid mitte ka päris.. Igatahes, MIKS tõstetakse vanusepiiri? Miks võetakse vastu inimesi, kellel on tervisehäireid ( ala lampjalad jne )? Sest päris paljud EI soovi minna sinna, järelikult on vingujaid väga palju. Kui kõik minusugused vingujad jätta koju siis on Kv samamoodi ka tühi. Kellegi pealt ei tiksu raha jne. See jutt peaks kinnitama seda, et ma ei ole ainukene vinguja Eesti Vabariigis. Siin teemas olen kindlasti. Samas, kui ma jälle eksisin oma loogikaga siis parandage

Kes sul keelab 20 aastaselt ära käia. Minema pead ju nagunii. Ise elad elu keeruliseks enda jaoks. Tervisehädade kontroll on juba sellel tasemel et nii palju šlange on et kontrollis ei tee ka enam vahet kes on haige ja kes mitte. St nende šlangide pärast kannatavadki reaalselt haiged inimesed. Ja paljudest hädadest saate siis lahti kui veits oma tagumenti liigutate ja värsket õhku hingate. Mis raha see kaitseväelaste pealt tiksub üldse? Ja ega väga keegi ei soovi sinna KV-sse minna. Peab ju oma mugavustsoonist välja minema. Samas mina ei taha ka koolis ega tööl ega kuskil käia.
Aular, selge et sul on oma poliitilised vaated, et Andrus ja Edgar on lambad, ei eitagi, samas nende järgi ma Eestit kui riiki ka ei defineeriks. Heal meelel annan esimesena neile jalaga kanni, kui sõjaks peaks minema. Samas oma valitsusvihas mingi teise riigi oblastis ka elada ei tahaks.