maddo kirjutas:
roomasime läbi kilomeetri pikkuse solgiveetruubi!
Ma arvasin et me olime ainukesed kellega siukest pulli tehti
Dellu, ma ei ole KV-s tegev. Käisin lihtsalt oma aja ära kunagi, ja kõik. Pole mingi sõjard ja oli seal kogu aeg mingeid jamasid. Minnes suhtusin suht samamoodi, et mõttetu. Ja minu jaoks oli see algus seal ikka suht raske, kuna füüsiline vorm polnud suurem asi, ja hommikul enne 9t ärgata põmst ei suudagi, ja õhtul enne 0.00 magama minna. Aga ma ei saagi aru, et vennad, kes on heas füüsilises vormis mõistus peas, ei saa seal hakkama, kogu aeg vingutakse. Lisaks siin pidevalt jagatavavad väärarusaamad, ja nende seisukohad, kes käinud ei ole, mis tegelikult midagi ei maksa, aga rikuvad mineku isu ära ka nendel, kes muidu läheksid.
Sellised absurdsused ajavad mind veits kettasse küll:
Ma ei lähe sest kv on mõttetu passimine, vene sõjavägi oli kõva
Venelased võtavad Eesti nagunii esimese tunni ajaga ära, ja meil pole midagi teha
Mul kodus vintpüss, ma oskan lasta küll
Põgenen nagunii välismaale
KV-s lolli mängimine, metsas mängimine
Selle 8/11 kuuga mis KV-s kuluks, teeks ulme karjääri, ostaks korteri ja auto,
8/11 kuuga mis KV-s ollakse, võetakse ära töö, korter, naine teeb sääred.
Eesti riik pole mulle midagi andnud, nahhui ma lähen sinna
Mul on lampjalad
Nüüd Dellu loe kõik need postitused läbi. Läbi teema kõik need vennad ajavad sama juttu. Ja iga kord lükatakse nende jutt ümber. Paar venda on olnud, ala corbe, kellel ma saan aru, miks ta ei taha minna. Aga üldjoontes aetakse ikka seda eelmist juttu. Räägivad alati need kes ei ole käinud, ja need kes käinud on räägivad muud.
Ma ei ütle et kõik peaks minema, aga mingid sulaselget iba siin tõe pähe nagu ka ei maksaks kuulutada.