Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.02.2026 19:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 27.03.2014 09:17 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
ernesto15 kirjutas:
eelmine aasta sain Suur-Sõjamäe lõpus 50 alas pluss 30 fööni. sain 40 euri :D nädal varem Jõgeval. 70 alas pluss 20 ja sain 120 euri :kill

50 alas 101 ja 600 euri :D

G mersuga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 18:56 

Welllo kirjutas:
ksenoon kirjutas:
ernesto15 kirjutas:
eelmine aasta sain Suur-Sõjamäe lõpus 50 alas pluss 30 fööni. sain 40 euri :D nädal varem Jõgeval. 70 alas pluss 20 ja sain 120 euri :kill

50 alas 101 ja 600 euri :D

G mersuga?

Mul pole G mersut kunagi olnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 19:04 

Täitsin lõpuks tuludeklari ära. Saab leebelt rikkaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 19:16 
Kasutaja avatar

Taksojuhid ei saa kunagi rikkaks, vaid on põlised vaeslapsed :D
No nii nad vähemalt räägivad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 19:31 

ErgoK kirjutas:
Taksojuhid ei saa kunagi rikkaks, vaid on põlised vaeslapsed :D
No nii nad vähemalt räägivad...

Ma taksojuht ainult 1.5 kuud olnud, ei tea ka lähemalt kommenteerida. :D
Aga mingi suvise töö ülemakstud tulumaks visatakse tagasi mulle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 20:30 

Avastasin et mul oli parkimismajas autol paar päeva aken täiesti lahti :uhoh Aga keegi makki ja muud sodi ei tahtnud mis mul seal oli niiet pohh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 20:48 

Mis tore reisser tädi praegu reporteris on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 21:39 
Kasutaja avatar

Minu arust täielik debiil.
Jutt oli umbes selline et sõidan ja siis kui keegi mööda hakkab sõitma vajutab juurde. Ongi üks nendest kes siis sõidab 93 km/h ja mööda sõites siis kukkub tallama.
"Et no äge on ju kui keegi hakkab mööda sõitma ja siis kaasa kiirendada"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 21:56 
Kasutaja avatar

Ma sain just aru, et vajutab koguaeg kuni +30 km peale. Reaalselt ju enamus meist ületavad pidevalt kiirust, lihtsalt imeasi kui mingi eit seda julgeb teha ja tunnistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 22:28 
Eliit
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Minu arust täielik debiil.
Jutt oli umbes selline et sõidan ja siis kui keegi mööda hakkab sõitma vajutab juurde. Ongi üks nendest kes siis sõidab 93 km/h ja mööda sõites siis kukkub tallama.
"Et no äge on ju kui keegi hakkab mööda sõitma ja siis kaasa kiirendada"

Tuleb osta piisavalt võimas auto, et sellised segama ei hakkaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 23:31 

Raudselt keegi annab nüüd virtuaalselt molli mulle- et ma ei tohiks üldse sõita vms vms...
Minu seisukoht liiklusdebiilikute suhtes on sügavalt pohhuistlik. Kui tehakse midagi liiklusseaduse vastast minu vastu, siis mina ei hakka vehkima, et midagi siluda või päästa. Kui keegi minu ees kulgeb punkt 90ga ja mina stabiilselt viimased 150km 100ga sõitnult lähen sujuvalt möödasõidule ning mind hakatakse takistama... oibl*** aga siis tõmbab närvi mustaks ära. Hetkel olen ma niigi (meditsiiniliselt diagnoositult) vähe äkilisema närvikavaga, niiet jah.. ühe sellise idioodi rammisin peaaegu tee pealt välja, kuna mina mõtlesin et savi, võimas auto ja tõmban ära talle, samas ilmus mulle rekka ette ja kuna kõrval debiil 130 pealt aeglustada ei suvatsenud, hakkasin rahulikult tagasi reastuma, suund sisse ja vajusin. Selle peale vana rohkem ei töllanud, ilmselt sai aru et juhtus kangema pähkli otsa.
Ma ei ole halb autojuht, ega ka mitte liiklushuligaan. Ma ei ületa süstemaatiliselt kiirust kunagi rohkem kui +10 (möödasõit on teine teema- mida kiiremini ma mööda saan, seda ohutum kõigile?!), jalgu kellelegi ei jää ja (väga palju) teisi inimesi tahtlikult närvi ei aja. Samas aga olen täiesti nulltolerantsis debiilikute suhtes, kes lihtsalt tõmblevad, ilmselgelt ennast, sõiduoskusi, sõidukit ja olusid ülehinnates teistele ohtlikuid olukordi tekitavad. Sellistele tüüpide puhul ei püüa üldiselt avariiohtlikus olukorras seda vältida, kui see on nende põhjustatud. Isegi kui saaks. No. Just no.
Jeremy Clarksonilt idee- "Put snipers on bridges and shoot them in the head- BAM!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2014 00:50 

jorss26 kirjutas:
Juhtus ka täna selline lugu,et ostsin tsikli ühest pealinna motopoest ja mõtlesin,et kui juba käru peal on,siis käin võtan ARKis arvele ka.Ja no siis hakkas tulema,kõik tuled vaja välja vahetada,igasugust nipet näpet puudu jne.lõppes sellega et Itaalia passis on tühimass märgitud 297kg ja seega Eestis arvele ei saa kahekohalisena.Saadetigi kaalu peale.Nüüd pean leidma taadeldud kaalu ja tsikli ära kaaluma täis paagiga ning siis uuesti üritama arvele võttu.No on meil ikka kuradi seadused,Itaalias oli kahekohaline aga meil ei ole kuna mass on 17kg üle.Tundub et Itaalias kaaluti tühimass koos juhiga :D

sai siis lõpuks arvele ikka kahekohalisena.käisin metalli kokkuostus taadeldud kaalu peal ja tulemuseks oli 222kg nagu tehase andmetes,sain paberi ja nüüd ok.arki töötaja veel enne kaalumist ütles et tehase kaal peaks olema 222kg aga kuna itaalia passis on 297kg siis nemad ei usu enne kui ära lasen kaaluda(naabrimehel peaaegu2korda suurem tsikkel ja ka ei kaalu 297kg :) )Põnevaks läks asi siis,kui kaalule sõitsin,lendas ei tea kuskohast mingi tüüp ja vaatas et tõin metalli kokkuostu,ütles,et ostab ise tsikli ära kaalu hinnaga :D õnneks jäi tehing ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2014 03:42 
Kasutaja avatar

mamagy kirjutas:
Raudselt keegi annab nüüd virtuaalselt molli mulle- et ma ei tohiks üldse sõita vms vms...
Minu seisukoht liiklusdebiilikute suhtes on sügavalt pohhuistlik. Kui tehakse midagi liiklusseaduse vastast minu vastu, siis mina ei hakka vehkima, et midagi siluda või päästa. Kui keegi minu ees kulgeb punkt 90ga ja mina stabiilselt viimased 150km 100ga sõitnult lähen sujuvalt möödasõidule ning mind hakatakse takistama... oibl*** aga siis tõmbab närvi mustaks ära. Hetkel olen ma niigi (meditsiiniliselt diagnoositult) vähe äkilisema närvikavaga, niiet jah.. ühe sellise idioodi rammisin peaaegu tee pealt välja, kuna mina mõtlesin et savi, võimas auto ja tõmban ära talle, samas ilmus mulle rekka ette ja kuna kõrval debiil 130 pealt aeglustada ei suvatsenud, hakkasin rahulikult tagasi reastuma, suund sisse ja vajusin. Selle peale vana rohkem ei töllanud, ilmselt sai aru et juhtus kangema pähkli otsa.
Ma ei ole halb autojuht, ega ka mitte liiklushuligaan. Ma ei ületa süstemaatiliselt kiirust kunagi rohkem kui +10 (möödasõit on teine teema- mida kiiremini ma mööda saan, seda ohutum kõigile?!), jalgu kellelegi ei jää ja (väga palju) teisi inimesi tahtlikult närvi ei aja. Samas aga olen täiesti nulltolerantsis debiilikute suhtes, kes lihtsalt tõmblevad, ilmselgelt ennast, sõiduoskusi, sõidukit ja olusid ülehinnates teistele ohtlikuid olukordi tekitavad. Sellistele tüüpide puhul ei püüa üldiselt avariiohtlikus olukorras seda vältida, kui see on nende põhjustatud. Isegi kui saaks. No. Just no.
Jeremy Clarksonilt idee- "Put snipers on bridges and shoot them in the head- BAM!"

Kiirusel alla 120km/h käibki siplemine ilma reaalse põhjuseta. Vajutage 150km/h+ mööda ja teekons jätkub kiirusel vastavalt maitsele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2014 08:28 

Vale- ei käi ilma reaalse põhjuseta. Paljud onud ja tädid kulgevad omastarust 90ga ja peale ka- ehk reaalse spidonäidu järgi, mis 90% juhtudel ei venita kuidagi 90 välja. Kui mina olen harjunud maanteel igas olus 100 või millimeeter alla-peale sõitma, ei jää ma talle taha venima, loogish. Osates möödasõitu hästi planeerida, vajun temast mööda suht märkamatult ja sujuvalt, tema jaoks ei muutu mitte midagi. Probleem tekib sellest, kui nüüd veel mingi protsent "racereid" hakkavad juurde suruma. OK, vajutab sujuvalt gaasi, niikui aru saan, laksan käigu alla ja gaasi põhja ja no problem. Aga närvi ajab ikka. Samas kui keegi tahab kiiremini sõita, go ahead, I DON'T CARE :D
See ei ole tühi rabelemine, see on idiootsus. Äkki ma ei taha sõita 150 isegi möödasõidul? Liiklusseadus näeb ette, et kui sust on mööda sõitma hakatud siis selle igapidi takistamine on karistatav. Reaalsuses.. politsei poolt küll mitte.
Tegin sellist lollust (kõrval juurde vajutada) ka kunagi- esimese autoga otse loomulikult... ja teisega ka mõnda aega, mis juhtus bmw olema. Ühel hetkel jõudis mõistus koju ja andsin ise endale virtuaalselt molli selle eest. Aga kahjuks teevad sama asja paljud kes ei ole enam üldse noored ja ühiskonna arvates juba intelligentsed olendid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2014 08:45 
Kasutaja avatar

Käisin eile "Need for speed" i vaatamas. Autodega kihutamist on seal vist rohkem, kui vahepealsetes "Fast and Furious" filmides. Aga üldiselt suht ilma sügava mõtteta film

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis