Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 10:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51  Järgmine

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 24.07.2009 02:19 

part1 kirjutas:
Sina oled üks neist, kellepärast politsei patrullib ja kelle pärast kiiruskaamerad pannakse :lol

ja kui olengi üks neist... mis see sinu asi on? :D
mind need kaamerad ja patrullid ei häiri... nemad teevad oma tööd ja las nad teevad siis... kui mul tuleb tuju kihutada siis ma ka teen seda. aga sinusuguseid pidureid ja maailmaparandajaid ma vihkan :D lihtne ju...
aga sina mine istu nüüd oma autosse mõtle edasi kuidas see autoga sõitmine ikkagi käib... ja kui oled välja mõelnud siis mine ja katseta esialgu kuskil tühjal põllul... igaksjuhuks... äkki kiilub kinni kui mitut asja (mõtled ja sõidad samal ajal) korraga teed ning sel juhul vähemasti ei tekiks mingit liiklusohtliku olukorda.
oleks sinusuguseid liigmõtlejaid vähem ja normaalselt sõitvaid inimesi rohkem siis oleks eesti liiklus ka sujuvam ja parem. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 08:41 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
Sina oled üks neist, kellepärast politsei patrullib ja kelle pärast kiiruskaamerad pannakse :lol

mind need kaamerad ja patrullid ei häiri... nemad teevad oma tööd ja las nad teevad siis... kui mul tuleb tuju kihutada siis ma ka teen seda. aga sinusuguseid pidureid ja maailmaparandajaid ma vihkan :D lihtne ju...
aga sina mine istu nüüd oma autosse mõtle edasi kuidas see autoga sõitmine ikkagi käib... ja kui oled välja mõelnud siis mine ja katseta esialgu kuskil tühjal põllul... igaksjuhuks... äkki kiilub kinni kui mitut asja (mõtled ja sõidad samal ajal) korraga teed ning sel juhul vähemasti ei tekiks mingit liiklusohtliku olukorda.
oleks sinusuguseid liigmõtlejaid vähem ja normaalselt sõitvaid inimesi rohkem siis oleks eesti liiklus ka sujuvam ja parem. :wink:

+1

Palun bännige see part1 siit foorumist juba ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 09:22 
Eliit

Ants_M kirjutas:
Palun bännige see part1 siit foorumist juba ära.

Aga miks? Minagi ei viitsi ammu enam tema postitusi lugeda,aga see ju vabamaa ja tal õigus oma arvamusele IMO. Kui pandaks sellise jutu pärast bän,siis see oleks ju puhas diskrimineerimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 10:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Part meenutab oma käitumiselt päris paljU Savisaart... :D
Aga aitab vast Pardi isiklikust loengust meile? Me saime su jutu poindile pihta. Las nüüd teised kah räägivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 12:01 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:

Su jutt näitab, ainult sinu mõistuse taset ja teiste liiklejatega mitte arvestamist.
Ma sõidan igati normaalselt, roolis tulebki mõelda ja juhtida üheaegselt, aga kahjuks paljud seda ei suuda, paistab et ka sina mitte.
Miks mind häirib, see kui kiirust ületad? Ikka väga häirib, sest see on oht mulle ja mu lähedastele.
Ma tean, et osad on nii väärastunud ja peavad näiteks linnas reaalselt 51-ga või maanteel 90 alas reaalselt 91-ga sõitmist liikluse takistamiseks, olen sinna arvestanud spidovaletamise, spido näitab see hetk mul 55 ja 95.
Nii, et loodan et saad trahvi ja jääd ehk ka lubadest ilma, sinusugused rikuvad meie liikluse ja rikuvad ka selle sujuvuse.
Sõida korralikult ja probleemid kaovad.

Ja Blacku, savisaarega pole mul midagi pistmist, ma tahan lihtsalt ohutut liiklemist ja inimestele aru pähe panna.
Kui oleks minu teha, siis ma kahekordistaks politseinike arvu, sealhulgas siis ka nende autode arvu suurendaks.
Ma teeks seda, riigikogulaste sissetuleku arvelt.
Praegu on täiesti ajuvaba see, kui suur territoorium on antud paarile kolmele politsei patrullile kontrolli all hoida.
Ühtlasi valiks neile autod, millel ikka mootorit ja muidu sooritusvõimet
ka natuke on:)
Õnneks, praegused Superbid juba midagi on:)
Ma olin kusjuures väga õnneolik, kui kuulsin, et politsei uued autod saab ja kui sain ka teada, mis autod need on.
Uurisin ühtlasi ka kohe välja nende sooritsuvõime ja see oli ikka märkimisväärselt parem, kui eelmistel primeratel.

Üldjoontes jään ootama, kui kiiruskaamerad platsi saavad.
Eks ole näha, mis siis saama hakkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 13:25 
Kasutaja avatar

kaua võib jonnida :D kui tahad sis sõida aeglaselt, ega see sinu jutt siin nyyd kyll kedagi aeglasemalt sõitma ei pane...sellel pole mingit mõtet mida sa yritad sis ajada....aitab kyll juba!see et sulle meeldib venida, see ei tähenda et kõik teised seda tegema peaks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 14:52 
Kasutaja avatar

jyrxxx kirjutas:
kaua võib jonnida :D kui tahad sis sõida aeglaselt, ega see sinu jutt siin nyyd kyll kedagi aeglasemalt sõitma ei pane...sellel pole mingit mõtet mida sa yritad sis ajada....aitab kyll juba!see et sulle meeldib venida, see ei tähenda et kõik teised seda tegema peaks!

Väga haige inimene oled, kui kiiruspiirangus sõitmist venimiseks kutsud.
Vaadates siin mitmete inimeste suhtumist, olen ma väga õnnelik, et ometi kiiruskaamerad tulevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 15:21 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
jyrxxx kirjutas:

Väga haige inimene oled, kui kiiruspiirangus sõitmist venimiseks kutsud.
Vaadates siin mitmete inimeste suhtumist, olen ma väga õnnelik, et ometi kiiruskaamerad tulevad.

Kui mina sinuarust haige olen sis las olla nii, minuarust oled sina haige, kui sõidad igalpool täpselt lubatuga.....aga mina ei tule siia foorumisse halama, et ärge sõitke aeglaselt jne....las olla, sõida sis edasi rahulikult ja ole õnnelik, see et sina sin virised ja yritad kõigile selgeks teha et tuleb sõitas linnas 50 ja maanteel 90-ga see ei anna midagi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 15:58 
Kasutaja avatar

Annab ikka see midagi, sa oled ikka väga haige, su viimast posti arvestades.
Jutt, et ärge täitke liikluseeskirju pole kuidagi põhjendatud ja on väga haige jutt.
Aga minu poolne jutt, et täitke liikluseeskirju, see on ohutu ja õige, see on igati põhjendatud.
Seda, miks on liikluseeskirjade täitmine õige, olen siin juba palju palju, põhjendanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 16:10 
Kasutaja avatar

millest sa jälle aru ei saa.....ma ytlesingi, et mina ei tule siia kaagutama et yletage kiirust, kuna mina teen nii....mina olen lihtsalt vait ja sõidan nii nagu sõidan, miks ei võiks seda teha sina...sõida sis korralikult kui tahad, see ei tähenda et sa pead siia seletama tulema et kõik peavad nii tegema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 16:15 
Kasutaja avatar

millal jahihooaeg algab, kihutaks püssiga jahile saaks paar pilti fotoalbumisse juurde ning tagasi tulles part näpus veel paar pilti juurde äkki :D pardiga koos on ikka lahe poseerida ju kaamerale, sõjatrofee ja puha

ainult nali :wink: vähe igavaks kisub muidu siin juba :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2009 20:51 
Kasutaja avatar

Nägin ühel Poola tv kanalilt, paimat lahendust kiiruskaamerate trahvidest pääsemiseks.
Tuleb võtta näiteks tavaline puuleht ja kleepida see numbrimärgile, osaliselt numbrid või tähed varjata. Samas võid kasutada ka mingit suvalist paberit, mis lihtsalt prahina auto numbrimärgile kleepus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.07.2009 01:15 
Kasutaja avatar

http://www.reporter.ee/2009/07/25/purju ... astu-puud/
vaadake siia, tahate veel kihutada või?
Selline võib olla kihutamise tagajärg.
Kiiruskaamerad aitavad seda ära hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.07.2009 01:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Nii naiivne oledki? Arvad, et lakku täis roolijodikuid kotib mingi kast teeääres? Ei. Nad sõidavad ennast pigem vastu seda putkat surnuks, kui kiirust maha võtavad. See klipp ei tekita minus rohkem emotsioone kui "jumal tänatud, et süütuid kõrvalseisjaid ette ei jäänud". Niiet, sinu küsimus kihutamise kohta.... jah, tahan küll...paar tundi just tagasi kihutasin 100km/h koju :)

Nüüd palun lõpeta teemaväline jutt. Su postitus ei käinud kuidagi kiirusekaamerate kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.07.2009 01:20 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
http://www.reporter.ee/2009/07/25/purjus-seltskond-kihutas-bmw-ga-vastu-puud/
vaadake siia, tahate veel kihutada või?
Selline võib olla kihutamise tagajärg.
Kiiruskaamerad aitavad seda ära hoida.

Selles liikuvas pildis oli läbivaks terminiks "purjus", mitte "kiirus".
Paraku joovet tuvastavaid kaameraid ei kasutada veel kusagil. Minu teada....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis