oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
Sina oled üks neist, kellepärast politsei patrullib ja kelle pärast kiiruskaamerad pannakse

ja kui olengi üks neist... mis see sinu asi on?

mind need kaamerad ja patrullid ei häiri... nemad teevad oma tööd ja las nad teevad siis... kui mul tuleb tuju kihutada siis ma ka teen seda. aga sinusuguseid pidureid ja maailmaparandajaid ma vihkan

lihtne ju...
aga sina mine istu nüüd oma autosse mõtle edasi kuidas see autoga sõitmine ikkagi käib... ja kui oled välja mõelnud siis mine ja katseta esialgu kuskil tühjal põllul... igaksjuhuks... äkki kiilub kinni kui mitut asja (mõtled ja sõidad samal ajal) korraga teed ning sel juhul vähemasti ei tekiks mingit liiklusohtliku olukorda.
oleks sinusuguseid liigmõtlejaid vähem ja normaalselt sõitvaid inimesi rohkem siis oleks eesti liiklus ka sujuvam ja parem.

Su jutt näitab, ainult sinu mõistuse taset ja teiste liiklejatega mitte arvestamist.
Ma sõidan igati normaalselt, roolis tulebki mõelda ja juhtida üheaegselt, aga kahjuks paljud seda ei suuda, paistab et ka sina mitte.
Miks mind häirib, see kui kiirust ületad? Ikka väga häirib, sest see on oht mulle ja mu lähedastele.
Ma tean, et osad on nii väärastunud ja peavad näiteks linnas reaalselt 51-ga või maanteel 90 alas reaalselt 91-ga sõitmist liikluse takistamiseks, olen sinna arvestanud spidovaletamise, spido näitab see hetk mul 55 ja 95.
Nii, et loodan et saad trahvi ja jääd ehk ka lubadest ilma, sinusugused rikuvad meie liikluse ja rikuvad ka selle sujuvuse.
Sõida korralikult ja probleemid kaovad.
Ja Blacku, savisaarega pole mul midagi pistmist, ma tahan lihtsalt ohutut liiklemist ja inimestele aru pähe panna.
Kui oleks minu teha, siis ma kahekordistaks politseinike arvu, sealhulgas siis ka nende autode arvu suurendaks.
Ma teeks seda, riigikogulaste sissetuleku arvelt.
Praegu on täiesti ajuvaba see, kui suur territoorium on antud paarile kolmele politsei patrullile kontrolli all hoida.
Ühtlasi valiks neile autod, millel ikka mootorit ja muidu sooritusvõimet
ka natuke on:)
Õnneks, praegused Superbid juba midagi on:)
Ma olin kusjuures väga õnneolik, kui kuulsin, et politsei uued autod saab ja kui sain ka teada, mis autod need on.
Uurisin ühtlasi ka kohe välja nende sooritsuvõime ja see oli ikka märkimisväärselt parem, kui eelmistel primeratel.
Üldjoontes jään ootama, kui kiiruskaamerad platsi saavad.
Eks ole näha, mis siis saama hakkab.