420 SEL kirjutas:
keegiveel kirjutas:
Eile jätsin, vist, suitsetamise maha
Ärkasin täna kella 6 ajal ja siiamaani pole ka esimese suitsu isu olnud, mis tavaliselt on hommikukohvi kõrval "kohustuslikud" (mitmeid kordi). Praegu üle 4h kohvi lürpiud ja isu pole... Kohvil on küll teine maitse...
See 300.- eegune "ravi" vist mõjubki...

Tahad sellest lähemalt rääkida? Kus ja mis? Kui kaua konitanud oled ja palju päevas läks?
25 aastat plärutanud (ca 1,5-2 pakki päevas) ja tõsiselt kopp ees, kuid iseloomu ja/või tahtejõudu pole maha jätmiseks

Äkki nõelad aitavad tõesti kaasa...
Heigo kirjutas:
420 SEL kirjutas:
keegiveel kirjutas:
Eile jätsin, vist, suitsetamise maha
Ärkasin täna kella 6 ajal ja siiamaani pole ka esimese suitsu isu olnud, mis tavaliselt on hommikukohvi kõrval "kohustuslikud" (mitmeid kordi). Praegu üle 4h kohvi lürpiud ja isu pole... Kohvil on küll teine maitse...
See 300.- eegune "ravi" vist mõjubki...

Tahad sellest lähemalt rääkida? Kus ja mis? Kui kaua konitanud oled ja palju päevas läks?
25 aastat plärutanud (ca 1,5-2 pakki päevas) ja tõsiselt kopp ees, kuid iseloomu ja/või tahtejõudu pole maha jätmiseks

Äkki nõelad aitavad tõesti kaasa...
Jätkaks õige seda siin teemas:
viewtopic.php?f=3&t=9621&hilit=suitsetamise&start=315Hakkas ennastki jubedalt huvitama. Endal sama mure. Üle 10 aasta konitanud ja no ei tule see klassikaline mahajätmine välja...
Kuna huvilisi on siin palju tekkinud, siis seletan asja lahti:
Gonsori 21 (uues raadiomajas) kabinetis number 716 tegutseb Dr. Mihkel Veskimägi. Tema leivanumbriks on nõelravi suitsetamise/joomise/liigsöömise vastu. Minnes tema juurde, viskad kolm koidulat lauapeale ja selle eest saad kõrva (kui paremakäeline siis paremasse, kui vasakukäeline, siis vasakusse kõrva) 3 nõela (hästi pisikesed, nahavärvi plaastriga kaetud), millest kaks on suitsetamise vastu ja 1 suureneva söögiisu vastu (et paksuks ei läheks). Minul võttis kogu protseduur (gonsori 21 ette parkimine, valvelauas registreerimine, külalise parkimiskaardi autosse viimine, liftiga 7ndale korrusele, mulle ja abikaasale nõelad kõrva, alla tagasi, välja registreerimine valvelauas) aega
5 minutit!!!
Dr. Veskimägi praktika/jutu järgi pidavat see lahendus toimima 95% inimeste puhul. Samas annab ta garantii, kui nõelravi tehtud ja aasta jooksul uuesti suitsetama hakkad, paneb uued nõelad tasuta. Nõelad on kõrvas, kuni nad ise ennast välja ajavad (olenevalt inimesest paar tundi, paar päeva, paar nädalat). Maksimaalselt pidid nõelad sees olema ca 3 nädalat.
Ise olen nüüd paar päeva juba nende nõeltega ringi käinud. Elu pole need häirinud (küll vahest teeb veidi valu, kui vastu minna. Suitsetada enam ei taha... Olen proovinud, aga väga rõve on. Hommikune suits, kohvi kõrval, ei tule enam mõttessegi (vähemat 2 hommikut juba nii olnud). Esimene suits mille tegin 6 tundi peale nõelravi ei andnud mitte midagi... Täpselt nagu kõrsikut oleks närinud, kuid kõrsikul on maitse ja täidab natuke kõhtu. Edasised suitsud on vastumeelt peale 3ndat mahvi.
Kokkuvõttes- ei osta ma poest suitsu (ka harjumusest mitte) ja siis pole vaja ka.
Kui keegi kõrval suitsetab- ei häiri mind. Kui mulle pakutakse (võtsin vastu)- hakkas paha.
Hommikukohvi, limonaad, toidud- kõik maitsevad teistmoodi, kui 2 päeva tagasi - PAREMINI