Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 21.12.2014 21:38 
Eliit
Kasutaja avatar

Üldiselt hetkel TNT pealt eetris olev "Brüno" filmi vahelõik kirjeldab sõjaväge väga hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 21:40 
Kasutaja avatar

YouDog kirjutas:
Aular kirjutas:
YouDog kirjutas:
Eestlane, kes üritab igal võimalusel ajateenistust maha laita, selle jaoks ongi palju tühja passimist. Teised tühja passimise asemel näevad võimalust teha trenni, lugeda raamatuid jne. Vaikselt tuleb kopp ette kui tulen jõusaalist, astun tuppa ja kuulen kuidas poisid telefoni otsas virisevad kui paha ja sitt on. Hale vaadata.

Trenni saad ka "tsiviilis" teha ja raamatuid saab ka väljaspool kaitseväge lugeda.
Need kes ise kaitseväge nii väga ülistavad, ei saagi sellest aru MIKS osad inimesed ei taha sinna minna.

Ära tunne ennast puudutatuna. Asenda sõna eestlane sõnaga kaitseväelane, siis saad äkki aru ka. Sa loed ridade vahelt pseudoprobleeme välja. Rääkisin neist, kes tembeldavad vaba aja (pärast tervet päeva väljaõpet) tühjaks passimiseks. Ja siis hirmutavad teisi, et kaitseväes tühi passimine, kuigi tegelt ise ei võta initsiatiivi, et midagi saavutada...leivaraiskajad. Ilmselgelt oled sina samasugune.

Ja ma arvan, et keegi ei lähe sinna vabatahtlikult...ja miks peakski. Mina samamoodi.

Alguses ütled, et ära tunne ennast puudutatuna ja siis lõpuks kirjutad, et ma olen samasugune.
Võibolla olengi, aga vähemalt ma ei suru oma kaitseväe usku kellegile peale. Sinu arust need kes ära põiklevad on jorsid ja kõik on kandikul ette antud. 10 aasta pärast kui sa kordusõppustele lähed, siis saad vaadata kui uhke kasarmu on printer oma ehitusalase haridusega teile püsti löönud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 21:50 

Hol4 kirjutas:
fedja. kirjutas:
.
eesti võiks ka palgaarmee lõpuks teha,nagu enamus maailmas juba ammu kombeks.

Kombeks? Tõsiselt räägid mees? Palgaarmeed e. misiooniarmeed võid omada kuskil kesk-euroopas, vaata vähekenegi ringi, mis toimub hetkel maailmas? Putini aastakõnet kuulasid? Palgarmee ei tekitaks mingisugust heidutust. Heidutusvõime ongi kõige suurem trump, mis ühel riigil saab olla, see on meie turvagarantii. Riik saab sõja korral teenistusse kutsuda 270 994 inimest, palgaarmee korral oleks see number sinna 3000-5000 mehe kanti. Kumb armee omab suuremat heidutusvõimet?

See, et see on mujal maailmas kombeks, sellist lollust ei tohiks arvesse võtta. Nato doktriiniga kadus meil sissivõimekus, aga mida teevad soomlased, kes ei kuulu Natosse?

kurat sulle on küll korralik ajuloputus tehtud, unistad mingist kaitsevõimest ja heidutamisest. 270 994 korrutaksid 10ga siis ka väga ei heidutaks ühtegi tõsisevalt võetavat riiki...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:00 
Kasutaja avatar

tundub tõesti, et viimsatel lehtedel "haritud" inimesed siin kokku saanud, sitta ajate, ise ka aru saate?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:00 

printer kirjutas:
RustyZ kirjutas:
printer kirjutas:
RustyZ kirjutas:
See et sa mereakadeemias mingis laevajuhuiks õpid ei tähenda et kõige kõvem mees oled. Mul on rohkem kui üks tuttav kes käis väes ära ja lõpetas peale seda ka edukalt 5a õppega akadeemia. See et sina ette ei kujuta on sinu probleem.

Vastuseks aularile - samamoodi ei saa kõrvalehiilijad aru miks enamik inimesi oma kohustuse eest ära ei põikle.

Ega jah. Saabi ka ei ostaks :D

Midagi paremat ei tuld pähe? :D

Üldiselt õpin ehitust, aga parajalt lähedale :D

Aga räägi siis mis sina tarka viimane aasta teinud oled :)

Pakkusin esimese asja mis 5a õppeajaga pähe tuli.

Fedjale võin ma samahästi väita et hoopis minema hiilijatele ei mahu pähe et neist erinevaid arvamusi ka on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:02 

winston kirjutas:
kurat sulle on küll korralik ajuloputus tehtud, unistad mingist kaitsevõimest ja heidutamisest. 270 994 korrutaksid 10ga siis ka väga ei heidutaks ühtegi tõsisevalt võetavat riiki...

Ma eelnevalt küsisin, mille najalt sa teemas kaasa räägid? Palju oli venelaste umbkaudne vägede arv ukrainas? Suured olid nende kaotused? Mis toimus siseriiklikult, kui pojad tinakirstudes koju saabusid?
Mida ma vaidlen inimesega, kes ilmselgelt asjast mitte midagi ei jaga ja ei huvitugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:04 
Eliit
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
winston kirjutas:

Ma eelnevalt küsisin, mille najalt sa teemas kaasa räägid? Palju oli venelaste umbkaudne vägede arv ukrainas? Suured olid nende kaotused? Mis toimus siseriiklikult, kui pojad tinakirstudes koju saabusid?
Mida ma vaidlen inimesega, kes ilmselgelt asjast mitte midagi ei jaga ja ei huvitugi.

Sa vähegi viimaseid uudiseid oled jälginud, kuidas venelastele ära tehakse ? :D
Tänapäeva sõjad ei käi enam relvadega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:07 
Kasutaja avatar

Gr kirjutas:
Tsiteeriks ühte juppi ühest ajalehe artiklist: Sõjaväes murtakse inimene juppideks ja pannakse uuesti kokku, et ta täidaks tuimalt käsku.

Paljudele kindlasti läheb see edaspidises elus ainult kasuks.

Väga huvitav.. Isamaalist kaitsetahet defineeritakse nüüd ajupesuna?
Ja samas, inimesed valivad Reformi- ning Keskerakonda... :think Kes see siis ikkagi ajupestud on?

Viimati muutis Palm., 21.12.2014 22:18, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:11 

printer kirjutas:
Hol4 kirjutas:
winston kirjutas:

Miks ma ei ole, pidevalt hoian ennast kursis. Venelaste kaotused jäid 4000 mehe ringi, infarkti nad vist seal ei surnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:19 
Eliit
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
printer kirjutas:
Hol4 kirjutas:
winston kirjutas:

Miks ma ei ole, pidevalt hoian ennast kursis. Venelaste kaotused jäid 4000 mehe ringi, infarkti nad vist seal ei surnud?

Venelastel pole enam raha, et sõjaväkkegi minna. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:23 

printer kirjutas:
Hol4 kirjutas:
printer kirjutas:
Hol4 kirjutas:
winston kirjutas:

Venelastel pole enam raha, et sõjaväkkegi minna. :D

Selle üle võime meie ainult rõõmustada. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:23 
Kasutaja avatar

printer kõlab nagu

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:26 
Eliit
Kasutaja avatar

workitharder kirjutas:
printer kõlab nagu

Pilt

Sa pisike poiss ei oska isegi memesid kasutada :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2014 22:37 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2014 01:36 
Kasutaja avatar

winston kirjutas:
Hol4 kirjutas:
fedja. kirjutas:
.
eesti võiks ka palgaarmee lõpuks teha,nagu enamus maailmas juba ammu kombeks.

Kombeks? Tõsiselt räägid mees? Palgaarmeed e. misiooniarmeed võid omada kuskil kesk-euroopas, vaata vähekenegi ringi, mis toimub hetkel maailmas? Putini aastakõnet kuulasid? Palgarmee ei tekitaks mingisugust heidutust. Heidutusvõime ongi kõige suurem trump, mis ühel riigil saab olla, see on meie turvagarantii. Riik saab sõja korral teenistusse kutsuda 270 994 inimest, palgaarmee korral oleks see number sinna 3000-5000 mehe kanti. Kumb armee omab suuremat heidutusvõimet?

See, et see on mujal maailmas kombeks, sellist lollust ei tohiks arvesse võtta. Nato doktriiniga kadus meil sissivõimekus, aga mida teevad soomlased, kes ei kuulu Natosse?

mis palgaarmeest te mõtlete,pooles maailmas kehtib veel ajateenistus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis