Aular kirjutas:
YouDog kirjutas:
Eestlane, kes üritab igal võimalusel ajateenistust maha laita, selle jaoks ongi palju tühja passimist. Teised tühja passimise asemel näevad võimalust teha trenni, lugeda raamatuid jne. Vaikselt tuleb kopp ette kui tulen jõusaalist, astun tuppa ja kuulen kuidas poisid telefoni otsas virisevad kui paha ja sitt on. Hale vaadata.
Trenni saad ka "tsiviilis" teha ja raamatuid saab ka väljaspool kaitseväge lugeda.
Need kes ise kaitseväge nii väga ülistavad, ei saagi sellest aru MIKS osad inimesed ei taha sinna minna.
Ära tunne ennast puudutatuna. Asenda sõna eestlane sõnaga kaitseväelane, siis saad äkki aru ka. Sa loed ridade vahelt pseudoprobleeme välja. Rääkisin neist, kes tembeldavad vaba aja (pärast tervet päeva väljaõpet) tühjaks passimiseks. Ja siis hirmutavad teisi, et kaitseväes tühi passimine, kuigi tegelt ise ei võta initsiatiivi, et midagi saavutada...leivaraiskajad. Ilmselgelt oled sina samasugune.
Ja ma arvan, et keegi ei lähe sinna vabatahtlikult...ja miks peakski. Mina samamoodi.
Alguses ütled, et ära tunne ennast puudutatuna ja siis lõpuks kirjutad, et ma olen samasugune.
Võibolla olengi, aga vähemalt ma ei suru oma kaitseväe usku kellegile peale. Sinu arust need kes ära põiklevad on jorsid ja kõik on kandikul ette antud. 10 aasta pärast kui sa kordusõppustele lähed, siis saad vaadata kui uhke kasarmu on printer oma ehitusalase haridusega teile püsti löönud.