tomcraft kirjutas:
part1 kirjutas:
Ma ka ei saa aru, miks peaks mõnitust selle eest saama, väga haiged inimesed.
Minu arust võib söömas käia, kus tahad.
Ma ei öelnud, et ma aint naisega söömas käin, ma ei täpsustanudki, ma olen igast inimestega koos käind niimoodi kuskil söömas.
See on selline lahe trip ja naljakas ka, kui igav on miks mitte, pealegi mõni sööikoht lihtsalt meeldib, mida mujal ei ole.
Pärnusse stefani pitsat on ise ka plaan, sööma minna, üks sõber rääkis sellest kohast, peab ära proovima:)
Ma võtan igast reise ette, eestimaad peab ka avastama ja kodust välja saama.
NO anna andeks - Sõita 100kmi ja osta naisele 25.- BURX - natukene mõnitust kulub ära kyll

, või sis peab väga s*tt naine olema....Ma saan aru et 100km`i roadtripi ettekäändel ja syya kuskil normaalses kohas ja koju tagasi....np:) Aga vb on viga minus, aga siukest burxi pole veel siia maailma tehtud mille pärast ma 100kmi läbi kimaks, eriti veel naisega

Mm, ausalt öeldes peamiselt olen käinud 100km kaugusel, ikka head praadi söömas, 30kr maksis, suurus, selline paras.
Mulle küll meeldib naisega ja üldse tibinatega ringi tsillida, jumala lahe ju:)
Mulle tundub, et mõni mees ei saa pointist aru.
See sööma sõitmine on ju esiteks naljakas, et sõidad millegi järgi ja igatepidi rutiinist välja murdmine.
Siis keskkond on ju teine kus seda praadi või burksi sööd, ikkagi võõras koht, pealegi võib seal kohas ka veidi ringi tsekata.
Mis vahet seal on, kas tsillid kodulinnas suurema kütusekuluga 100-200km päevaga maha või sõidad maanteel, ökonoomsemalt ja vaheldusrikkamalt selle maa maha.
Kes ikka nalja teeb, kui ise ei tee ja kuidas sa muidu ikka meelt lahutad, kui ise seda ei tee:)
Mulle meeldib ringi tsillida jne, süüa, midagi vaadata jne.
Pikad autosõidud on minu pärusmaa:).
Usun, et seda teavad kõik, aga mõni reedene filmiõhtu kodus, romantiliselt korraldada oma kalliga neiuga on ka tore, kui seda liiga tihti ei tee, siis on ok, eks see kui tihti keegi tahab sellist asja teha, sõltub lihtsalt milline on naine ja milline ollakse ise, kõik pole ju peoloomad jne, mõnedele meeldibki rohkem privaatsemaid asju teha, oma seltskonnaga mingi oleng või hoopis omavahel.