Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 11:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mida sa naisega koos olles ette võtad teema
PostitusPostitatud: 15.07.2009 17:48 
Kasutaja avatar

Kuna siin selline teema ja endal just plaanis naisega 5 päeva puhkust. Siis soovitage kohti Saaremaal ja Hiiumaal, kuhu võiks minna ? Regio kaarilt uurinud huvipunkte, aga on kindlasti mida ei ole kaartil :) Eriti ootaks Saaremaa kohta infot :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 17:58 

http://www.goestonia.ee/index.php?y=6

Maakondade kaupa vaatamisväärsused ära toodud, peris põnev sait, eriti kui on huvi just Eestimaa tripiks. head puhkust :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 18:00 

ViktorT kirjutas:
karmo182 kirjutas:

Siis järelikult on sul just s*tt naine ju :?

Sitt või mitte, aga mis selles nii ektreemi on ? :D
burx ise või see trip burxi järele ? :lol

Saaksin teemast aru kui te oma pikniku korvi kodus ISE oma kalli naise jaoks valmis komplekteerite ja siis Taevaskotta seda järama sõidate, mitte kuusallu burksi ostma :lol

Samas võib tühja korviga kaa ju Taevaskotta või lihtsalt metsa seenele minna :) Pole just kõige romantilisem , aga vaheldus siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 18:11 
Kasutaja avatar

Suured tänud tomcraft :hail
Midagi sellist just ootasingi :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 18:33 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Oh part, ma lugesin eile unise peaga, et 100 meetri kaugusele :P Aga üldiselt saan sinust täiesti aru ja peab mainima, et püüan isegi igalvõimalusel kasvõi lähiümbruskonda avastama minna sest Eestis on vaatamisväärsusi ikka rohkelt.

Nujah, ok eks ikka juhtub.
Eestimaal on muidugi vaadata küll, peab viitsima ainult avastada:).
100m kaugusele autoga burksi sööma minna on ka omaette koom muidugi.
Paraku, mu kodust ei asu ükski söögikoht nii lähedal, kui just oma köök välja arvata, mis on nii 8m kaugusel :lol .
Eks taolised tripid on ka üks põhjus, miks diislit oman.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 18:34 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
part1 kirjutas:
Ma ka ei saa aru, miks peaks mõnitust selle eest saama, väga haiged inimesed.
Minu arust võib söömas käia, kus tahad.
Ma ei öelnud, et ma aint naisega söömas käin, ma ei täpsustanudki, ma olen igast inimestega koos käind niimoodi kuskil söömas.
See on selline lahe trip ja naljakas ka, kui igav on miks mitte, pealegi mõni sööikoht lihtsalt meeldib, mida mujal ei ole.
Pärnusse stefani pitsat on ise ka plaan, sööma minna, üks sõber rääkis sellest kohast, peab ära proovima:)

Ma võtan igast reise ette, eestimaad peab ka avastama ja kodust välja saama.

NO anna andeks - Sõita 100kmi ja osta naisele 25.- BURX - natukene mõnitust kulub ära kyll :lol , või sis peab väga s*tt naine olema....Ma saan aru et 100km`i roadtripi ettekäändel ja syya kuskil normaalses kohas ja koju tagasi....np:) Aga vb on viga minus, aga siukest burxi pole veel siia maailma tehtud mille pärast ma 100kmi läbi kimaks, eriti veel naisega 8)

Mm, ausalt öeldes peamiselt olen käinud 100km kaugusel, ikka head praadi söömas, 30kr maksis, suurus, selline paras.
Mulle küll meeldib naisega ja üldse tibinatega ringi tsillida, jumala lahe ju:)

Mulle tundub, et mõni mees ei saa pointist aru.
See sööma sõitmine on ju esiteks naljakas, et sõidad millegi järgi ja igatepidi rutiinist välja murdmine.
Siis keskkond on ju teine kus seda praadi või burksi sööd, ikkagi võõras koht, pealegi võib seal kohas ka veidi ringi tsekata.
Mis vahet seal on, kas tsillid kodulinnas suurema kütusekuluga 100-200km päevaga maha või sõidad maanteel, ökonoomsemalt ja vaheldusrikkamalt selle maa maha.
Kes ikka nalja teeb, kui ise ei tee ja kuidas sa muidu ikka meelt lahutad, kui ise seda ei tee:)
Mulle meeldib ringi tsillida jne, süüa, midagi vaadata jne.
Pikad autosõidud on minu pärusmaa:).
Usun, et seda teavad kõik, aga mõni reedene filmiõhtu kodus, romantiliselt korraldada oma kalliga neiuga on ka tore, kui seda liiga tihti ei tee, siis on ok, eks see kui tihti keegi tahab sellist asja teha, sõltub lihtsalt milline on naine ja milline ollakse ise, kõik pole ju peoloomad jne, mõnedele meeldibki rohkem privaatsemaid asju teha, oma seltskonnaga mingi oleng või hoopis omavahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 01:39 
Kasutaja avatar

Kunagi ajas vene keele õppimine ehk teisisõnu Tomi ja Toma raudteeseiklused Peterburist Tallinna nii närvi, et istusin oma imselise helisüsteemiga S-klassi, andsin lappi ja suundusin Tartusse juustupikukest ostma. 80km pärast keerasin siiski ringi ja õppisin selle värdteksti pähe st "jutustama".

Kaaslasega vast sellist trikki ei teeks, küll aga kusagile kaugemale randa minek on alati õigustatud olnud.
Pealegi saab seda ka ilma ujukaltsudeta teha, mis muudab asja hoopis põnevamaks.

Aga kui paneks naisega kuskil loomavagunis Tartusse või kuhu iganes ning teeks siis ühe rannaskäigu/söömise?
Oskab keegi öelda, kui raske on end kaubarongi peale haakida? USA filmides käib see kuidagi liiga lihtsalt. Kust üldse saaks kõige paremini kaubarongi peale nii, et keegi keelama ei tule st naise jaoks oleks rohkem ekstreem kui tegelikult on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 09:57 

Jaamade nimekiri, kuhu on lubatud seisma jätta vedurita koosseise tavaliste kaupadega e. http://www.evr.ee/?id=827
1. Klooga
2. Keila
3. Vasalemma
4. Ülemiste
5. Lagedi
6. Raasiku
7. Kehra
8. Aegviidu
9. Lehtse
10. Tapa
11. Kadrina
12. Rakvere
13. Vaeküla
14. Kabala
15. Sonda
16. Kiviõli
17. Püssi
18. Kohtla
19. Jõhvi
20. Vaivara
21. Auvere
22. Soldina
23. Nõmmküla
24. Kiltsi
25. Vägeva
26. Pedja
27. Jõgeva
28. Tabivere
29. Kärkna
30. Tartu
31. Reola
32. Vastse-Kuuste
33. Põlva
34. Nõo
35. Elva
36. Palupera
37. Valga
38. Võru
39. Ropka

Kaubarongidega mäletan seda, et need tegelased on küll aeglasemad võrreldes reisirongidega aga samas kui mõne tüübi tõttu peale ei saa siis võid järgmist ootama jäädagi. Keilast on küll peale ronitud ja kuna nad paljud neist sõidavad pimedaaeg siis pole kartust olnud ka vahelejäämisega. Samas kui naisega tahad minna, siis soovitan tungivalt kuskil vahejaamas oodata. Esialgne plaan peale saada on ikka küljepealt kuskile vagunivahedesse pressida ning kui siis ei jõua (nt. paks sõber uimerdab taga) siis alles tagumisest vagunist kuidagi kinni saada ja reisi alustada.
Meeletut Maailma vaadates, nähtud ka üht hullu kes Saksamaal ronis kiirrongi peale. Kui nähti, siis tuldi välja, öeldi, et kao minema ja poiss ka kaduski :D

Igatahes ole selle ideega ettevaatlik, pole vaja Delfist uudist lugeda kus keegi rataste alla jäänud :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 12:53 

quote][Oskab keegi öelda, kui raske on end kaubarongi peale haakida? USA filmides käib see kuidagi liiga lihtsalt. Kust üldse saaks kõige paremini kaubarongi peale nii, et keegi keelama ei tule st naise jaoks oleks rohkem ekstreem kui tegelikult on./quote]

Mitte kyll naisega, aga tehtud. Valisin viimase vaguni tagumise otsa, etkui ka kukun ei jää rataste alla. Selle uures on yx kõige sitem asi see, et pm riided võid pärast minema visata, samuti oled kõva kuulmisega 2 päeva. Usu mind, see pole nii põnev kui tundub...Kuivagunisse sisse saaks sis veel, aga kuskil kahe tsisterni vahel jalgu kõigutada on ysna mõttetu :wink: Extreemi tahad sis mine naisega paintballi, aga ära talle pyssi anna, võta topelt kogus kuule ja anna 2 sekundit edumaad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 14:54 
Kasutaja avatar

See rongi peale ronimine tundub jah suht karm, mina seda ei teeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 15:01 
Moderator
Kasutaja avatar

Otsepää seikluspark on kah kohati päris närvekõditav. Eriti viimane suur laskumine, kus tuleb lihtsal mäe servalt alla hüpata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 15:11 

Blacku kirjutas:
Otsepää seikluspark on kah kohati päris närvekõditav. Eriti viimane suur laskumine, kus tuleb lihtsal mäe servalt alla hüpata.

MUide ilusa ilmaga veel valgeranda soovitan. Seikluspark olemas, väga korralik puhkemaja, söögikoha, pesemisvõimaluse, ööbimise jmt olemas. Samuti autokaravani kohad ja telkimiskohad - võimalus mööda mereäärt kõndida öösel jne - väga lahe ma arvan :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 16:59 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kus tallinnas rulluiske laenutatakse.Äitähh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 17:28 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:

mis see siia puutub?

vähe teemasse, naisega koos olles tuleks ta kohe maha jätta, muidu jääd paljudest teistest ilma, alati on paremaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 17:39 
Kasutaja avatar

kurvavõitu kirjutas:
oopc kirjutas:

mis see siia puutub?

Vast ehk nii palju, et naisega uisutamise idee ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis