Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 21:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 02.10.2012 22:45 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:
Kogemused Kelly Winter Ice naastudega?
Tuleb varsti ära otsustada kas vallai n-ice või kelly-d.

Kindlasti kelly. vaiksed ja peavad ka. Ema autol ja naise autol on need all ja täitsa okei. Olen ise sõitnud mõlema autoga ja väga okei rehv selle hinna eest.

Küll aga on küsimus minul selline. Nankang voi mida iganes, selle lamellrehv SV-1. Kuidas sellesse suhtuda? Saaks ülihea hinnaga mõne km sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 10:25 
Kasutaja avatar

Kas Wanli uueväärseid naastrehve on mõtet üldse alla keerata? :D Kui hullud nad on siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 12:34 
Kasutaja avatar

wtf_ kirjutas:
Kas Wanli uueväärseid naastrehve on mõtet üldse alla keerata? :D Kui hullud nad on siis?

Wanlil on vaid üks hea omadus - kulumiskindlus. Ühe talvega ei kaotanud rehv mustrist rohkemat kui millimeetri. Edasi võid juba ise mõelda, kuidas nende plastikrõngaste talveomadused on ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 20:53 
Kasutaja avatar

WR on lõuna euroopa lamell....

tutlik8 kirjutas:
Mida arvata Nokian WR G2 lamellist või soovitatakse oopis mõnda teist?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 13:11 

Kellegil kogemusi Vallai lamellidega? Ma eeldan, et nende kvaliteet on aastatega paremaks läinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 17:42 

kes mida head/halba michelini x ice v ice x maiteagi kummad olid naelte kohta oskab öelda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 17:50 
Kasutaja avatar

Blacky kirjutas:
kes mida head/halba michelini x ice v ice x maiteagi kummad olid naelte kohta oskab öelda?

Kõikides testides ainult kiidusõnu saanud.
Sai omalegi tellitud, küll mitte naelad. Michelin X-ice3. Eesti testis ei saanud kõige paremaid punkte kuid venemaa testides väga häid kiidusõnu saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 18:26 

kytt kirjutas:
wtf_ kirjutas:

Wanlil on vaid üks hea omadus - kulumiskindlus. Ühe talvega ei kaotanud rehv mustrist rohkemat kui millimeetri. Edasi võid juba ise mõelda, kuidas nende plastikrõngaste talveomadused on ;)

Mina olen kasutanud, ja ei ytle kyll yhtegi halba sõna, kui naelad sees, siis pidamist kyllaga, kui maanteesõitu palju jakiirused suured, siis tõesti tuleks mingid muud valida, aga kui valida protikummi ja selle vahel, siis kindlasti need.
Ja kulumiskindlus on ikka super hea... Koos peale naelade välja kakkumist sõidetuga on läbinud 70000km ja mustrit on ikka veel 3mm kanti alles, sai praegugi alla pandud veel autole seniks, kuni reaalne talverehvivajadus kätte jõuab. Tegelikult kaalun isegi uuesti wanli winterchallengeride ostmist, 205/55/16 rehvi hind 57 € ja testides eesotsas olnute hinnad180€.. Suht enesestmõistetav, et ei paku samu omadusi, kuid kui talvel sõitmist palju ei ole ja enamuses linnavahel, siis ei näe enda puhul kyll mõtet kulutada 500€ suuremat summat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 11:57 

Mõneti müstline kui erinevad on rehvide kogemused. Ma pole veel kohanud hullemat rehvi kui see wanli winter challenger. Tegu oli uute naeltega mis vahetasid välja kolm talve sõitnud nokiani h2 lamellid ja ma ei liialda kui ütlen, et need 5mm jäägiga lamellid pakkusid paremat pidamist kui uued naelikud. Kui neid wanlisid näiteks vallai h2 naelikuga võrrelda, siis ainus mis võis tiba parem olla, on väiksem müra, aga see müra polegi nii hull kui prott 2x paremat pidamist pakub.
Eelmisel talvel läksid ühele peukarile alla uued kellyd ja pole nendegi kohta midagi halba öelda, läbi lume rüdib edukalt, jääl pakub ka suht ok pidamist ning hind tuli ainult 10€ kallim kui protil(rehvi pealt).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 12:33 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Mõneti müstline kui erinevad on rehvide kogemused. Ma pole veel kohanud hullemat rehvi kui see wanli winter challenger. Tegu oli uute naeltega mis vahetasid välja kolm talve sõitnud nokiani h2 lamellid ja ma ei liialda kui ütlen, et need 5mm jäägiga lamellid pakkusid paremat pidamist kui uued naelikud. Kui neid wanlisid näiteks vallai h2 naelikuga võrrelda, siis ainus mis võis tiba parem olla, on väiksem müra, aga see müra polegi nii hull kui prott 2x paremat pidamist pakub.
Eelmisel talvel läksid ühele peukarile alla uued kellyd ja pole nendegi kohta midagi halba öelda, läbi lume rüdib edukalt, jääl pakub ka suht ok pidamist ning hind tuli ainult 10€ kallim kui protil(rehvi pealt).

Sel on lihtne põhjendus, iga l*** kiidab ikka oma v**** ja ju siis paremat pole proovitudki.
Wanlist kehvem on minu kogemuste järgi vaid Master Plus - vedel, ülimalt mürarikas, olematu suunakindlusega ja ilma pidamiseta mistahes teekattel, lisaks nõudis kolm rehvi neljast rehvimehelt meeletul kogusel balanseerimist et asi tasakaalu saada.
Samas minu kogemused Hiina talvekatega piirduvad vaid wanliga, ausaltöeldes ei kipu peale sellist kogemust ühtegi pilukate tehtud "talve"rehvi auto alla panema, kui tõesti raha pole, siis võtta pigem kasutatud kvaliteetrehv, sest ega see eesti prott ka teabmishea ole. Master Plusiga sõitsin ühe hooaja ja rohkem ei taha, tutika Vallai H2 naelaga olen sõitnud ca 600 km(sealhulgas nii maanteed, linna kui lumerada) ja kogemus selline: maanteekiirusel on käed-jalad kogu aeg tööd täis, et autot otse hoida - suunakindlus alla igasugu arvestust, lumerajal polnud pidamine kõige hullem(võiks isegi öelda, et ma olin meeldivalt üllatunud), linna sobib protikas kõige paremini kui tavapärasest suurem müra ja veidike vedel juhitavus juhti ei häiri.
10 palli süsteemis hindaks ma enda kasutuses olnud talvekaid järgmiselt:
Tundmatu nimeta firma prott(ostetud kasutatuna) - 0
Master Plus(ostetud uuena) - 1
Galaxie naast(kasutatuna) - 1
Wanli WinterChalenger(uuena) - 2
Nordman Nordman1(kasutatuna) - 2
Vallai h2(uuena) - 3
Michelin Ivalo(mingi sajandivahetuse aegne mudel) (ostetud kasutatuna) - 4
Vredestein (mingi keskeuroopa lamell) (uuena) - 4
Vredestein icetrac(kasutatuna) - 5
Goodyear ug400(kasutatuna) - 5
Goodyear ultra grip extreme(uuena) - 6
Gislaved nordfrost 3(kasutatuna) - 7
Continental WinterViking2(uuena) - 9

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 15:15 

Ma ütleks, et protile teed sa hetkel veidi liiga. ( Vallaid mõtlen) Pidamiselt on ta kindlasti keskmine, veidi naaste tuunides (välja ja liimiga tagasi) on tegu jääl isegi hüpersuper seitsmetega ja IC konkureerivate rehvidega. Ujumine maantekiirustel samuti midagi ülemõistuse pole.
ühel autol, mis vähe liigub, tarvitan tänaval Mastereid, h2 mustriga...enne seda olid need liimimata võistlusrehvid Ainult jääl veereme seitsmetega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 15:38 

Tavakasutuses ei näe ma isiklikult mõtet protirehvil naaste liimida. Isiklikul kogemusel nad pigem kuluvad ära, kui tulevad lihtsalt pesast välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 15:49 
Kasutaja avatar

Kasutasin ühe talve Gislaved Nord Frost 2 rehve ja pidamine oli absoluutne null. Jääl otse sõites veel midagi oli, aga kurvis mitte kui midagi...
Protika ujumine sõltub ikka vägaväga autost ja rehvimõõdust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 16:46 
Kasutaja avatar

Apsu sul oilid kasutatud need ? Kui kasutatud siis loeb kui vanad need on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 17:58 

To kytt olen proovinud kyll teisi talverehve.. Väga hea mulje jätsid nordfrost 2. Mida siin keegi juba kiruda jõudis.. Olid all vanamehe autol 2005 talvest edasi kaks või kolm hooaega miinuseks nimetan nendele rehvidele kiiret kulumist.. Hind oli minu mäletamist mööda 195/65/15rehvidel 6000eeki. Peale seda ostis vanamees masteri naelad ja peale paari nädalat kui maanteekiirusel litriga ribadeks lendas maanteekiirusel kadusid need naelad kus kurat. Eelmise aasta talvel said samale autole alla continentali naelad ja samuti väga head...
Minul talvisel perioodil kella peale kuskile minekuid ei ole ja olen siiani rahul olnud wanlitega... Võimalik, et mul lihtsalt vedas,kuid uued wanlid vs kasutatud rehvid...

Miks peaks yks normaalne inimene oma head talvekad välja vahetama? Ju neil ikka mingi viga kyljes on...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis