Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 16:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 05.07.2013 17:47 

Õllesummeril tuleb ringi vaadata. Otsida mõni söögiputka mis teistest veits eraldatud ja varjatud, siis saab soodsamalt ka ja rohkem. Üldiselt eelmine aasta raisk sai makstud ka mingi 6-7 euri et oh äkki saab kõhu täis...s*ttagi, mingi kuivand friikad ja õnnetu tuvi kintsutükk aint. ma lähen sinna nagunii aint jooma ja kaotatud telefone korjama

edit: viimane oli siiski huumoriga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 19:18 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Käisin täna Tondi restos (Selveri kõrval).

Sõin BBQ Burger'it (8.90 €).

Burks ise oli päris mõnus, friikad juures ja puha. Kenakene kõhutäis. Olen ma küll saan varemgi BBQ kastmeid toitude juurde, kuid see oli kuidagi liiga magus kaste. Lõhn oli küll mõnus suitsune.

Paraku häiris kõvasti see, et teenindajatädi sammus leti juurest minu juurde, samal ajal, kui ma suurema tüki suhu pistsin ning nähes seda, tuli ikkagi ligemale ja küsis "Kuidas maitseb?". WTF? Mõmisesin "Mhmhh, vhägha hheahh onh!", täis suuga, kuna ta ei soostunud lahkuma enne kui vastan. Vahtis ainiti mu mälumist. Väga ebameeldiv kogemus.
Lahkudes ütles, et kui midagi veel soovime (olin seal koos teise inimesega), siis andke märku.

Burksi lõppedes, peale arve, ei soovinud me midagi. Leti poole kiigates, kätega vehkides, ei järgnenud mingit reaktsiooni, kuigi pidi piisama vaid "märku andmisest". Peale 15 minutist ootamist sammusime ise kurjalt leti juurde, maksime arve. Küsides, "kuidas oli?" vastasime "enam vähem". Ning kui nad uurima hakkasid, miks selline vastus (see koht ei talu mingit kriitilist kliendi arvamust), vastasime oma pahameele põhjustaja, mille peale hakkas kostuma lolle ettekäändeid. Kui me lahkusime, astus ligi, üsna pahuralt, üks noorsand, kes samamoodi häälekalt teatas, et soovib arvet maksta.

Vot sulle restorani...

Ise käinud ka seal viimase paari kuu jooksul mitu korda. Ja ütleme kusagil aprilli mai kandis oli teenindus tõesti selline mis vääriks resto nime. Mõni nädal tagasi seal käies oli teeninud ala mcdonaldsi tasemel. Kui teenindus selline on siis neid hindu nad väärt ei ole. Toidud on võrdlemisi head aga kui püüeldakse olla restoran, siis ei peaks mingeid endiseid kiirtoitlustajaid palkama kes ootavad, et ise leti juurde tuleks teenindama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 12:35 
Kasutaja avatar

Hommikusöök
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 13:09 

Eile sai Naos Armeenlaste juures käidud jälle :hail
Kanasaslõkk mingi gramm üle 6€ ja kolm suurt tükki liha+kartulid+palju salatit. Ülibro kõhutäis!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 13:59 

Pärnus või selle lähistel mingit söögikohta kus pakutakse korralike praade vastavalt hinnale. Villemit pole seega vajan mingit teist kohta kus stabiilselt käia aga siiamaani kahjuks pole leidnud. Steffanis ei viitsi tihti käia + meeletud järjekorrad hetkel. Piiriputka on nii alla käinud, et sealt ei taha isegi burksi enam osta. Männi või kännu on hetkel kus võib käia kuid menüü valik on veidi väike. Georg on jama ja toidud on üldiselt väga rasvased kuigi kesklinnas enamvähem hinnale.

Mida ise eelistate või kus hea mugida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 14:12 
Kasutaja avatar

Uus Saugas on Joonase kohvik kus päris tihti käin, olenevalt kokale on ka prae maitse ja kvaliteet. Aga hariliult olen ilma jamadeta kõhu täis saand, praad maksab ca 6-7 euri koos joogiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 14:19 
Kasutaja avatar

kevvare kirjutas:
Pärnus või selle lähistel mingit söögikohta kus pakutakse korralike praade vastavalt hinnale. Villemit pole seega vajan mingit teist kohta kus stabiilselt käia aga siiamaani kahjuks pole leidnud. Steffanis ei viitsi tihti käia + meeletud järjekorrad hetkel. Piiriputka on nii alla käinud, et sealt ei taha isegi burksi enam osta. Männi või kännu on hetkel kus võib käia kuid menüü valik on veidi väike. Georg on jama ja toidud on üldiselt väga rasvased kuigi kesklinnas enamvähem hinnale.

Mida ise eelistate või kus hea mugida?

Pizzahunt. Kindlasti tuleb minna sisse, mitte välja, kus on 3 põrsakest vms. Pitsad on sama head kui mitte paremad kui Steffanis ja näiteks kebab friikatega on ka väga maitsev. Teenindus on pubidest parim Pärnus 110%.

Männi ahjušaslõkk on ka üle prahi muidugi.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 14:26 

Pärnu kohta! http://conzenhof.ee/menuu/snitslid/ Isiklikult pole käinud, kui sõpradelt olen kuulnud häid sõnu ja muljeid!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 14:59 

Pärnus soovitan mina igatahes Vikbum Pubi. Asub Ringi tänaval Ranna Villa 1. korrusel, Viikingi uue hoone vastas. Süüa tellida soovitan leti kõrval olevast päevapraadide menüüst mitte pabermenüüst. Seal hinnavahe väga suur aga praad teinekord pm sama. Kunagi keegi siin kritiseeris seda kohta teravalt aga eks igas kohas on paremaid ja halvemaid päevi. Nii tänava pool kui siseõues on terrass. Kuna köök on väike siis teinekord jah, ooteaeg venib pikale. Aga seda on mõistlik enne tellima asumist küsida.
Päevasel ajal söömiseks on hea veel KEKi majas, Forali ja Würthi kõrval asuv Kaseke. Praed mõistliku hinnaga ja suured. Aga see siis tõesti vaid söömiseks mitte niisama aja veetmiseks.
Kännu ja Männi on oma tasemelt ikka väääga alla käinud 10a taguse ajaga võrreldes. Korra-paar aastas eksin sinna ja siis tuleb kohe jälle meelde miks ma seal nii harva käin.
Villemi-keti allesolevad pubid on ka suht kehvakesed, portsud väikesed, hinnad kallid ja maitsed kaheldava väärtusega teinekord.
Jätkuvalt heaks pean Aleksandri pubit. Citi kohta ei oska enam rääkida kuna tulin sealt töölt ära ja pole peale seda sinna sattunud.
Seda juttu võiks siin pikalt kirjutada veel Pärnu söögikohtade kohta aga ei ole kindel kas kedagi huvitab. Pikk jutt s..t jutt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 15:13 
Kasutaja avatar

Luik kirjutas:
Uus Saugas on Joonase kohvik kus päris tihti käin, olenevalt kokale on ka prae maitse ja kvaliteet. Aga hariliult olen ilma jamadeta kõhu täis saand, praad maksab ca 6-7 euri koos joogiga.

Vana-Saugas oli vanasti ikka Joonase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 18:28 
Kasutaja avatar

vetu83 kirjutas:
Pärnus soovitan mina igatahes Vikbum Pubi. ..

Seda kohta soovitan samuti, saslik on seal ikka väga hea.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 18:45 
Kasutaja avatar

Tuleb testima minna mingi päev:
http://www.pakkumised.ee/index.php?act= ... egory_id=0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 19:15 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:

Tavahind 8 eurikut = eluiga sel putkal max 4-5 kuud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 19:24 
Kasutaja avatar

sellepärast tulebki kiirustada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 23:14 

Vääna-Jõesuus seal kus see 24h pood on ja samal platsil siis miski kohvik. Sees hulganisti vana tehnikat, ala veneaja makid jms. Sai võetud hamburger ja eraldi saab valida lisaks sina vahele ka juustu, peekonit ja muna. Muna jätsin välja, aga burger ise ikka üliiiihea. Ootasin lägakat aga polnudki, mõnusa mekiga ok suurusega burger. Soovitan

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis