Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.04.2026 17:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 03.07.2012 12:37 
Kasutaja avatar

ega tegu polnud kotka autokooliga või kutsehariduskeskuse omaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 12:46 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Mõni tund tagasi sain selle kohapeal +39 +-3km/h radarisse

Pakuti kiirkorras kokkuleppemenetlust 200€ + plastik jääb alles.
Aga ma soovisin kohtus neid uuesti kohata :D

Teise astme teema?
Loll olid , et ei nõustunud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 12:57 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Heigo_K kirjutas:
Mõni tund tagasi sain selle kohapeal +39 +-3km/h radarisse

Pakuti kiirkorras kokkuleppemenetlust 200€ + plastik jääb alles.
Aga ma soovisin kohtus neid uuesti kohata :D

Teise astme teema?
Loll olid , et ei nõustunud. :)

Miks loll?
See mis nemad kiirmenetluse korras kirjutavad sinna paberile on tavaliselt ikka suurem summa , kui tegelikult tuleks üldmenetlusega.
Kiirmenetluse otsuse määratlevad nad kohe kohapeal ise.
Kui saad jutule siis võid saada väga väikse trahvi , kui aga näkku pannakse siis pannakse tavaliselt sinna max trahv.

Võin isegi näite tuua .
2008 aastal jäin vahele lubadetta sõiduga ja rääkisin endale kiirmenetluse otsuse autos välja 900 krooni
Mõned kuud hiljem sain turvavööta sõidu eest (tagaistmel) kiirmenetlus korras 1200.- eeki
Nii et võta näpust kas oli loll või mitte :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 13:21 
Kasutaja avatar

Oleneb ju ka veel kes trahvi teevad. Kiirreageerijad on eriti aplad kiirmenetlustes väänama. Nt isa sai turvavööta sõidu eest kõrvalistmel 60 eur just. Niikaua kui mina mäletan, pole tal ühtegi rikkumist olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 13:33 
Kasutaja avatar

60 rutsi on hästi saadud,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 13:57 
Eliit

Tänapäeval on võimalik vööta sõidu eest veel 12euri ka saada.

Aga juhtus see, et 30aastat vana diisliloks millel eile kuhugi kogu vool ära kadus erutus siiski täna uuesti. Vool oli imekombel öösel tagasi tulnud ning auto käivitus aastaotsa seisnud 30aastat vanale diislile kohaselt peale umbes 3sek starteri andmist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 13:58 
Kasutaja avatar

Ma olen suhteliselt kindel et lugusid ja pilte sellest kuidas politseionudele kott pähe tõmmati, me siit lugeda ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 14:12 
Kasutaja avatar

Vaatasin autol õli ning kui varda puhtaks tegin ja uuesti sisse panin, siis välja tõmmates on õlivarda ots küljest ära tulnud ja sisse jäänd, ei kujuta ette kuidas nüüdsest õli kontrollida :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 14:30 

Heigo_K kirjutas:
Loll on see, kes nõustub.
Seda on korduvalt näidanud nii eestipolitse trahvi "süsteem" kui ka kohtu lahendid.

Ma ütlen veelkord, et ma ei väidagi et ma kiirust ei ületanud.
Ületasin ja tunnistan seda, aga see mida härrad politseinikud tegid on siiski väär ja seda lähen ma tõestama ja tõmban neile koti ka sellega pähe.

Eilne autojuhist ametniku käitumine näitas samamoodi mis on õige ja väär.
Peale paari närvilist kõne "kuhugi" jäi autojuht kuidagi väga vaikseks ja morniks.

Nagu eelnevalt ütlesin, elame näeme ja annan edasisest käigust teada.

Igaüks võib enda järeldused teha.....

Täiesti nõus. Millal lahendit näha võib?

Lihtsalt protokolli võid lasta ära kirjutada siis kui summa on väga pisike või viitsimist nussida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 14:33 
Kasutaja avatar

Lugesin ka need kiiruseületamise jutud läbi siin ja täitsa naljakas...
Ületad kiirust ja siis veel õigust üle :D
200€ on isegi hästi saadud sellise ületamise puhul, voiks rohkemgi väänata ja kohapeal load ära võtta. Eriti veel nagu aru saa siis vahtralehe aeg. Alguses võiks ikka mingi mõistuse raas peas olla, kuna alles load saanud ja pole ei tea mis ralliäss.. aga enamus noored peavadki ennast marko märtiniks.

Ja politsei ei saanud ju peidus olla kui kiirust mõõtis, läbi metsa ta seda ei mõõda ju, siiski pidi ta nähtaval olema. Iseasi kus see auto oli,aga minu arust ei puutu see üldse asjasse. Enamjaolt võtab nagunii politsei su kiiruse mingi 1-1.5km pealt kus sa nende autot nagunii ei näeks. Olen ise korval olnud kunagi, kui trahvi sain ja radariga edasi mõõdeti. 1.3km pealt võeti kõigi kiirused ära. Palja silmaga nägid kaugelt et auto tuleb aga aru ei saanud mis auto. Radar aga seeeest suurendas ikka päris palju ja täpne mõõtmine oli lihtne.

Kiirmenetlus ja menetlusse laskmine on nii ja naa.. lihtsalt erinvad politseinikud määravad.
Üks määrab ainult paberi põhjal, teine siis autos sinuga suheldes. Kokkuvõttes on ikka nii, et kuidas kellelgi tuju on toopäev.
Tunnistajatelt hakatakse nagunii küsima, et kas kõik jälgisid teed ikka.. ja konkreetset kohta kus politseinik oli, voi vaatasid ringi...ütleme ausalt keegi ei jälginud seda kohta ennem kui politsei juba päris teele astus.

Olen ise piisavalt trahvi saanud ja kui rikkusin siis rikkusin...maksan trahvi ära ja elu läheb edasi.. miks vaja sellist tsrikust korraldada et oi nad olid metsas peidus mõõtas jne... õige olekski mõõta sedasi, et neid näha pole.

nagu aru saan siis mone arust peaksid nad panema suured sildid välja et teostame kontrolli? See sama hea, kui sina hakkad kiirust ületama siis helsitad politseisse et tulge mõõtma ( ehk samamoodi reklaamid on kiiruseületust) aga ei sa teed seda salaja kusagil, täpselt samamoodi nagu nemad salaja mõõdavad kusagil.

Lihtsalt naljakas lugeda sellist juttu....

Edit: huvitaks siis ka see lõige, kus on kirjas täpselt et politsei peab olema kiirustmõõtes ületajale nähtaval kohal? ma arvan et see teema on pigem see et ta peab olema nähtav, kui kinni peab jne, et otsa ei soidetaks- liiklusohtuse kohapealt.. See kui auto on kusagile parklasse ära pargitud ja ei kujuta liiklejatele ohtu siis ma arvan et see ei pea olema nähtav, samamoodi, kui politsei ei ole teele ohtlikult ligidal siis ta ei peaks olema nähtav ju. On ka selline asi seaduses nagu varjatud järelvalve. Aga jah soovin heigo_k poolt siia konkreetse seaduse, kus kirjas see et peab olema nähtaval kohal kiiruseületajale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 14:57 
Eliit

Paar aastat tagasi oli küll veel see punkt, et politsei peab kiirust mõõtma nii, et on ise nähtav aga minuteada jah võib teha nüüd ka varjatult seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 15:12 
Kasutaja avatar

nähtav olemine on mitmeti tõlgendatav. Kui puu või pöösa tagant ainult kiirusemõõtja välja paistab siis näeb see nõme ja kummaline välja. Selliselt käitudes alavääristavad ainult iseenaast ja minu silmis ei ole see eriti väärikas käitumine.
Kui masin pöösas või kõrvalteelt välja ei paista siis see täitsa ok. Peaasi et oma radariga kraavis külili ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 15:22 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
sekeldused liikluskeerises

tuleb ainult au anda vendadele kes tunnistades end rikkumises süüdi on nõus samas kulutama veel lisaks oma aega ja vahendeid, et kohtus õiglust jalule seada, millest kokkuvõttes võib hageja saada küll mõnevõrra väiksema trahvinumbri kuid põhimõtteliselt ei muutu midagi, sest trahvi pärast kohtusse minejaid pole ilmselt väga palju.

...eeldusel, et neid tõepoolest näha polnud.

aga jõudu soovides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 16:08 
Kasutaja avatar

Sinusugustele sobib buduaar ju... ulud et said trahvi.. ja nutad sellepärast. Aga näed jonnima ajab, ei suuda oma tegude eest vastutada ja ei taha eksameid uuesti teha.

See et sa 10a soitnud oled ilma lubadetta ei näita mitte midagi.

Pole nõus politseimõõtmisega aga ometigi ise ületad kiirust siis kui politseid ei näe. kui politsei ees, siis ei julge ületada. Samasugune argpüks oled ju.

Eks ma olen ise ka olnud 18-19a ja samamoodi ennast täis ja oma igusi ajanud läbi targemate tuttavate jne...Aga tagantjärgi on see lihtsalt üks pubeka käitumine... ei suuda oma tegude eest konkreetselt vasutada. teema on ju selles, et sa ei taha eksameid uuesti teha.. muidu sa seda ei ajaks.

Striidi foorum :D naerma ajab, kovad reisserid siin koik :D
Mul vist vanust toesti juba liiga palju selle foorumi jaoks.

Aga palun see seadus ka, mida ma palusin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 16:10 
Kasutaja avatar

Sai ülv käidud autoga ja läbitud puhtalt ning peale seda sai coilid alla pandud ja nüüd on lowrider valmis :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis