Lugesin ka need kiiruseületamise jutud läbi siin ja täitsa naljakas...
Ületad kiirust ja siis veel õigust üle

200€ on isegi hästi saadud sellise ületamise puhul, voiks rohkemgi väänata ja kohapeal load ära võtta. Eriti veel nagu aru saa siis vahtralehe aeg. Alguses võiks ikka mingi mõistuse raas peas olla, kuna alles load saanud ja pole ei tea mis ralliäss.. aga enamus noored peavadki ennast marko märtiniks.
Ja politsei ei saanud ju peidus olla kui kiirust mõõtis, läbi metsa ta seda ei mõõda ju, siiski pidi ta nähtaval olema. Iseasi kus see auto oli,aga minu arust ei puutu see üldse asjasse. Enamjaolt võtab nagunii politsei su kiiruse mingi 1-1.5km pealt kus sa nende autot nagunii ei näeks. Olen ise korval olnud kunagi, kui trahvi sain ja radariga edasi mõõdeti. 1.3km pealt võeti kõigi kiirused ära. Palja silmaga nägid kaugelt et auto tuleb aga aru ei saanud mis auto. Radar aga seeeest suurendas ikka päris palju ja täpne mõõtmine oli lihtne.
Kiirmenetlus ja menetlusse laskmine on nii ja naa.. lihtsalt erinvad politseinikud määravad.
Üks määrab ainult paberi põhjal, teine siis autos sinuga suheldes. Kokkuvõttes on ikka nii, et kuidas kellelgi tuju on toopäev.
Tunnistajatelt hakatakse nagunii küsima, et kas kõik jälgisid teed ikka.. ja konkreetset kohta kus politseinik oli, voi vaatasid ringi...ütleme ausalt keegi ei jälginud seda kohta ennem kui politsei juba päris teele astus.
Olen ise piisavalt trahvi saanud ja kui rikkusin siis rikkusin...maksan trahvi ära ja elu läheb edasi.. miks vaja sellist tsrikust korraldada et oi nad olid metsas peidus mõõtas jne... õige olekski mõõta sedasi, et neid näha pole.
nagu aru saan siis mone arust peaksid nad panema suured sildid välja et teostame kontrolli? See sama hea, kui sina hakkad kiirust ületama siis helsitad politseisse et tulge mõõtma ( ehk samamoodi reklaamid on kiiruseületust) aga ei sa teed seda salaja kusagil, täpselt samamoodi nagu nemad salaja mõõdavad kusagil.
Lihtsalt naljakas lugeda sellist juttu....
Edit: huvitaks siis ka see lõige, kus on kirjas täpselt et politsei peab olema kiirustmõõtes ületajale nähtaval kohal? ma arvan et see teema on pigem see et ta peab olema nähtav, kui kinni peab jne, et otsa ei soidetaks- liiklusohtuse kohapealt.. See kui auto on kusagile parklasse ära pargitud ja ei kujuta liiklejatele ohtu siis ma arvan et see ei pea olema nähtav, samamoodi, kui politsei ei ole teele ohtlikult ligidal siis ta ei peaks olema nähtav ju. On ka selline asi seaduses nagu varjatud järelvalve. Aga jah soovin heigo_k poolt siia konkreetse seaduse, kus kirjas see et peab olema nähtaval kohal kiiruseületajale.