h20m kirjutas:
TMF kirjutas:
Mina ei saa aru mis teema nende möödasõitudega viimasel ajal on ?! Tänagi Elvast Tartu poole sõites vajusid vastutulevast kolonnist 2 autot sujuvalt vastassuunda ja asusid teistest mööduma. See justkui oli pisiasi, et samal ajal liikusin mina neile omas reas vastu..... Kuumus teeb ikka niipalju liiga, et debiilikutel aju enam midagi ei jahvata ?! Või ongi suhtumine, et "Pohhui, sõidan mööda. Keegi vastu peaks trehvama tulema, küll ta teepervele tõmbab."
Last ei oleks autos olnud mul, siis oleksin kerge kannaka teinud ja uurinud, kuhu värdjatel kiire on

Kutid ehk on mõned korrad lätit/leedut külastanud, kus on taoline liikluskultuur elementaarne, et tee tahakse pidevalt kolme realiseks. Minu arust võiks mõni eesti juht ka mõnel laiemal teelõigul vastavalt käituda, näiteks petra peal.
Kui tee on piisavalt lai ei oleks mul ka viitsimist kobiseda. Tartu-Valga mnt on aga vähemalt Elvani suht kitsas.(edasi ka vist). No sõitke, möllake, tehke mis tahate aga palun mitte teisi ohtu panna. Krt, kui sa ikka näed, et vastasreas tuleb auto vastu, siis olgu tee kui lai tahes, normaalne inimene ei sõida ju samasse ritta kust teine vastu tuleb?!
Ise olen ka möödasõidul(Tallinn-Tartu maantee) eksinud, aga krt ma ei sunni vastutulevat autot kraavi. Pigem keeran ise....
Ja ka Lätis sõites pole veel selliseid jäänukeid kohanud, kui Eestis sel suvel.....