Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 01:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 30.06.2011 22:50 

dellu kirjutas:
Säuts kirjutas:
Teine asi mis vihale ajab, on see, et ostsin mikist ühe jubina ja värdjas miki saatis paki paypaly aadressile(tuttav) ja ei märkinud pakki kui kingitust.Nüüd kebeniiti kui palju sellega. :err

Ehk siis krdi miki ei lasknud sul meie riiki petta? Jube jama värk küll tõesti.

Heameelega maksaks, kui toll ei nõuaks mingit makse kviitungit.Ilge sitt on ikka eraisikult osta nõnda eksole? Nüüd tuleb mingi bill of sale valmis teha.Lihtsam oleks ausõna see 350$ korstnasse kirjutada ja öelda, et visake see pakk minema.

Oleks siis õigele aadressile saatnud aga ei. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 23:04 
Kasutaja avatar

Mina jällegi ei saa aru mis on inimestel viga, et oma tundeid ainult läbi keskmise sõrme suudavad väljendada!
Selline suhtlemistasand võiks jääda ikka oma tuttavate piirdesse. Mullegi ei meeldiks kui mingi suvaline vant keskmist sõrme mulle näitab!

Ma olen ise olnud sarnanses olukorras, kui see mersu mees! Mingi naine hakkas tuututama, et temast nii lähedalt mööda sõitsin. Minu arvamus sellest oli see, et mis tema arust oli väga väga napikas möödumine, siis minule oli seal veel meeter külgvahet!
Ja usu mind, kõige õpetlikumalt mõjub olukord, kus lihtsalt näed, et selle möödasõiduga ei võitnud midagi.

Vanajumal läheb džunglisse palmi alla ja hüüab ahvidele:
"Tulge alla, aeg on inimesteks hakata!"
Kõik tulevad, alla, üks ei tee väljagi.
Jumal: "Miks sina siis ei tule?"
Ahv :"Чего?"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 23:16 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Avastasin muugalt 10 paiku subaru, möödus veel 40 minutit ja siis sain aru, mis päev täna on :D
Lootusetu värk, kui kõik kohad tund varem ära on "bronnitud"...

kurat sellepärast neid kõik kohad täis ongi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 23:17 
Eliit

Otsustasin täna pannkookide asemel autot remontida ja õlut juua. Ja lõpptulemusena ei ajanud mind närvi üldse mitte see, et auto mind väga väga väga räigelt koinib vaid avastus, et keegi on mu roosade täringutega ventiilikorgid rotti lasknud :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 23:42 
Kasutaja avatar

ouc- kirjutas:
krt mis teema selle läti-leeduga siin viimastel päevadel on,arumaeivõi..

mul paar tuttavat enamuse ajast elavad lätis ja ühe sõbra vanemad on leedukad. Nende jutu järgi lätlased ise ja leeduka rahvuskaaslased eriti õnnelikud ei ole küll oma liikluskultuuri poolest. eriti veel selle kolmanda raja tekitamise pärast. Ikka kiidavad kui jõuavad üle eesti piiri. Nagu tsivilatsooni oleks sattunud-euroopalik liikluskultuur ja ei mingit tõmblemist. Ei pea muretsema , kas õhtul koju jõuad või mitte trassi pealt. Lätis leedus on trassil liikumine üks ohtlikuimaid ja närvesöövamaid asju neile endlie. kogu aeg passi silmad pulkas peal , et keegi kümpi ei paneks. Suitsiitnikudeks kutsuvad neid. aga mis teha . tahad ellu jääda siis pead teeäärde tõmbama. viisakusest on sela asi väga kaugel . puahs alahoiu instikt sunnib teeäärde tõmbama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 23:45 

Sõidan siis rahulikult 50 alas 60, kui järsku ilmub tagant välja mingi berlingo poiss, hakkab signaalitama, kätega vehkima, kuid lõpuks otsustas siiski mööda sõita. Sellistel tuleks munad pihku võtta..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:04 

Edukat uue liiklusseaduse täitmist,foorumlased! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:05 
Kasutaja avatar

uduka time! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:08 
Kasutaja avatar

Varsti on poose värk kui lähikatega sõidad mitte udukatega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:12 

Piiratudlubadel kadus point :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:35 
Kasutaja avatar

Jumal tänatud, et mul neid enam pole :) Mitte, et see mind morjendand oleks aga karistused on küll karmimad vist nüüd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 01:05 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
TMF kirjutas:
Mina ei saa aru mis teema nende möödasõitudega viimasel ajal on ?! Tänagi Elvast Tartu poole sõites vajusid vastutulevast kolonnist 2 autot sujuvalt vastassuunda ja asusid teistest mööduma. See justkui oli pisiasi, et samal ajal liikusin mina neile omas reas vastu..... Kuumus teeb ikka niipalju liiga, et debiilikutel aju enam midagi ei jahvata ?! Või ongi suhtumine, et "Pohhui, sõidan mööda. Keegi vastu peaks trehvama tulema, küll ta teepervele tõmbab."
Last ei oleks autos olnud mul, siis oleksin kerge kannaka teinud ja uurinud, kuhu värdjatel kiire on :)

Kutid ehk on mõned korrad lätit/leedut külastanud, kus on taoline liikluskultuur elementaarne, et tee tahakse pidevalt kolme realiseks. Minu arust võiks mõni eesti juht ka mõnel laiemal teelõigul vastavalt käituda, näiteks petra peal.

Kui tee on piisavalt lai ei oleks mul ka viitsimist kobiseda. Tartu-Valga mnt on aga vähemalt Elvani suht kitsas.(edasi ka vist). No sõitke, möllake, tehke mis tahate aga palun mitte teisi ohtu panna. Krt, kui sa ikka näed, et vastasreas tuleb auto vastu, siis olgu tee kui lai tahes, normaalne inimene ei sõida ju samasse ritta kust teine vastu tuleb?!
Ise olen ka möödasõidul(Tallinn-Tartu maantee) eksinud, aga krt ma ei sunni vastutulevat autot kraavi. Pigem keeran ise....
Ja ka Lätis sõites pole veel selliseid jäänukeid kohanud, kui Eestis sel suvel.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 01:16 

TMF kirjutas:
Hydrationi kirjeldus asjade õigest järjekorrast õige :D

Ja pärast pead Vadimile iga kuu 500 euri maksma, et julgeks tänaval liikuda. Lihtsam mitte oma näpuga vehkida, ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 01:20 
Kasutaja avatar

No oleks pidanud nii tegema et Anti võtab kurika välja, hoiab seda vladimiri pea kohal, siis Anti kaassõitja läheb lööb mesale mõlgi sisse ja asi korras. Või mõlemil on kurikad ja kurikaga lüüakse ka mersule mõlk sisse, mõlemal varaline kahju olemas asi tasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 01:31 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
TMF kirjutas:
Hydrationi kirjeldus asjade õigest järjekorrast õige :D

Ja pärast pead Vadimile iga kuu 500 euri maksma, et julgeks tänaval liikuda. Lihtsam mitte oma näpuga vehkida, ma arvan.

No mis inimestega sina kokku puutunud oled :D :D Lihtsam on muidugi mitte näpuga vehkida, nagu ka ütlesin. Kui juba vehid selle näpuga, siis pead arvestama ka sellega et ehk on vaja füüsiliselt üle korrata. Nii umbes rääkisin ka ju???
Ega see Vladik suurt mõista....Aga korralik laks/kaks/kolm/kümme vastu hambaid sunnib mõistma;) Ja mis 500 maksma? :D :D :D See ka sinu enda teha kas oled nii maksmisaldis, või maksab Vladik sulle see 500 .....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis