Luuri kirjutas:
Tammsaare tee K-rautast väljudes (kell võis olla 11.20 ehk) toimus kaklus mida koos ühe teise kaaskodanikuga lahutama läksime.
Minu variant mida mina seal nägin:
Väljudes toimus korralik vaidlemise ja läks kähmluseks. Osapoolteks oli chrysleri ja BMW omanikud. Bmw oli end ära parkinud ja hakkas autost väljuma. Koheselt keeras chrysler külje peale sedasi, et bemmist oli raske väljuda. Bemmi juht andis teada, et see ei ole normaalne tegevus. Millepeale chrysleri juht virutas bemmi juhile. Jagasid algul seal mõned hoobid üksteisele ja asi vaibus korraks. Bemmi omanik hakkas poodi sisenema kuid järsku tuli seljatagalt chrysler (venelane) teleskoopnuiaga. Bemmijuht keeras ümber enne kui esimese tabamuse sai ja jagasid edasi üksteisele lööke. Kuna asjad olid käes mul ja teine kodanik alles parkis autot (teine kes vahele tuli). Siis saime vahele mindud alles siis kui ühel pea verine teleskoopnuiast ja teisel jope ribadeks. Pakkusin veritsevale isikule abi, kuid keeldus ja istusid naisega autosse ning sõitsid minema.
Elu nagu venemaal juba

Mul oli sarnase baranniga kohtumine Pärnu mntl.. Magdaleena juures hakkas tüüp signaalitama taga ning mendimaja juures sõitis mööda ja pani blokki ees ning siis kiirendas ja siis pani blokki uuesti jne.. sky plusi maja juures näitasin, et tõmmaku statoili sisse, selle peale tahtis ära kihutada, kuid lõpuks sain värdja järve keskuse juures olevasse fordi poe parklasse surutud.. Seal hakkas pihta vene keelne halin, millest mitte m****gi aru ei saand.. küll tõmbles ja tahtis peaga ära panna, kuid no ei õnnestunud see

Olin autoga, millel suurelt firmareklaam peal siis ei hakanud kellegagi maadlema. Enne 9maid lähevad vennikesed jube aktiivseks kätte ära, võidupüha puhul peab hakkama noomima neid...