Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 129  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2015
PostitusPostitatud: 06.05.2015 14:28 
Kasutaja avatar

Luuri kirjutas:
Tammsaare tee K-rautast väljudes (kell võis olla 11.20 ehk) toimus kaklus mida koos ühe teise kaaskodanikuga lahutama läksime.
Minu variant mida mina seal nägin:
Väljudes toimus korralik vaidlemise ja läks kähmluseks. Osapoolteks oli chrysleri ja BMW omanikud. Bmw oli end ära parkinud ja hakkas autost väljuma. Koheselt keeras chrysler külje peale sedasi, et bemmist oli raske väljuda. Bemmi juht andis teada, et see ei ole normaalne tegevus. Millepeale chrysleri juht virutas bemmi juhile. Jagasid algul seal mõned hoobid üksteisele ja asi vaibus korraks. Bemmi omanik hakkas poodi sisenema kuid järsku tuli seljatagalt chrysler (venelane) teleskoopnuiaga. Bemmijuht keeras ümber enne kui esimese tabamuse sai ja jagasid edasi üksteisele lööke. Kuna asjad olid käes mul ja teine kodanik alles parkis autot (teine kes vahele tuli). Siis saime vahele mindud alles siis kui ühel pea verine teleskoopnuiast ja teisel jope ribadeks. Pakkusin veritsevale isikule abi, kuid keeldus ja istusid naisega autosse ning sõitsid minema.
Elu nagu venemaal juba :D

Tundub, et peab ise ka mingisuguse sportliku spordivahendi autosse kaasa võtma.. arvata on, et kui keegi mulle kohe niimoodi küljealla lendaks et ma isegi autost välja ei saaks siis ma annaks sellest kodanikule teada... aga et selle eest saada veel teleskoopnuiaga .. no tule jumal appi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 14:31 

tsett kirjutas:
milleks sellistele baranidele vahele minna?

Et sibulad endast liiga palju ei hakkaks arvama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 14:57 
Kasutaja avatar

chrysler juht oli ainuke venelane. Teised olid eestlased. Isegi chrysler juhi naine oli eestlane ;)
Seda nimetatakse inimlikuks instinktiks ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 14:59 
Kasutaja avatar

zorten22 kirjutas:
tsett kirjutas:
milleks sellistele baranidele vahele minna?

Et sibulad endast liiga palju ei hakkaks arvama.

Ei käi küll nüüd otseselt selle eeltoodud situatsiooni kohta, kuid...
Las baranid omavahel jagelevad. Kuid kui nad oma "kultuuri" rohkem ka kohalikule rahvale peale suruma hakkavad, tuleks igaüks nendest "kultuuri" levitajatest maalt välja saata. Aasta-paariga saaksime kõrvuti koos elada normaalsete vene rahvusest inimestega.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2015
PostitusPostitatud: 06.05.2015 15:12 
Kasutaja avatar

Ja kui sina nö barani käest kitli peale saad siis ilmselt sa ka teiste abi ei taha? Muidugi hollika ümber on iga nädalavahetus nö baranide kokkutulek ja seal pole vahet, kas sul on eesti nimi või vene nimi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 15:16 
Kasutaja avatar

Sellepärast peabki üks korralik vägistamisnuga kaasas olema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 15:29 

bemmimees100 kirjutas:

kas selline sobiks?
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 15:33 
Kasutaja avatar

sininehiir kirjutas:
bemmimees100 kirjutas:

kas selline sobiks?
[/img]

Endal selline :

Pilt

Koos stardikomplektiga siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 16:25 
Kasutaja avatar

Kirjelduse järgi kahe ühesuguse kohtumine, rahvuse teemat ei hakkaks sisse tooma. Kallaletung tänaval võiks olla see põhjus kui vahele minna, aga on kohtupraktika näidanud, et "segaja" võib lõpuks ise lolliks jääda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 17:54 
Kasutaja avatar

Luuri kirjutas:
Tammsaare tee K-rautast väljudes (kell võis olla 11.20 ehk) toimus kaklus mida koos ühe teise kaaskodanikuga lahutama läksime.
Väljudes toimus korralik vaidlemise ja läks kähmluseks. Osapoolteks oli chrysleri ja BMW omanikud. Bmw oli end ära parkinud ja hakkas autost väljuma. Koheselt keeras chrysler külje peale sedasi, et bemmist oli raske väljuda. Bemmi juht andis teada, et see ei ole normaalne tegevus. Millepeale chrysleri juht virutas bemmi juhile. Jagasid algul seal mõned hoobid üksteisele ja asi vaibus korraks. Bemmi omanik hakkas poodi sisenema kuid järsku tuli seljatagalt chrysler (venelane) teleskoopnuiaga. Bemmijuht keeras ümber enne kui esimese tabamuse sai ja jagasid edasi üksteisele lööke. Kuna asjad olid käes mul ja teine kodanik alles parkis autot (teine kes vahele tuli). Siis saime vahele mindud alles siis kui ühel pea verine teleskoopnuiast ja teisel jope ribadeks. Pakkusin veritsevale isikule abi, kuid keeldus ja istusid naisega autosse ning sõitsid minema.

Mul oli sarnase baranniga kohtumine Pärnu mntl.. Magdaleena juures hakkas tüüp signaalitama taga ning mendimaja juures sõitis mööda ja pani blokki ees ning siis kiirendas ja siis pani blokki uuesti jne.. sky plusi maja juures näitasin, et tõmmaku statoili sisse, selle peale tahtis ära kihutada, kuid lõpuks sain värdja järve keskuse juures olevasse fordi poe parklasse surutud.. Seal hakkas pihta vene keelne halin, millest mitte m****gi aru ei saand.. küll tõmbles ja tahtis peaga panna, kuid olin autoga, millel suurelt firmareklaam peal siis ei hakanud kellegagi maadlema. Enne 9maid lähevad vennikesed jube aktiivseks kätte ära, võidupüha puhul peab hakkama noomima neid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 17:55 
Kasutaja avatar

MSirla kirjutas:
Luuri kirjutas:

Mul oli sarnase baranniga kohtumine Pärnu mntl.. Magdaleena juures hakkas tüüp signaalitama taga ning mendimaja juures sõitis mööda ja pani blokki ees ning siis kiirendas ja siis pani blokki uuesti jne.. sky plusi maja juures näitasin, et tõmmaku statoili sisse, selle peale tahtis ära kihutada, kuid lõpuks sain värdja järve keskuse juures olevasse fordi poe parklasse surutud.. Seal hakkas pihta vene keelne halin, millest mitte m****gi aru ei saand.. küll tõmbles ja tahtis peaga ära panna, kuid no ei õnnestunud see :D Olin autoga, millel suurelt firmareklaam peal siis ei hakanud kellegagi maadlema. Enne 9maid lähevad vennikesed jube aktiivseks kätte ära, võidupüha puhul peab hakkama noomima neid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 19:37 
Kasutaja avatar

Kasteedid uksesahtlisse ja mure murtud.
Krõbedamate poiste jaoks on pagassis rattavõti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 21:22 

404 kirjutas:
Kasteedid uksesahtlisse ja mure murtud.
Krõbedamate poiste jaoks on pagassis rattavõti.

Ei pruugi aga võid enda elu huvitavaks teha kui sellega politsei orbiiti satud.
(2) Tsiviilkäibes keelatud külmrelvad on:
1) kasteet, kasteetnuga, torketääk, teleskoopnui, teraspiits, samuti muu spetsiaalselt kehavigastuse tekitamiseks valmistatud ese;
[RT I 2010, 37, 223 - jõust. 09.07.2010]

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 21:27 
Kasutaja avatar

Tuli meelde, et ostsin eelmine nädaal esimest korda elus Euro Jackboti pileti. Nüüd kontrollisin ja olin võitnud 8.20euri :D Pole paha esimese korra kohta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 21:29 
Kasutaja avatar

Liikluses pole selliseid nahaale ammu kohanud, küll aga lendas eile Maximas üks "proua" oma puudega tütrega mulle järjekorras tuimalt ette. Kui maksma hakkas ja vene keelset möla kuulsin, siis sain alles diagnoosi ära panna-tibla, mis tibla.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 129  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis