Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 20.01.2012 12:56 

ison.ts kirjutas:
Ole kena mees ja seleta mulle ka milline on õige möödasõiduvõte, kui sulle ootamatult nähtamatude tuledega masin ette ilmub?

Eks nähtamatud tuled ole teine teema ka :D

Aga no minul oli siis taoline pilt nende tuledega, et oleneb muidugi künkast, aga lähikatest udukateni jõudmiseks kulub keskmiselt ca 2-5 sekundit? Ehk siis enne küngast ei ole soovitatav möödasõitu teha ja kui see 5 sekundit saatuslikuks saab, siis on ju liiga äkiline mööda tormamine toimunud. Ma teen tavaliselt siis möödasõidu, kui on selgelt näha, et ees on vaba.
Aga no eks see ole ka sellest, et mul on aeglane diisel auto, ehk siis läheb ca kilomeetri pikkust sirget vaja ja tuulevaikset ilma, seega võite vabalt mind ignroeerida ka selles osas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 13:27 
Kasutaja avatar

KirillD kirjutas:
Jah, kahtlemata on natuke idiootne, et sõrme näitamisest selline kasjakk tuleb, aga no mida siin enam mõelda, kui 2 klouni SIHIKINDLALT ja TEADLIKULT hakkavad nüüd mingit tüüpi jälitama, kohale jõudes pargitakse üleolevalt auto kinni, minnakse seletama jne. Minu silmis on see juba piisav tõestus selle kohta, et kõik oli läbimõeldud ja teadlikult otsustatud, ei ole vaja palju oletada, aga üldiselt sellistes olukordades käib juba mõtet taolistel vendadel, et "Oh, nüüd saab kakelda".

Inimesi kes ei oska oma emotsioonide hakkama saada ja sõidavad igast emme-issi liisitud pillidega mööda linna arvates et nad on sheffimast-sheffimad vennad üle rajooni ja mingi teema korral läheb kohe tõuklemiseks ja tõmblemiseks peabki karistama. Peab karistama karmilt. Ma ütlen ausalt välja, mind absoluutselt ei huvita ka see, et ta on tudeng või tal ei ole raha seda jama maksta. Sellistele asjadele peab mõtlema ENNE, kui lähed inimest tõukama ja peksma. Kui tegu tehtud, siis aga tuleb vastutada. Ma kahtlen väga, et mehe naisel läheb tuju paremaks kui talle öeldakse - aga ta ju ei saa maksta seda raha :(, ta on ju tudeng :(.

Inimese sotsiaalne staatus ei muuda tema tegusid, tagajärgi ja kohustust nende ees vastutada.

Ma olen selle kirjatükiga 100% nõus. Et ollakse üliõpilane, ei ole ju mingi puue? Kui sa oled kahe väikese lapse isa ära tapnud, siis peaks olema piinlik mingi pankrotipusserdamisega ennast maksmisest välja keerutada.
Papa-mamma selle jaoks enam raha ei leidnud?
Eks artikkel on pannud kodaniku oma sotsiaalmeedia kanaleid katma, aga rahatu kergestisolvuva üliõpilase portree on selline:
Pilt

Näru värk. Peale piinlikuvõitu esinemist parklas ei ole enam mehemeelt jagunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 13:35 
Kasutaja avatar

Issanda loomaaed on kirju,leiab igasuguseid taune kes ei saa ilma tõmblematta olla.Endalgi paar sellist tutvusrinkonnas,kahju et selliseid on ja ei vastutata oma tegude ees!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 13:57 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Kohtla-Järve lähedal, põlvini lumes põhja peal kinni. Tuiskab ja muidu on külm, jälle see CRV :D
edit: soojendaja viimane lonks sai ka otsa, raisk.

Endal pole veel talvel CRVga muret olnud, et kinni jääks.. OK, ühe korra kui lumi üle kapoti oli ning tahtsin teed garaazini sisse sõita jäin põhja peale ja lasin siduri laiali, kuid see ka ainus kord :D kena mitu aastat tagasi

Krt, reedene vaba päev on küll siiamaani väga chill.. võiks tihedamini võtta 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 15:58 
Kasutaja avatar

Kas ainult mulle tundub või u. 75%-l autodest on tuled ikka väääga mööda reguleeritud :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 16:02 
Eliit

123 kirjutas:
Kas ainult mulle tundub või u. 75%-l autodest on tuled ikka väääga mööda reguleeritud :waah

Nii ongi ! Eriti põnev on sõita reede õhtul kuskil põhimaanteel ala Tallinn-Pärnu, Tallinn Tartu, Tallinn Haapsalu, Tallinn Narva jms suunal. 90% autodest kes vastu tulevad ja taga sõidavad pimestavad enda tuledega kuna autos on naine, lapsed, vanaema, 2 koera, hamstrid ning kogu muu kola, et nädalavahetusel maal sugulaste juures ellu jääda ja siis ei leita armatuurist üles nuppu kus tulesi reguleerida saab. Naiss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:04 

s6itsin rööpalisel teel ja inimene tuli vastu aga rööpast välja s6ites viskas perse ette ja nipin napin jäi hange seisma et mitte kraavi minna ja inimene ka puutumata seekord

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:33 
Kasutaja avatar

Selleks talveks on driftimise isu otsas ,mingi 20 min tagasi Rakvere -Väike-Maarja suunal läks cali ca 90 km/h totaalselt näpust ,julgen öelda ,et vaid sentimeetrid jäid põllust puudu !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:34 
Kasutaja avatar

Juhtus selline lugu, et sess on läbi :rokib

Natuke kehvemat juttu ka: 17. jaanuar sõudsin vaikselt kodu poole vähe enne kella viite õhtul. Ilm oli ilus, kässar võtab hästi :D - hea siin kodutänaval möllata. Maja taha sõitsin, siis kässerdasin paremkurvi vähe, kurvil seisva E-klassi mersuni ruumi palju, et võib ikke. Aga kuna lume all oli täielik kiilakas, siis kõik nii hästi ei läinud nagu plaanisin- vaan juba, et blät tuleb ära, a sain paarkend senti enne ikka seisma. Seisin veel paarkend sekki kohapeal, vaatasin suure hirmuga peeglisse, et kus mu auto tagaots on. Parkisin masina ära, helistasin sõbrale, et kurva stoori head lõppu rääkida. Esimese osa lõpp.
Teine osa: Sõidan täna kella ühe paiku koolist koju, vaatan: aha, mersul on juhiuks sees, ei pargigi enam kurvi peal :D Paar tundi hiljem helistab ema, ütleb, et kindlustusest mingi kiri tulnud liiklusõnnetuse kohta :? Sain mingi kahjukäsitleja numbri, selle käest politsei kontakti, kes kammajaaga tegeleb. Homme politseisse minek asja arutama. Läksin spetsjomm vaatasin enda auto üle, et ega mingeid jälgi pole(äkki siiski sõitsin sisse, ei olnud enam endas kindel)- pole stange nurgal ühtegi jälge. Eelmine aasta umbes samal ajal rihiti enda auto kodutänaval kurvi peal parkides ära- helistasin politseisse ja uurisin, et kas kuidagi otsitakse ka süüdlast, kes võis otsa sõita jne. Anti mõista, et kui ise leiad ja neile viid süüdlase, siis tegelevad. Lõin käega sellele. Külje peal siiani mõlgid ja must triip(värv või stange plastik vms) sellest, no ja politsei pildistas need üles 17. õhtul ja heitis loomulikult ette neid.
Nõme igatahes, kui otsa sõidetakse ja nahhui lastakse sündmuskohalt, a veel nõmedam on, kui määritakse mingi võõras asi kaela :bs
Seda ka, et kui ma seisma sain, siis oli minu esiuks kohakuti mersu tagauksega(autode ninad vaatasid erisuundadesse), seega ei kujuta ette, kuidas see üldse füüsiliselt võimalik on. Kogu asja tunnistajaks oli väidetavalt auto omanik ise, kes rõdul suitsu tegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:39 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Selleks talveks on driftimise isu otsas ,mingi 20 min tagasi Rakvere -Väike-Maarja suunal läks cali ca 90 km/h totaalselt näpust ,julgen öelda ,et vaid sentimeetrid jäid põllust puudu !

Esiveoga või ? :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:43 
Eliit

Kurb jah. Aga mina Mersuomanikuna arvaks samamoodi kui ma hommikul näen enda auto katkist ust ja meenutan, et õhtul keegi triftis ja ukerdas mu auto juures.. Ma ei arvaks ka, et ju keegi teine tegi. Sul saab pikk vaidlus olema, sinu sõna tema sõna vastu..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:52 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

Esiveoga või ? :D :kill

Jah esiveoga ,on see siis nii uskumatu ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 18:02 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Kurb jah. Aga mina Mersuomanikuna arvaks samamoodi kui ma hommikul näen enda auto katkist ust ja meenutan, et õhtul keegi triftis ja ukerdas mu auto juures.. Ma ei arvaks ka, et ju keegi teine tegi. Sul saab pikk vaidlus olema, sinu sõna tema sõna vastu..

ment käis kohe, kellaajad ka ei klapi(politsei väidab, et umbes kell 15.15 oli toimunud, minul aga kõneaeg täpselt fikseeritud. Eks ta pikk sitt saab olema jah. Vaatan vähe hiljem, kas mesa on maja taga- lähen vaatan kahjud üle tal. Ise miskipärast arvan, et mingi suvalile jorss nägi seda ja siis ütles mesa omanikule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 18:09 
Kasutaja avatar

Täna on see õnnis päev kui odomeetrile viskas ette 23. elukilomeeter. Telefonile tulnud paar kõnet-sõnumit, sinivalges maailmas on õnnitlusi hulgim. See aasta vist ei saa konstanteerida fakti et a la sõpru on vähemaks jäänud (kuigi Näoraamatu õnnitlused tunduvad võltsid kuidagi...)

Midagi suurt ette ei võta (vanus on vist juba selline :D), käin kaen Grapsist tehtud muusikali ja siis Vallis mõned õlled.

Õnne teistele kaasvõitlejatele, kel täna kah ilmavalgusenägemise tähtpäev!