Juhtus selline lugu, et sess on läbi
Natuke kehvemat juttu ka: 17. jaanuar sõudsin vaikselt kodu poole vähe enne kella viite õhtul. Ilm oli ilus, kässar võtab hästi

- hea siin kodutänaval möllata. Maja taha sõitsin, siis kässerdasin paremkurvi vähe, kurvil seisva E-klassi mersuni ruumi palju, et võib ikke. Aga kuna lume all oli täielik kiilakas, siis kõik nii hästi ei läinud nagu plaanisin- vaan juba, et blät tuleb ära, a sain paarkend senti enne ikka seisma. Seisin veel paarkend sekki kohapeal, vaatasin suure hirmuga peeglisse, et kus mu auto tagaots on. Parkisin masina ära, helistasin sõbrale, et kurva stoori head lõppu rääkida. Esimese osa lõpp.
Teine osa: Sõidan täna kella ühe paiku koolist koju, vaatan: aha, mersul on juhiuks sees, ei pargigi enam kurvi peal

Paar tundi hiljem helistab ema, ütleb, et kindlustusest mingi kiri tulnud liiklusõnnetuse kohta

Sain mingi kahjukäsitleja numbri, selle käest politsei kontakti, kes kammajaaga tegeleb. Homme politseisse minek asja arutama. Läksin spetsjomm vaatasin enda auto üle, et ega mingeid jälgi pole(äkki siiski sõitsin sisse, ei olnud enam endas kindel)- pole stange nurgal ühtegi jälge. Eelmine aasta umbes samal ajal rihiti enda auto kodutänaval kurvi peal parkides ära- helistasin politseisse ja uurisin, et kas kuidagi otsitakse ka süüdlast, kes võis otsa sõita jne. Anti mõista, et kui ise leiad ja neile viid süüdlase, siis tegelevad. Lõin käega sellele. Külje peal siiani mõlgid ja must triip(värv või stange plastik vms) sellest, no ja politsei pildistas need üles 17. õhtul ja heitis loomulikult ette neid.
Nõme igatahes, kui otsa sõidetakse ja nahhui lastakse sündmuskohalt, a veel nõmedam on, kui määritakse mingi võõras asi kaela

Seda ka, et kui ma seisma sain, siis oli minu esiuks kohakuti mersu tagauksega(autode ninad vaatasid erisuundadesse), seega ei kujuta ette, kuidas see üldse füüsiliselt võimalik on. Kogu asja tunnistajaks oli väidetavalt auto omanik ise, kes rõdul suitsu tegi.