Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 04:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 03.08.2012 23:22 

Hendri kirjutas:
Naljakas kui siklivend kõrval kiirendab, aga autost ette ei saa :D

Ma olin kunagi nissan sunny 1.4 55kwga ning bike kiirendas kõrval kuid samuti mööda ei saanud, täitsa ehtne 600ne bike oli :D Ainuke asi, et pill oli niii kohvi, et esimese käiguga võisid vabalt käima lükata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 00:55 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Jälle, nagu pühapäeval, läks ka eile pidu veidi üle käte...Tra, lauapeal vaatas hommikul vastu mendikutse, kuna olen taksistile kallale läinud ja arve maksmisest keeldunud..telefon kadunud ..pangakontol naeratab vastu üks suur rahade kadu ja kell pool kolm päeval olen veel täis.. :D Jutt oli paarist õllest, mida plaanisime...hmm..jaa.

Mündis pidi vip laua võtma, krdima hullumajas pidi shottidest mällu jooma.. väga mõnus öö..
A telefon on vähemalt leitud..järgiminemise vaev..:D

Tore on see ka, et täna peab minema jälle välja..:D

Hydra. Ainus tõsi sinu jutust on, et oled keset päeva veel täis :D
Kui reaalis oleksid lubanud taksistile pikku lõgemeid anda, me su uutest memuaaridest enne paari päeva ei kuuleks. Istuksid arestikas 48h ja ootaksid, mis kohtunikuhärra sinu põneva õhtuveetmise kohta kostab.
Teades piisavalt paljusid taksiste, tundub su jutt Bullshit. Samuti olen ise mõned aastad tagasi ikka mitmel korral üritanud taksojuhi suhtes vägivaldselt käituda. Õnnestunult ehk vaid paaril korral. Kui ikka ise oled end seaemaks joonud, on sinu lähima paari tunni tulevik ikka platel :D
Ja kirjuta palun siia selle patrullpolitseiniku nimi, kellel on õigus sind uurija juurde kohvile kutsuda.
Ilma mingisuguse tõestuseta tundub su jutt siin nagu mingi wannabe-gangsta oma- Oh, sai k'idud, tehtud ja n'htud sitaks. Mul on Escaladed, Aventadorid, X5/ed ja kuumimad litsid. Klubide&baaride omanikud on su parimad tuttavad jne,jne....
Kelle tarvis sa seda jama toodad. Need naised, keda sina tahaksid panna, niikuinii sr.org. ei loe :)

Viimati muutis TMF, 04.08.2012 01:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 01:12 
Kasutaja avatar

Sr on ikka tore koht rsk :D Siukest huumorit saab siin, et no jopakolla.. @viimane teema mis siin praegu arutlusel on :D

Aga juhtus see, et võtsin loetud minutid tagasi pitsa ahjust välja.. kohe hakkan sööma :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 01:26 

Nägin täna ühe lasnamäe 9-kordse ees seismas Porsche 911 Turbot. Tekkis peas küsimusi, et kas tõesti on inimesi, kellele on Porsche tähtsam elukohast? Mitte, et see 9-korruseline paneelikas oleks masendav koht, kus elada, aga minu tutvusringkonnas on küll prioriteedid veits teised. See tähendab, et kui jõuaks liisida/osta Porsche, siis oleks mõistlikum enne võtta äkki vähe mugavam, hubasem ja privaatsem elamine? Või on keegi, kes väidaks vastupidist?

Ja veidi offtopicut: kas keegi suudaks seletada, miks on suveilmadel nii, et kui autos on temp nt 19 ja õues langeb 19-20 peale, siis tekib udu klaasi välisküljele? Kuidas see tekib? Mida teha, et seda ei tekiks? Sellessuhtes ei viitsi sõita ju autos kus on 24 ega 14 ka selle udu pärast.
Töötav lahendus so far on see, et kont välja ja aknad lahti, aga alati ei viitsi sõita nii et tuul vihiseb kõrvus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 01:34 
Kasutaja avatar

Äkki inimesele meeldib korteris elada? Või on seal tööasjus? Variante igasuguseid, äkki külas kellelgi jne. :D

Aga mu eelnevalt mainitud pitsa kohapealt tuleb tõdeda, et esimest korda elus olen ma suutnud pitsa put*i keerata... pange kõrvataha, et tomatiPASTA ei sobi pitsale.. siiamaani koguaeg kasutanud tükeldatud tomateid purgis(või nagu purgi peal on kirjas siis türkeldatud tomatid :D ).. kuna poepoolt pandud hinnasiltidel on kõigi puhul tegu tomatipastaga siis läksin alt ja võtsingi ehtsa tomatipasta mis on no nii jube kraam, et ise ka ei usu :kill

Eks peab homme uue pitsa tegema siis.. ma ei tea kes praeguse ära sööb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 01:38 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Nägin täna ühe lasnamäe 9-kordse ees seismas Porsche 911 Turbot. Tekkis peas küsimusi, et kas tõesti on inimesi, kellele on Porsche tähtsam elukohast? Mitte, et see 9-korruseline paneelikas oleks masendav koht, kus elada, aga minu tutvusringkonnas on küll prioriteedid veits teised. See tähendab, et kui jõuaks liisida/osta Porsche, siis oleks mõistlikum enne võtta äkki vähe mugavam, hubasem ja privaatsem elamine? Või on keegi, kes väidaks vastupidi

Sinu postitust n'hes, tekkis mul kysimus, et kas sinust veel rumalamat inimest annab leida. Oled sa kindel, et see 911 omanik elab seal, mitte polnud mingi lohaka tydruku juures. voib/olla oli tooasjus komandeeringus. Ehk oli hoopis sobral kylas voi on tema prioriteedid veidike teised kui sinu tutvusringkond heaks suvatseb arvata.
Peale selle suudab iga normaalne inimene ka paneelika 2,3,4 toalisest korterist endale hea tahtmise korral sauna ja koigi mugavustega hubase kodu korraldada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 01:57 

Moose, ma olen küll kasutanud isetegemisel mingit Pomi tomatipastat, pole hullu olnud midagi.

TMF, on enesestki mõistetavad kõik su argumendid, aga praegu püstitasin ma küsimuse stiilis "kui auto omanik elab seal". Küsisingi, et kas on teisi selliseid, kellel on prioriteedid: auto, seejärel elamine. Tuli välja, et on küll. Ja sul on ka tuline õigus selle üle, et ka nõukaaegsest majas võib leida ilusaid kortereid, aga üldjuhul on säästlikum elada uuemas majas, kus ei ole vaja kapremonti teha aastast-aastasse. Üleüldse nõuab vist Porsche hoidmine Lasnamäe vahel külma närvi. Ja jah, ma olen kindel, et minust rumalamat inimest annab leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 02:29 
Kasutaja avatar

Herr TMF on leidnud Delfi asemel SR.orgi....Beware racers, wolf is on the move....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 02:50 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Tekkis peas küsimusi, et kas tõesti on inimesi, kellele on Porsche tähtsam elukohast?

ohh, mingi šabloonne väikekodanlik möga väljakujunenud õigetest põhiväärtustest. misse parem elukoht siis on? papist maja põllul?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 02:58 
Kasutaja avatar

Reisserid pureb ilmselt kadeduseuss, et keegi teine ei elagi p6llapeal asuvas kartongist kuudis, ega ole selle ja oma liisitud A8 eest pangale jargnevad 40 aastat v6lgu :D

Viimati muutis TMF, 04.08.2012 03:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 03:00 
Kasutaja avatar

jah, igavene elunautija selline... endal pole korraliku kodugi... muudkui porssetaks ringi

Viimati muutis tsett, 04.08.2012 14:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 03:41 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Äkki inimesele meeldib korteris elada? Või on seal tööasjus? Variante igasuguseid, äkki külas kellelgi jne. :D

Aga mu eelnevalt mainitud pitsa kohapealt tuleb tõdeda, et esimest korda elus olen ma suutnud pitsa put*i keerata... pange kõrvataha, et tomatiPASTA ei sobi pitsale.. siiamaani koguaeg kasutanud tükeldatud tomateid purgis(või nagu purgi peal on kirjas siis türkeldatud tomatid :D ).. kuna poepoolt pandud hinnasiltidel on kõigi puhul tegu tomatipastaga siis läksin alt ja võtsingi ehtsa tomatipasta mis on no nii jube kraam, et ise ka ei usu :kill

Eks peab homme uue pitsa tegema siis.. ma ei tea kes praeguse ära sööb :D

Üldiselt peaks tomatipasta ennem läbi kuumutama pannil ja probleem on päris kindlasti kokas mitte tomatipastas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 03:55 
Kasutaja avatar

Jube joooma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 06:46 
Kasutaja avatar

Elan Ida virumaal, olen parkinud igale poole oma auto, mitte midagi pole juhtunud aga käisin eile lätis ja virutati ventiilikorgid(ilusad läikivad) ära... Dafuuuq

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 09:20 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Moose, ma olen küll kasutanud isetegemisel mingit Pomi tomatipastat, pole hullu olnud midagi.

Jah pomi oma on normaalne, aga ma võtsin mingit kuradi muud odavat möksi mis on nagu tavott sisuliselt... lusikaga pidi laiali määrima.. mingist valgumisest polnud juttugi :D Ja see on minuarust ülemaitsestatud see krdi tavott.

Tuleb tagasi ikka türkeldatud tomatite juurde minna :D

EDIT: Külmalt on isegi enamvähem söödav pitsa :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis