miku00 kirjutas:
Raghza kirjutas:
mis ja kus on Kuressaare parim burksikoht, kust saab parimat kebabi ning kuhu tuleks minna kui tahaks mõistliku hinnaga suurt ja maitsvat kõhutäit (loe: praadi/pastat/salatit/suppi)?
Mõistliku hinnaga suurt ja maitsvat kõhutäit saad Mönusast Villemist. Kebabi saab minu teada ainult oti kebabist, aga no hoidku jumal selle eest.
Tulime just Mönusast Villemist.
Võtsime eelroaks suitsujuustuga täidetud paneeritud jalopenod, siis naisega kumbki majaburgeri ja peale veel üks creme brulee.
Jalopenod olid küll mõnus suutäis. Hea kurgikastmega ja killukese kurgi-tomatiga meeldivalt teravapoolne amps.
Burgeris pettusime natukene mõlemad. Pihv vahel oli küll ilge lärakas, aga saiad ja tegelikult kogu burks oli üsna kuiv ja maitsetu, friikad seal kõrval olid ka sellised keskmiselt kuivad ja igavad.
Creme brulee samas oli reaalselt nagu väike unistus ja seda ütlen mina, kes ei ole pooltki nii suur brulee fänn kui mu teine pool
Positiivse poole pealt lahendasin kõrvale veel vaadi Leffe Blonde õlle, mis on meeldivalt magus Belgia nisuõlle ja tõenäoliselt minu maitsele kõige parem õlunaad, mida vaadist saada on. Tellides üllatati veel, et 1=2 pakkumine, seega täiesti mõistliku liitrikese sai ka seda.
Homme võtame järgmised siin mainitud Kuressaare kohad ette.