Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 13:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.08.2011 21:56 
Kasutaja avatar

ostsin auto mis vajas esiklaasi vahetust. 100km peale selgus et sel autol pole mitte ühti tervet juppi. sry nende ees kes täna pidid punase crx taga päeval chillima kuna 90ga oli juba tunne , et see asi tee peale ei jää.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 22:00 
Kasutaja avatar

Sai siis täna Pärnus kiirendust "vaatamas" käidud :kill .
Põhimõte oli selline: "Kui Viin kohale jõudis oli pidu juba läbi".... Ajasime siis niisama tuttavatega juttu, väike omavaheline kiirendus ja 60km koju tagasi :kill .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 22:16 

Krt ma mõtlesin, et Norra on hoovis, siiamaani värisen :D selline tunne oli nagu keegi oleks jahipüssiga ja kõmmutaks hoovis huupi, kõmm ja kõmm. Aga rikkuritest naabrid lihtsalt lolliks läinud augustikuus ja lasevad ilutulestikku. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 22:18 

Iff kirjutas:
djkohuke12 kirjutas:
kiletsin täitsa ise juhi ja k6rvalistuja klaasid ära 20% vuffel kilega ja k6ik tipp topp

See odav kile jääb ju peale paigaldamist kraapse täis ja kuidagi väga tuhm ? Mina ei kannatanud niimoodi kaua sõita kuna lihtsalt häiris see, et välja vaadata oli kehv. Tumedam ja kvaliteet kile on ikka teine teema.

nyyd kui klaas ja k6ik muud jutud kokku panin hakkas klaasi keskele nagu 6humullid tekkima ja mitte väiksed ei tea mis jama on siis kui seebivee välja sain siis k6ik oli ilus ja mulle tuli ka kriipse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 23:00 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
Sai siis täna Pärnus kiirendust "vaatamas" käidud :kill .
Põhimõte oli selline: "Kui Viin kohale jõudis oli pidu juba läbi".... Ajasime siis niisama tuttavatega juttu, väike omavaheline kiirendus ja 60km koju tagasi :kill .

Mul oli ka plaan minna, aga üks tahtis autot näha ja läksin näitama. Muidugi vihma hakkas ka kenasti tulema ja selletõttu see kiirendus läbi saigi. Kiirendajad ise koos oma masinapargiga olid juba kell 19.00 meil motellis ja grill käis täies hoos.

Aga mul oli taas au kohtuda ühe auto ostjaga. Mul auto hinnaks 1500 eur. Tema aga tegi ´´ahvatleva´´ pakkumise ja pakkus 1200 et võtab kohe ära. :D Et nende hinnad pidavatki sellised olema. Krt, hetkel pole ühtegi sellist masinatmüügis millel käimakast ATM. Auto miks maksab 23500 krooni, tahetakse ´´kaubelda´´ 4700 krooni võrra alla :kill Mul oli juba vahepeal meelest läinud Eesti auto ostjad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 23:18 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
-motomees- kirjutas:
hoopis teine teema oli, ma olin valel ajal vales kohas, vastu ei saanud sittagi anda, kõik käis nii kiiresti :S

Mis teema see selline on? Lihtsalt sportijale lambist lõuga - teema tundub ikka väga jabur.

löuga on vähe õeldud, kiirabi raporti järgi on mul peapõrutus, vasakureie lihaste tugev pörutus ja ige on ka katki.
fcking kolmekesi lennati peale.
Pöhjus oli see, et kellegi alaealine tütar oli maani täis ja tuias mööda maanteed, kuna just olin tegemas veel lödvestus kõndi otsustasin teda pisut aidata ja käskisin tal helistada oma vanematele, kuna tütarlaps oli eelnevalt korralikult peaga ka vastu maad kukkunud jne.
Tütarlaspse vanemate kohalejöudes tulid autost välja kolm kirsasaabastega kogu kes igast küljest lommima hakkasid ja süüdistasid mind nende tütre täis jootmises.
Ühist keelt me ei leidnud kuidagi kähmluse käigus, hoiti kinni ja peksti, hiljem tiriti mind mingisse maasturisse ja käsiti juhatada sinna kus me olevat joonud orsth.
tütarlaps juhatas nad joomingukohta ja seal käskis 0,4promillise joobega autojuht mind valvata mingil tüübil, aga too kaotas korra tähelepanu ja sain autost välja, jooste metsa, helistasin menti jne.
Siis kui mendid kohale jöudsid ja asja selgitasin neile, hakkasid suured kallaletungijad täiega kusema, et nad pole midagi teinud ja ma tahtsin ära joosta vms, kiirabi käskis autosse minna ja hakati tohterdama, kutsusin isa kohale, kes mind paar tundi hiljem koju viis.

Päris korralik äktsion oli ikka, esmap teen avalduse niimis koliseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 23:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Päris jõhker .Oleksin Steven Siigal siis olete ehk näinud mis ta rumalatemaga teeb.
Endal lihtsalt täna jälle ja ka eelnevalt seda juhtunud .et mõned kassapidajad muserdavad läbi piiksu lüües tooteid jõhkralt.Täna oli koonusseline vahvlijäätis glasuuriga ja kassapidaja lausa keeras sellele vinti peale.Juba oleksin öelnud .et palun lõpetage .Mõni patsutab nagu lumepalli käte vahel .songlöörib ja siis viskab laua nurka. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 00:32 
Moderator
Kasutaja avatar

-motomees- kirjutas:
traur kirjutas:
-motomees- kirjutas:
hoopis teine teema oli, ma olin valel ajal vales kohas, vastu ei saanud sittagi anda, kõik käis nii kiiresti :S

Mis teema see selline on? Lihtsalt sportijale lambist lõuga - teema tundub ikka väga jabur.

löuga on vähe õeldud, kiirabi raporti järgi on mul peapõrutus, vasakureie lihaste tugev pörutus ja ige on ka katki.
Pöhjus oli see, et kellegi alaealine tütar oli maani täis ja tuias mööda maanteed, kuna just olin tegemas veel lödvestus kõndi otsustasin teda pisut aidata ja käskisin tal helistada oma vanematele, kuna tütarlaps oli eelnevalt korralikult peaga ka vastu maad kukkunud jne.
Tütarlaspse vanemate kohalejöudes tulid autost välja kolm kirsasaabastega kogu kes igast küljest lommima hakkasid ja süüdistasid mind nende tütre täis jootmises.
Ühist keelt me ei leidnud kuidagi kähmluse käigus, hoiti kinni ja peksti, hiljem tiriti mind mingisse maasturisse ja käsiti juhatada sinna kus me olevat joonud orsth.
tütarlaps juhatas nad joomingukohta ja seal käskis 0,4promillise joobega autojuht mind valvata mingil tüübil, aga too kaotas korra tähelepanu ja sain autost välja, jooste metsa, helistasin menti jne.
Siis kui mendid kohale jöudsid ja asja selgitasin neile, hakkasid suured kallaletungijad täiega kusema, et nad pole midagi teinud ja ma tahtsin ära joosta vms, kiirabi käskis autosse minna ja hakati tohterdama, kutsusin isa kohale, kes mind paar tundi hiljem koju viis.

Saaremaal vöi :D
Kus kandis sellist kino saab? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 00:38 
Moderator
Kasutaja avatar

See on lausa inimrööv ning kui sul piisavalt kannatust on jebida, siis nende jaoks ei tohiks see väga lõbusalt lõppeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 00:44 

fertiger kirjutas:
Umx kirjutas:
iisak kirjutas:
3 tundi veel töö juures kannatada ja siis 200-ga Emajõe poole jugama.
Latikas ootab :rokib

Kadedaks ajad.

Naljamehed, preagu pole latika aeg üldse ju :kill

Seekordseks saagiks jäi siis 3 suurt(minu jaoks) latikat, 4 nurgi ja pool ämbrit kiisku.
Tra kus need kiisad ajavad s..a keema :kill
Saad ussipuntrad korralikult otsa ja tonkad sisse ja kohe raiped kellukest helistama. Sõrmed olid vahepeal juba verised nende ärakiskumisest. Nii krdi sügavale ahmivad konksu endale sisse :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 01:25 

iisak kirjutas:
fertiger kirjutas:
Umx kirjutas:
iisak kirjutas:
3 tundi veel töö juures kannatada ja siis 200-ga Emajõe poole jugama.
Latikas ootab :rokib

Kadedaks ajad.

Naljamehed, preagu pole latika aeg üldse ju :kill

Seekordseks saagiks jäi siis 3 suurt(minu jaoks) latikat, 4 nurgi ja pool ämbrit kiisku.
Tra kus need kiisad ajavad s..a keema :kill
Saad ussipuntrad korralikult otsa ja tonkad sisse ja kohe raiped kellukest helistama. Sõrmed olid vahepeal juba verised nende ärakiskumisest. Nii krdi sügavale ahmivad konksu endale sisse :bs

:D
Ammu teada, et väikesed ja näljased ahvenad ning kiisad söövad endale sööda tagumikuni kinni...lahti saamiseks kisu neil pool sisikonda välja ( kuigi heameelega laseks tagasi, aga mis sa teed, kui nii vigastatud)
Kui suurd need latikad olid siis? Paari nädala pärast peaks see Peipsisse kolimis aeg hakkama....vaja ka minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 01:29 

tulin just ameerikaautode kruiisilt stockholmi kesklinnast ja no sõnadega kirjeldada seda eisaa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 01:32 

-motomees- kirjutas:
traur kirjutas:
-motomees- kirjutas:

Kui politsei midagi ei tee, siis anna märku, sellise teema peale oleks nõus isegi saaremaale tulema. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 02:16 
Kasutaja avatar

ütle jah siia kant ja mõni nimi ka. Ehk tean ka midagi kaasa soovitada sulle

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 02:18 
Kasutaja avatar

Tuli sõbra uut makki uurides ja kuulates jõhker bassihullus peale jälle - leidsin foorumist ühe 15'' 4000W elemendi, peaks toitma küll :D
Samas homme lööb kaine mõistus pähe ja olen oma 400W'ga ka rahul :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis